PRADA CANDY

tammikuuta 13, 2015
Tyttäreni sai poikaystävältään joululahjaksi hienostuneen tuoksulahjan, voi tuota nuorta rakkautta. Tähän Candy tuoksuun sekä nuoret, että jopa nelikymppiset naiset ovat ihastuneet. No, entäs me jotka mennään yli tuon ikähaitarin? Kyllä tuo minullekin kävisi, varsinkin kun pidän puuterisista lopputuoksahduksista.
Tuoksussa karamelli on tietenkin jo nimensä puolesta se voimakkain, mutta tuoksu ei ole silti turhan makea. Toffee tulee mieleen sekä aistillinen vanilja, jonka huomasin jossain mainittuna. Myskimäinen, sensuelli sekä empaattinen lämmin tuoksu. Kyllä tämä sopii hyvin sekä nuorisolle, että aikuiselle naiselle, siis myös meille äideille. Tekee mieli nuuhkia rannetta vähän väliä, kun sain lainata tuoksua. Missä tätä käyttäisi? No, ei tämä ainakaan mitenkään raskas tuoksu ole, joten ihan päivätuoksuna menisi ja nuorella myös iltatuoksuna.

                                                      With love,
                                                    M


8 kommenttia on "PRADA CANDY"
 1. Tää on niin ihana tuoksu ja oliko tämä se uudempi painos, se edellinenkin vaikka on todella makea, pidän siitä aivan hirmuisesti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä olen ymmärtänyt, että tämä on se uudempi tuoksu. Aikaisemmasta en tiedä, mutta tää on niin ihana, että pakko välillä lainata tuoksua:)

   Poista
 2. Todella kaunis pullo, ja niin tarkasti osasit kuvailla, että täällä asti tuoksuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla. Näitä on niin vaikea kuvailla, koska hajuaisteihin vaikuttaa niin moni juttu. Mielikuvat ja muistikuvat ainakin itsellä.

   Poista
 3. Hyvältä näyttää ja kuulostaa, täytyykin käydä tuoksuttelemassa. Terkkuja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksumaailma kun on niin yksilöllinen, toinen tykkää ja toinen ei. Mutta me tykättiin. Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature