Nimue: Active Lotion

tammikuuta 21, 2015


Yhteistyössä Nimue Skin Technology

Olen tässä aikaisemmin jo kertonutkin Nimue hoidosta ja tuotteiden kokeilemisesta ja tuntemuksista. Nyt kerron kosmetologi ja Nimue-kouluttajan Marika Luodon mielipiteen ihostani, kun hän viime lauantaina  teki kasvohoidon minulle Disar Centerissä. Sain kokea taas miellyttävän tunteroisen ja taisi mennä vähän enemmänkin aikaa, kun Marika hoiti asiantuntijan otteella ihoani. Ihoni näytti nyt paremman väriseltä, ei enää niin elottomalta/väsyneeltä kuin joulukuussa ja puhdistamisen jälkeen Marika suoritti myös mekaanista puhdistusta, jota ei olisi viimeksi pystynyt tekemään. Kaikki kosmetologithan eivät tätä enää tee ja kyllä täytyy myöntää, että ei ne tukkeumat sieltä pelkällä kevyillä hoitotoimilla mihinkään liiku, vaan kyllä siinä tarvitaan myös mekaanista apua. Tämä jakaa mielipiteet varmasti niin kosmetologien kuin asiakkaidenkin parissa, mutta lopputulos puhukoon sitten puolestaan.
Hoitotuotteiden käyttö on siis aktivoinut ihoani toimimaan ja nyt se tavallaan puskee talia ulos ja se on helpompi poistaa. Nenänseutu, otsa ja leuka ovat juuri ne alueet, missä nuorena iho oli rasvainen. Nyt kun ihoani puhdistettiin myös syvemmältä, alkavat huokoset tyhjennyttyään oletettavasti pienetä. Ulkoapäin ihoni ei näyttänyt rasvaiselta, mutta kyllä sitä siellä kuulemma oli. Pienehkön kidutushetken jälkeen iholleni laitettiin nyt 35% Nimue Glycolic Treatment -glykolihappokäsittely. Edellinen ja ensimmäinen hoito aloitetiiin siis 15%:lla. Tämä 35% käsittely on ihoa voimakkaasti uudistava käsittely, joka sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, minulla mekaanisen puhdistuksen ja glykolihappokäsittelyn. Marika varoitteli kirvelystä tai nipistyksen tunteesta, mutta ei se kyllä minulla tuntunut missään. Korkeintaan vähän niissä kodissa, joita oli pahiten nypitty. Sitten sain savinaamion, clarifying maskin, joka on aikuisen ihon tasapainottava ja puhdistava naamio. Kaiken kukkuraksi sain kuminaamion ja lopuksi päättävän voiteen.
Toinen vaihe on siis käyty läpi ja tästä jatketaan sitten tuolla Active Lotionilla, jonka sain mukaani. Active Lotion on korkean alfahydroksihappopitoisuuden aktivointivoide, joka uudistaa ihoa tehokkasti. Sopii erinomaisesti ympäristötekijöiden vaurioittamalle ja ylipigmentoituneelle iholle. Amfoteerinen alfahydroksihappo yhdessä glykolihapon kanssa uudistavat ihoa, glykolihappo siloittaa ihon pintaa ja maitohappo tasoittaa ihon sävyä. Tätä minä nyt sitten laittelen joka toinen ilta iholle välttäen silmänympäryksiä ja muuta voidetta ei tarvita. Aluksi tietenkin puhdistamiset ja Conditioner hoitoneste ennen tätä aktivaattoria. Seurataan mitä iho sanoo. Voi tulla kihelmöinnin tunnetta ja jos iho reagoi liikaa, voidaan vähentää aktivaattorin käyttöä.
Homma paketissa ja näin jatketaan kunnes seuraavan kerran on aika tarkistaa tilanne. Jatkossa voidaan siis tehdä 15% hapotusta ja katsotaan aina tilanteen ja ihon tarpeiden mukaan. Puolen vuoden päästä hoidon aloittamisesta ihoni pitäisi olla hyvällä mallilla, näillä hoitotuotteiden ja hoitojen systeemeillä.


Tähän loppuun on pakko esitellä ovela juttu, sillä aikaisemmin olen maininnut, että nämä Nimuen putelit ovat kierrätettäviä ja uuden täyttösisällön voi ostaa vanhaan purkkiin. Mutta enhän minä ollut niin tarkkaan näihin perehtynyt, että tämän saa näin osiksi ja tuo valkoinen muovikotelo on se, joka ostetaan uutena ja sujautetaan purkin sisään. Kätevää myös matkustaessa, koska voit pienentää purkkien kokoa. Kiitos Marika vinkistä.
Kiittelen muutenkin hoidosta ja hyvistä neuvoista. On hyvä olla, kun tietää, että ihoa hoidetaan innostuneesti ja ammattitaidolla, mutta myös asiakasta kuunnellen. Lämpimät kiitokset vielä Iirikselle tämän mahdollistamisesta.
Mikäli kiinnostuit näistä Nimue tuotteista ja hoidoista, niin  käy sivustolla http://www.disar.fi/nimue ja Marika Luodon Paklaamo sivustolla Tampereella www.paklaamo.fi
Marika muuten käy kerran kuussa Helsingissä Disar Centerissä tekemässä hoitoja, joten vinkkinä vaan, suosittelen lämpimästi.

                                  With love,
                                   M

6 kommenttia on "Nimue: Active Lotion"
 1. Kuulostaa kyllä tosi tehokkaalta sarjalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se minutkin on positiivisesti yllättänyt. Tässä nyt ei saa sekoittaa muita sarjojen tuotteita, kun näitä käyttää, mutta ei ole ollut tarvettakaan:)

   Poista
 2. Hyvä idea tuo täytettävyys-systeemi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Harvemmin kosmetiikassa on näitä täytettäviä purnukoita ja purkistahan se hintakin koostuu, joten tässä säästää myös rahaa, kun ostaa täyttösäiliöitä:)

   Poista
 3. Oi ihanaa että olet käynyt kasvohoidossa hemmottelussa. Se vaan piristää ja kantaa pidemmälle. Suorastaan nerokas tuo Nimuen täyttöpullo wau1

  Ihanaa päivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä hemmottelu, vaikkakin minulle tehtiin ihonpuhdistusta mekaanisella tavalla, tuntuu aina kivalta. Täyttöpullo on suorastaan nerokas.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature