Phi Phi saaret

helmikuuta 16, 2015Loman loppupuolella teimme päiväretken Phi Phi saarille ja lähtö oli aamun koitteessa. Itseasiassa taisi se olla jo lähellä yhdeksää kun saavuimme satamaan, josta suuntasimme tunnin kestävälle hurjalle venematkalle. Hurjalle siksi, että jouduimme aluksi ihan veneen etuosaan ja kun kuljettaja lähti painamaan sata lasissa, meinasi meikäläiselle tulla hätä sen kaiken pomppimisen ja höykyyttämisen vuoksi. Kymmenen minuutin jälkeen oli pakko nostaa käsi pystyyn ja pyytää päästä sisälle, no tuli sieltä meidänkin neidit ja pari muuta vihreänä hehkuvaa tätiä ja nuorta naista minun mukanani. En siis ollut ainut keulalle erehtynyt.
Matkalla poikkesimme apinasaarella, josta saimme kuulla, että paikalliset kivittävät emot kuoliaiksi ja nappaavat pennut turstien kanssa kuvattaviksi. Kun apina on noin kolme vuotias ja alkaa hieman protestoida ja mahdollisesti purra, niin se palautetaan luontoon. Koska apina ei ole tottunut tulemaan toimeen luonnossa itsekseen, se mahdollisesti menehtyy. Tämän vuoksi paikalliset ovat perustaneet apinoiden kuntoutuskeskusen, jossa näitä apinaparkoja kuntoutetaan näistä traumoista. Tuli kyllä sellainen fiilis, että yhdenkään apinan kanssa en halua tulla kuvatuksi, tosin en nyt olisi muutenkaan, mutta nyt tämä touhu oikein hirvitti. Olin kuullut eläinten huumaamisesta, jotta turisti saa otattaa kuvansa, eikä sekään tuntunut kivalta ja nyt sitten tämä.Kävimme syömässä yhdellä saarista ja jatkoimme sitten snorklaamaan, aluksi avomerelle ja sitten Bamboo saarelle.Tässä tsunamin jälkiä vielä Bamboo saarella.

Snorklasimme hetken, mutta kuten kuvista näkee aallot olivat niin kovia, ettei kaloja oikein ollut kotosalla ja minä en nähnyt yhtäkään, joten luovutin, mutta tässä mini m vielä syöksyy viimeisen kerran mereen, tätä kun oli niin odotettu.

                                             
12 kommenttia on "Phi Phi saaret"
 1. Ihania kuvia ja kaunis rouva itsekin siellä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan, mut rouvaa on kyllä hieman höykkyytetty venekyydillä ja näyttää tuossa kuvassa hieman seinästärepäistyltä:)
   Mut olkoon, lomalla voi relaa!

   Poista
 2. Ihania kuvia, melkoista venekyytiä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ollut meikäläiselle mieleen, mutta niillä nuorilla miehillä oli varmasti hauskaa meidän kustannuksella:)

   Poista
 3. Ihania matka ja lomakuvia ❤️ Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
 4. Voi mitä kuvia! <3 Matkakuumehan tästä iski!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllä tulee epätodellinen tunne, että oltiinko me tuolla just! Thaimaata voin kyllä lämpimästi suositella:)

   Poista
 5. Mahtavia kuvia! Sääli apinaparkoja! Ihminen voi olla julma!
  Onneksi sielläkin päin maailmaa silti jotkut myös välittävät eläimistä.
  Kiitos kun vierailit blogissani, minäpä jään tänne lukemaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tuli kyllä paha mieli apinoiden vuoksi. Ihminen osaa todallakin olla julma!
   Kiv kun tulit jäseneksi ja toivon, että viihdyt:)

   Poista
 6. Upeita kuvia! Mielettömät maisemat. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitos:) Thaimaa on hieno maa kuvata,vaikka jokaiseen kuvaan meinasi tunkea joku kiinalainen, sillä siellä niitä riitti:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature