Ilahtunut blogikaveri

helmikuuta 19, 2015


Se olen minä! Tuo ilahtunut, meinaan. Sain lomalla ollessani paketin Minäkö keski-ikäinen blogin Tiialta "Ilahduta blogikaveria" nimikkeellä. Lämmin kiitos ja halaus!  Sain ihanan Tiiamaisen kortin ja ...


kosteuttavaa hedelmäistä Laveran vartalovoidetta. Tämä Lavera onkin minulle uusi tuttavuus, joten mukava testata uutta sarjaa.


Essien kynsinauhaöljy on sellainen luxus- tuote meitsille, etten olisi varmaankaan raaskinut siihen satsata ja nyt sain tällaisen mahdollisuuden tutustua tuotteeseen. Tämä tulee tarpeeseen, sillä aina välillä kynsinauhat tuppaa kuivahtamaan, vaikka kuinka käsivoiteita käyttäisi. Lisäksi varpaiden kynsinauhoille tämä on todella ambulanssituote. Ne minulla kuivuu ja paksuuntuu helposti näin talvisin sukissa hautoessa. Jalkainhoitoon kun herää aina sitten vasta kesän korvilla, tai no kävinhän minä siinä hoidontapaisessa siellä Thaikuissa, mutta kunnon hoitoa kyllä kohta kaivattaisi.
Ihanat tuotteet sain Tiialta ja nyt sitten vain kokeilemaan tuota vartalovoidetta, kynsinauhat ovatkin saaneet jo hellimistä Essieltä, aprikoosin tuoksuttamina.

                                           With love,
                                          M
22 kommenttia on "Ilahtunut blogikaveri"
 1. Oi kuinka ilahduttavaa postia sait ♡
  Mukavaa torstaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mun kelpaa!
   Mukavaa torstaipäivää ja loppuviikkoa!

   Poista
 2. Ihanan paketin postipoika on tuonut :)

  VastaaPoista
 3. Keväistä hemmottelupostia olet saanut! Aurinkoista viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli, hemmottelupostia todellakin:) Aurinkoista loppuviikkoa:)

   Poista
 4. Piristävää ja yllättävää postia on mukava saada :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuli hyvä mieli, varsinkin kun makasin kipeänä matkan jälkeen.

   Poista
 5. Ihana kortti! :) Mä olen aina tykännyt ostaa ja saada kortteja. Minusta ajatuksella ostettu kortti on aivan ihana saada, kun siinä on joku elämänohje tai päivää piristävä lausahdus! Juuri tuollainen :) Seuraavan kerran kun tällainen blogihaaste kiertää, osallistun enemmän kuin mielelläni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kortti oli myös suloinen ja kyllä noihin juttuihin voi uskoa:) Ajatuksella ostettu kortti on ihana, välillä niitä on vain hankala löytää. Pitäis kaiketi hankkia joku varasto:D

   Poista
 6. Minä uskon juuri samoihin asioihin ;)

  VastaaPoista
 7. Ihanaa postia!
  Kortti on mahtava!

  VastaaPoista
 8. Oo sinä ihana teit tästä oikein postauksen, oi että kiitos. <3 Minä jo hetken tuumin, jos laitoit thaikuissa geelikynnet, että sopiiko sitten käyttää tuota öljyä. Mutta ainahan varpaisiinkin voi. Kyseinen öljy on aivan lempparini ja tuoksukin on niin ihana. Tyttärelle olen myös antanut samaisen lahjaksi. Mikä kivointa riittää aivan mahdottoman pitkään.

  Tuota Laveran appelsiinisuihkugeeliä tilasinkin juuri Hyvinvoinnin tavaratalosta ja tuoksuu niin ihanalle.

  Aurinkoista viikonloppua ihanainen ja eipä aikaakaan, kun treffataan, jee. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja kiitos itsellesi:) Tyttäret laittoi ne geeli ja akryylikynnet, en minä. Mutta kyllä tämä käy niidenkin kynisiin. Mini m tuossa jo hehkuttikin, että tää on hyvä tuote. Nuoret tietää ja kynsifriikit ainakin!
   Soitellaan tai tekstaillaan viimeistään tiistaina:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature