Gel-nails and acrylic-nails made in Thailand

helmikuuta 17, 2015

Meillä oli kaikilla omia suunnitelmia ja toiveita Thaimaan matkamme suhteen ja pyrimme siihen, että jokaiselle olisi ollut jotakin tarjolla. No, ei minulla mitään erityistoiveita ollut, kunhan relata ja syödä hyvin ja nautiskella toistemme seurasta.
Mini m oli touhottanut matkan tilaamisesta saakka akryylikynsistä, joihin minä suhtauduin hieman skeptisesti, kun en ole asiaan pahemmin perehtynyt. Luomu on luomu, myös kynsissä, joten en ole ikinä ollut innostunut tekokynsistä. Tyttärelleni se tuntui olevan suurempi asia ja sovimme, että mikäli hinta on suhteellisen kohdallaan, voisimme hänelle ne laitattaa. Vanhempi tytär ei ollut niin  kiinnostunut asiasta, mutta koska hänen oma kyntensä katkesi harmittavasti, juuri ennen Wanhoja, niin hänkin innostui asiasta. Mutta mistä löytää hyvä tekijä ja sopivalla hinnalla. Hieman me seikkailtiin kaduilla ja kujilla kun sopivan tasokasta paikkaa ja hintaa etsittiin, mutta löydettiin kuitenkin sopiva paikka lopulta.
Toiselle akryylikynnet ja toiselle päädyimme teetättämään geelikynnet, koska ilmeisesti kaikki eivät osanneet akryylikynsiä tehdä, joten kävihän se näinkin.Kahden ja puolen tunnin jälkeen m sai kultahippuiset kyntensä, jotka tehtiin sopimaan wanhainmekkoon.
Mini m sai sitten haluamansa akryylikynnet kauniilla koristeluilla. Toki molemmat tytöt viilasivat kynsiä hieman lyhemmiksi, sillä noin pitkänä ne ovat jo hankalat.Hintakaan ei ollut kuin puolet suomen hinnoista, mutta kävi kuitenkin niin, että jo wanhaintanssien jälkeen m:ltä tippui kaksi kynttä pois, joten nämä geelilakkaukset eivät ole sittenkään kovin kestäviä.

                                                   With love,
                                                  M
28 kommenttia on "Gel-nails and acrylic-nails made in Thailand"
 1. Kauniit kynnet :-) Itse olen ollut geelikynsien käyttäjä yli 2 vuotta. Huoltoväli 3 viikkoa ja vain muutaman kerran on joku kynsi irronnut, jotain raskasta tehdessä, kuten pihakiviä nostellessa. Muutoin todella kätevät ja kestävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Hyvä tietää, että ne voivat siis kestääkin. Voisikohan siinä olla myös kyse kynnen rakenteesta, että toisilla ne vain eivät pysy. Olen kuullut useimpien valittavan sitä, ettei ne kestä vai onko työ vain huonosti tehty?

   Poista
 2. Onpa kauniin malliset, usein näitä näkee ei niin kauniisti tehtynä, mutta on ollut kyllä ammattilaiset kyseessä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin niistä tuli kauniit, vaikken näistä nyt niin tiedä. Olihan siellä tarjolla, jos minkäkinlaista tuhertajaa. Hinta ei voinut olla ainoa peruste, mutta nämä olivat hyvä valinta:)

   Poista
 3. Hurmaavat kynnet!
  Kauniit tuossa vedessä kuvattuna!
  Terveisiä täältä kukkivasta Mantelilaakson satumetsästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tytöt teki itse kuvaukset ja olin vain taustalla, mikä olikin hyvä juttu:)
   Kiitos terkuista:)

   Poista
 4. Aivan hurmaavat kynnet! Tykkäsin itse enempi noista vaaleanpunaisista.
  Kauniita kuvia, tuleepa niin lomafiilis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ne ovat tyyliltään niin erilaiset kuin nuo glamour-kynnet, jotka sopivat tanssiaisfiiliksiin:)
   Kiitos, kieltämättä mieli on haikee kun näitä katselee:)

   Poista
 5. Eivät nämä tosiaan ihan hirmu hyvin kestä. Mä kävin KERRAN laittamassa kynnet kolmen Thaimaan vuoden aikana. Buah! :D Ihanat nuo pinkit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kuulla, jos ei muillakaan kestänyt. Mini m on itse myös tehtaillut noita geelikynsiä ja toisilla ne tippuu heti ja toisilla kestää kuukaudenkin. Siinä on pakko olla jotain kynnen oman materiaalin kanssa tekemistä. Viisaat kertokoon, mitä:)

   Poista
 6. Oi oi, kauniit kynnet, aurinko ja meri! Näyttääpä ihanalta <3

  VastaaPoista
 7. Minulla on ollut jo nelisen vuotta geelamalla tehnyt kynnet ja käyn säännöllisesti neljän viikon välein huollossa.
  En osaisi kuvitella elämää ilman niitä ja kyllä minulla kestää. Olen joskus keskutellut minun kynsienlaittajan kanssa tästä kestävyydestä ja hän kertoi, että se riippuu niin paljon tekniikasta ja aineista millä ne tehdään. Minun kynnet on tehty omiin kynsiin.
  Yksi vaasalasista bloggaajista on nyt kanssa kokeillut tätä minun Anastasiaa ja hänellä kanssa ovat kynnet kestäneet. Aikaisemmin aina irtosivat !

  todella kauniit kynnet ja aivan ihanat kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti totta, että riippuu tekijästäkin. Tyttäreni kyllä kertoo tekevänsä itselleen ihan samalla tavalla kuin kavereilleen näitä geelikynsiä ja toisilla ne pysyy ja toisilla ei. Niin puhun nyt niistä jatketuista versioista:)
   Kynisistä tuli minustakin todella kauniit:)

   Poista
 8. Tulin vastavierailulle ja jäinkin heti lukemaan! Tutunnäköisiä saaria... samaisella retkellä ja saarilla piipahdettu jokunen vuosi sitten :) Kivaa loppuviikkoa, menenkin lukemaan lisää mielenkiintoisia juttuja... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa jäseneksi! Varmaan moni on noita saaria tosiaan käynyt katsomassa, vaikuttavia olivat:)
   Mukavaa loppuviikkoa:)

   Poista
 9. Kauniit kynnet <3 Minulla oli kerran kokeiluna geelilakkaus kynsissä ja en tiedä mistä johtui ettei minullakaan pysyneet luvattua aikaa kynsissä :( Aurinkoista torstaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tuo on vähän mystistä, että kenellä ne pysyy ja kenellä ei. No, tietääpähän, ettei tarvitse täällä niitä sitten otattaa. Akryylikynnet ovat kyllä pysyneet hyvin.
   Mukavaa torstaita:)

   Poista
 10. Kiva kun linkitit blogisi niin minäkin löysin tänne :) Jäin heti myös lukijaksi :)

  VastaaPoista
 11. Tulin vastavierailulle ja jäin lukijaksi :)
  Kauniit kynnet! Harmi, kun en voi työni puolesta laittaa kynsiäni, olisi joskus kiva kokeilla. Ehkäpä kesälomalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit ja tervetuloa lukijaksi:)
   Työ saattaa olla rajoittava tekijä, mutta kieltämättä totuttelua vaatisi meikäläiseltäkin:)

   Poista
 12. Upeita toteutuneita unelmia. <3 Kerran on ollut ja ei ollut minun juttu, en vain osannut olla niiden kanssa. Mutta olenkin vanha kääkkä, nuoret osaa. :)

  Aurinkoa päivään. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täältä taitaa löytyä toinen kääkkä. En osaisi olla päivääkään noilla kynsillä. Minulla on pitkät ja vahvat kynnet, joten ei ole tarvetta lisukkeisiin. Mutta jos kynsien kanssa olisi ongelmia, ehkä tilanne olisi toinen.
   Mukavaa päivää Tiia!

   Poista
 13. Kyllä teillä on upeat kynnet molemmilla ;)

  VastaaPoista
 14. Onpa kauniit. Itselläkin aikanaan geelikynnet irtoili ja lohkeili, ja luovuinkin niistä sittemmin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Joo, nyt on tyttäreltä irronnut melkein kaikki geelikynnet ja loput sai kyytiä. Eivät siis kestäneet kauaakaan, mutta onneksi ne Wanhaintanssit sentään:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature