LIERAC, Paris: LIFTISSIME

helmikuuta 25, 2015
                                                                                                 
             
Lainaus osasta lehdistötiedotetta: Lierac LIFTISSIME

Innovaatio: 3D-lifting

LIERAC Laboratories -yhtiö tunnetaan ainutlaatuisesta anti-aging-asiantuntemuksestaan, ja nyt se tarjoaa aivan uuden ulottuvuuden myös ihoa kiinteyttävässä kosmetiikassa. LIFTISSIME-hoitosarjan anti-aging-tuotteet ovat suorastaan kyllästettyjä uusimmalla teknologialla. Ne tarjoavat sekä välittömiä että pitkän aikavälin vaikutuksia aktiivisten tuotekoostumustensa ansiosta: iho kiinteytyy ja saa takaisin menetetyn täyteläisyytensä. Lisäksi tuotteet sisältävät todella runsaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa.
Napakoituneet piirteet, kuin kohotettu iho; täyteläisyys palautunut ja iho on kiinteämpi; juonteet vähentyneet.
Innovaatio: 3D-lifting
Liftissime, Lieracin ensimmäinen hoitosarja, joka napakoittaa piirteitä ihon pinnassa ja tiivistää syvempien kerrosten rakennetta, niin että tuloksena on 3D-kohotus.

Hybridikosmetiikka
LIERAC Laboratoires on heti perustamisestaan alkaen ollut edelläkävijä ihon vanhenemisilmiöiden korjaamisessa ja esteettisten iho-ongelmien ratkaisussa tarjoten korkealaatuisia ihonhoitotuotteita, jotka perustuvat ainutlaatuiseen huippuosaamiseen: HYBRIDIKOSMETIIKKAAN. Kyseessä on innovatiivinen lähestymistapa, joka yhdistää tieteen ja luonnon parhaan annin luodakseen uudenlaista synergiaa, niin että jokaisen ainesosan teho kasvaa ja moninkertaistuu.
LIERACin hybridikosmetiikka
Perustuu neljään erikoisalaan:
-          ESTEETTINEN KORJAUS, jossa hyödynnetään esteettisen lääketieteen tekniikoita;
-          LÄÄKETIEDE tutkimalla sen viimeisimpiä saavutuksia;
-          BIOLOGIA, jonka avulla saavutetaan parempi ymmärrys ihon toimintaperiaatteista;
-          LUONTO, niin että valitaan kasvien (ja/tai kivennäisaineiden) kaikkein tehokkaimmat aktiivifraktiot.

Sain kutsun osallistua eilen järjestettyyn Lieracin LIFTISSIME sarjan lanseeraukseen Pörssitalossa, entisessä Adlonissa, pienen purtavan ja kuohuvan merkeissä. Me aikuisbloggaajat ja lehdistön väki saimme ranskalaisten esittelijöiden avulla tutustua sarjaan ja kuulla myös itse suomalaisen Liftissime kasvon, Satu Anttilan kertomisia kuvauksista ja tietenkin käyttökokemuksista.  Hienoa, että tällaisen kansainvälisen sarjan kasvoksi valittiin juuri suomalainen aikuinen nainen malliksi.


Kotona kävin sitten käsiksi itse pussiin, jonka me saimme ja tutkiskelin tuotteita ja selostuksia näistä.

Silmänympärysiholle ja silmäluomille kohottava seerumi, Liftissime yeux.
 Kun ikää tulee, niin vanheneminen näkyy juuri silmäluomien valahtamisena, raskaina silmäluomina suurimmalla osalla naisista ja ongelmaan ei ole tähän asti löytynyt muuta nuorennuskeinoa, kun leikkaus. Seerumilla ei varmasti saa silmäluomia ennalleen, mutta geeliseerumi kiinteyttää ja kohottaa silmäluomia sekä silmänympärysihoa, laskien silmäpussien turvotusta  ja myös kaunistaen silmänympärysihoa ja avartaen katsetta.  Bonuksena putelissa on mielenkiintoinen annostelija, jolla voi myös töpötellä tuotetta silmien ympärille, ilman, että sitä tarvisee sormin kosketella.
Tuote on tuoksuton.
Liftissime Serum.
Pelkästään kädelle sipaisu teki jo vaikutuksen, pehmentäen ihon samettiseksi.Tuoksussa löytyy santelipuu, valkoisia kukkia ja villimarjoja. Ylellinen seerumi ravitsee riittävästi niin, että kesällä voisin kuvitella käyttäväni pelkästään tätä ja taas talven tuiskuissa voiteen alla. Seerumeita rakastavalle ja tuoksuista pitäville tämä on varsinainen tuoksuhurmos.

Ravitseva päivä-ja yövoide kuivalle ja normaalille iholle, Liftissime Silky cream.
Kuten nimikin lupaa, jotain silkkisen kermaista on luvassa. Tuoksu on näissä voiteissa huumaava, tekee mieli vain nuuhkia. Kuten seerumissa myös tämän tuoksussa on villimarjojen, valkoisten kukkien ja santelipuun vivahteita. Silkkinen pehmeys, tunteen, jonka voide tuo, kun sipaiset sitä iholle. Ei ole ihme, että voi alkaa uskoa lupaukseen kiinteästä ihosta.
Kaula on alue, joka valitettavasti kertoo ikääntymisestä, vaikka kasvojen iho olisi kuinka nuorekas.
Mutta nyt on tuote myös kaulan ja dekolteen-alueelle Liftissime Cou. Geelimäinen tuote, joka levitetään kaulasta alaspäin sekä dekoltee-alueelle. Tuoksumaailma sama kuin muissa tuotteissa. Välittömästi napakoittava vaikutus. Tätä minä ilmeisesti olen odottanut, sillä minulla ei ole vielä koskaan ollut yhtäkään kaulavoidetta.


Nyt on sitten testaamisen aika.Testiryhmien naisilla oli nelisen viikkoa ja tuloksia alkoi tulla, mutta ehkäpä tälle pitää antaa enemmän aikaa. Satu vakuutteli ainakin tuotteiden riittoisuutta, sillä hän oli käyttänyt tuotteita jo puolisen vuotta.
Blogitapahtumissa on mukava, kun tapaa uusia ihmisiä tai tuttuja vuosien takaa. Oli kiva viettää hetki Minäkö keski-ikäisen-blogin Tiian ja Pinkit Korkokengät-blogin Maijun kanssa. Kiitos naiset mukavasta seurasta.


Tuotteet saatavilla apteekeissa maaliskuulla 2015.
Hinnat tuotteille ovat silmänympärystuotteella 56e, seerumilla 91 e, Silky cream 82 e ja Cou gel-cream 72e

Yhteistyössä Lierac                                             With love,
                                            M
14 kommenttia on " LIERAC, Paris: LIFTISSIME"
 1. Kyllä tässä on laitettava seerumiarsenaali uusiksi, naama roikkuu kuin noita-akalla... Taidan olla menetetty tapaus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh! Aläs nyt, kukaan ei ole menetetty tapaus nykyaikana:) Lupaukset ovat suuria näillä tuotteilla, mutta luulisi, että oikeasti toimivia tuotteita jo saataisi aikaan, tällä aikakaudella. Minä käyn kohta kanssa näiden purkkien kimppuun ja toivon sitten parasta:D Mehän ei anneta iälle periksi:D

   Poista
 2. Toivottavasti ovat hyviä, näyttävät lupaavilta pinkin rakastajan mielestä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, väri on kyllä hyvä. Toivottavasti tuote tekee, minkä lupaa:)

   Poista
 3. No nyt on monta tuotetta testattavana ja jossain vaiheessa meillekin taas viestiä, että miten toimii :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se olis tarkoitus, mutta odotelkaa vähän, jotta saan kunnon tuntuman tuotteisiin:) Laitan kyllä sitten tietoa, miten toimii. Malli kyllä suitsutti voiteita käyttäneensä ja oli niin kaunis hipiä, että, ja nuoreltakin näytti, vaikka on jotain 45-46.

   Poista
 4. Jään innolla seuraamaan testituloksia, itsekin kaipaisin jotain ryppyrasvaa kaulan
  ja dekoteen alueelle. Olen ottanut niin ahkerasti aurinkoa, että iho alkaa rypistyä
  rusinan lailla :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla onkin kaunis rusketus:) Harmi vain, että se sitten kyllä tekee tuhoa iholle. Ei muuta kun seerumeita hankkimaan ja kunnolla rasvaamaan, ei siinä muu auta!

   Poista
 5. Ihania tuotteita <3 kerrothan sitten kun olet testaillut tuotteita että mitä tykkäsit :)

  VastaaPoista
 6. Mä tykkään kovasti Magnificence sarjasta joka on tarkoitettu n. 40-vuotiaille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Lierac on mulle uutta, mutta tämä kyllä uulosti hyvältä:)

   Poista
 7. Oli kiva nähdä sinut. Nyt vaan aletaan testailemaan ;)

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature