Thaimaassa

helmikuuta 14, 2015

Hyvää ystävänpäivää! Hieman tuo on harmaa tuo sää tänään, mutta vien teidät pikkuretkelle aurinkoiseen Thaimaahan, jospa se antaisi vaikka piristystä tähän harmauteen, siellä kun aurinko vaan paistelee.
En voinut olla ihailematta ja kuvaamatta näitä hienoja orkidea-istutuksia, jotka koristivat hotellimme aulaa ja löytyihän niitä vähän joka puolelta. Kukka, jota minä en ainakaan saa koskaan uudelleen kukkimaan on yksi suosikkikukkasista, mutta sielläpäin hyvin tavanomainen kukkanen.


Tämä kahvinjuonti eri muodoissaan on tullut meidän neitien suosikkijuomaksi, joten kyllähän niitä sitten tilailtiin ja maisteltiin missä vaan oli mahdollista sellainen nauttia. No, meikäläinen on hieman rajoittunut näissä kahviasioissa ja tykkään kuitenkin eniten peruskahvista ja sellaistahan tuolla ei oikein saanut. Kahvia sai, muttei se ollut makuuni.


Henkien talot löytyi jokaisen kodin edestä ja myös hotellien. Joka aamu sytytetään kynttilä ja tuodaan juomia ja ruokiaa Hengelle. Jotenkin somaa.Ensimmäisen kokonaisen lomapäivän kunniaksi kävimme jalkahoidossa, tai niin minä luulin tilauksen tehneeni, pedicure oli listalla ja sitä pyysimme. Ihmettelin, kun astiaan lirutettiin vain hieman vettä ja se oli niin kylmää, että tuntui jo hieman ikävältä ja ihmettelin, kun hän alkoi heti viilata kynsiä ja siistiä kynsinauhoja. Sitten siirryttiin lakkauksiin ja olin vielä enemmän ihmeissäni, että milloin oikein käytetään raspia ja muita hierontaöljyjä tai rasvoja ja jalkani oikein huutivat hierontaa, kaiken sen lentomatkan jälkeen. Kun uskaltauduin kysymään tyttö naureskellen selitti, ettei tähän kuulu sellaista, vaan pitäisi ottaa Foot care erikseen. Höh, mistä minä sen olisin voinut tajuta, sillä edellisellä matkalla saimme jalkahoidot pelkän pedicure- nimikkeellä. Anti olla, tulihan tuo siisti lakkaus.


 Parin päivän jälkeen otimme kuljettajan ja vietimme shoppailujen parissa  iltäpäivän paikallisessa ostoskeskuksessa Central Festivalissa. Kiersimme vasta ensimmäistä kerrosta, kun huomasin pohjakerroksessa Victoria`s secret liikkeen ja kun huikkasin tästä tytöille, niin ilolla ei ollut rajoja. Lentäen he melkein olivat liikkeessä ja voi sitä ihastelua ja touhotusta. Ei tämä minusta nyt niin ihme liike ole, mutta  hei, mähän olen vain äiti. Tovi siinä vierähti ja parin pussukan kanssa sieltä sitten lähdimme. Taisi olla tärkein tehtävä suoritettu koko matkan aikana.

Päivisin kadut olivat kaupustelijoista tyhjänä, mutta illan tullen sieltä löytyi kaikenlaista kaupantekijää. Saippuataiteilijoita, joiden käsissä syntyivät nämä kauniit kukkaset rasioissaan. Siinä ne vaan puukolla veistelivät ja sitten värjäsivät Palmolive saippuapalasta ruusua, orkideaa ja jos mitä.
Tämmöinen pikku retki Katalle. Nyt pitäisi rientää päivän muihin hommiin ja illalla tapaamaan ystäviä. Mukavaa lauantaita ja sitä ystävänpäivää!

                                                    With love,
                                                   M
16 kommenttia on "Thaimaassa"
 1. Upea matka teillä ollut. <3 Ja hienoja ja kauniita kuvia. Ihanaa ystävänpäivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli, mukava matka ja tyttöpowerilla mentiin:)
   Ihanaa ystävänpäivää! <3

   Poista
 2. Oikein Ihanaa Ystävänpäivää <3
  Upeita lomakuvia!

  VastaaPoista
 3. Mukava aurinko postaus.
  Oikein ihanaa ystävänpäivää sinulle ♡
  Liityin lukijaksesi ja jos kerkiit tulethan vastavierailulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi , ihanaa ja lämpimästi tervetuloa. Käyn varmasti vierailulla:)
   Ihanaa ystävänpäivää myös sinulle!

   Poista
 4. Hyvää Ystävänpäivää ❤️ Kiitos lomakuvista, piristystä harmauteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää ystävänpäivää! <3 Toivottavasti piristi ja tuo harmaus vaan jatkuu.....

   Poista
 5. Suloista ystävänpäivää M <3
  Teillä on ollut kerrassaan upea matka, Thaimaa
  näyttää paratiisilta maan päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija ja sitä samaa sinulle<3!
   Matka oli onnistunut ja kyllä siellä on paikkoja, jotka tuntuu uskomattomalta, aivan paratiisilta:)

   Poista
 6. Ooh, mitä värejä! Saatan olla nyt ihan vähän kade;)
  Hyvää ystävänpäivän iltaa myös sinulle <3

  VastaaPoista
 7. Ihania kahveja<3 Sanoo kahvikissa täältä... Sydän on täysin menetetty kaikenlaisille kahvijuomille, peruskahvi kelpaa enää äärimmäisen harvoin. Kiva reissu teillä on ollut ja luulenpa että Victoria´s Secretistä olisin intoillut itsekin...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti opettelu kysymys tuo kahveenjuonti jäätelöpallon kera:)
   Reissu oli kiva ja kyl mä taidan postata vieä mitä mä ite löysin tuolta VS:tä:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature