Sukkasillaan

tammikuuta 04, 2015

Jälleen kerran turkoosilangasta tehdyt sukat, eikö ne langat jo lopu! No, ei. Kyllä niistä vielä yhdet tekisi. Nyt olin sen verran viisas, että tein normaalia  pienemmät sukat ja vielä lettikuviolla, jotteivät venyisi. Minun olisi pitänyt jo aiemmin tajuta, että varsinkin pehmeästä Debbie Bliss baby alpacasta tehdyt villikset venähtävät ja portaissa juostessa melkein lentävät jalasta. Nyt ne on naftit ja en voinut vastustaa vähän leikkimästä hopealangalla ja tein pienet koristeet sukkien päälle. Ei siinä kauaa mennyt, kun vanhempi tytär nappasi sukat itselleen, jotta sinne meni. No, vielähän sitä lankaa on jäljellä, vaikka turkoosi jo värinä tökkii. Nämä langat ovat siis joskus mini m:lle neulotusta jakusta, jota ei pidetty montaakaa kertaa, joten purin sen ja nyt hyötykäytän sen sukissa. Nämä ovat siis jo kolmannet, mutta miksipä heittää hyviä lankoja hukkaan. Jotta on tässä joululomalla jotain muutakin saatu aikaiseksi, kun vain meikkailtu ja lakkailtu kynsiä ja löhötty.
Eilen muuten aloitin vanhemmalle tyttärelle wanhaintanssipukua ompelemaan ja voi, että sitä on ihana tehdä. Kaikki se glamour ja kimallus, jee. Onneksi tyttäreni haluaa tanssia, koska työkaverini tytär ei halunnut ja on niitä muutamia tyttärenikin kavereita, jotka vetäytyvät leikistä. Tyttäreni kaverit eivät saaneet tanssikaveria, joten siihen se tyssäsi ja minusta se on sääli, sillä jokaisella pitäisi olla mahdollisuus tuohon tanssiaispäivään, jos sitä haluaa. Mutta nyt taidan rientää organzaa pyörittelemään ja laitan koneen laulamaan.


                                            With love,
                                           M
                                             
2 kommenttia on "Sukkasillaan"
 1. Aivan ihanat sukat. Tykkään kovasti lettineuleesta kaikissa neuleissa ja ihanan väriset, jetsulleen minun makuun. Kyllä vaan kelpaisi leffareissuilla noin kauniit sukkaliinit. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiia. Tuolla ne nyt pyörii vanhemman tyttären huoneen lattialla, mun tekemät kauniit sukat. Taidan napata takaisin, jos niitä ei kunnioiteta:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature