FACE STOCKHOLM

maaliskuuta 03, 2015

Aina välillä haksahdan tilaamaan aikakausilehtiä, varsinkin jos tarjous on hyvä ja kylkiäinen ok. Joskus kylkiäiset ovat sen verran tasokkaita, että lehti tulee tavallaan siinä sivussa. Välillä kylkiäiset taas ovat sitä sun tätä, mutta välillä ne yllättävät positiivisesti. Toki tilaan vain niitä lehtiä mistä pidän ja yleensä ne ovat kyllä sisustuslehtiä. Alkuvuodesta tilaamani Divaanilehden mukana tupsahti kiva matkapakkaussetti Face Stockholmilta.  Tämäpä olisikin ollut kiva ottaa tuolle meidän kaukomatkalle, mutta koska se tuli vasta äskettäin, niin seuraavalle matkalle sitten.


Paketissa oli kylpyvaahtoa, Elder flower tea foam bath, Vitalizing shampoo, Vitalizing hair rinse, Sensitive shower gel, ja Moisturizing body lotion.  Tuotteissa on hyvin mieto tuoksu ja näitä ei testata eläimillä. Tuotteet ovat tyylikkäissä pulloissaan ja huokuvat ylellisyyttä, joten kyllä näitä voisi muutenkin kylppärin kaapissa esitellä.
Scandic hotellit ovat ottaneet käyttönsä tämän setin asiakkaiden iloksi, paremissa huoneissa on vartalovoidett myöten kaikki, mutta muissa sitten  perus pesujutut ja jos kuulemma Madonna ja Jennifer Lopez nämä kelpuuttavat, niin miksipä ei meikäläinenkin!
Onko kenelläkään kokemuksia näistä tuotteista? Mitäs mieltä muuten olette kylkiäisistä lehden mukana?

                                                 With love,
                                                        M
10 kommenttia on "FACE STOCKHOLM"
 1. Todella kauniit pakkaukset ja tuo mietotuoksuisuus ja ei eläinkoetestauksia ovat parasta! Kylkiäiset ovat kivoja, jos ne ovat tällaisia käyttöesineitä ja jotain kestävää, eikä mitä tahansa krääsää. Huonolaatuinen tuote pistää vihaksi. Tosin kylkiäisiä harvemmin kaipaan tai jos tilaan jonkun lehden, tilaan lehden takia. Harmittaa, jos mukana tulee jotain turhaa ja tarpeetonta.
  Tämä on kyllä kannatettava kylkiäinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Nyt kyllä kiinnosti enemmän kylkiäinen kuin lehti:)

   Poista
 2. Kuullostaa hyviltä tuotteilta ja tosiaan Madonna ja Jennifer Lopez jos käyttää ni hyviähän niiden pitää olla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, kyllä ne kait sit meillekin kelpaa:) Uskon tuotteiden olevan ihan tasokkaita.

   Poista
 3. Olipa kiva kylkiäinen :) joskus minäkin haksahdan kylkiäisen toivossa tilaamaan, muistan kyllä aina perua , kun tarjousjakso on lopussa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun mainitsit, sillä sehän munkin pitää heti tehdä. Mitään jatkuvaa tilausta ei edes kannata tehdä, sillä ne tulevat kalliimmaksi kuin nämä pätkät ja jos vielä mukavia kylkiäsiä on niin uusii sit tilauksen.

   Poista
 4. Mä myönnän tilaavani joskus lehden hyvän kaupanpäällisen vuoksi. :D

  VastaaPoista
 5. Sama juttu minäkin tilaan, vaikka joskus ei itse lehti niin kiinnosta. Jos kelpaa JLO:lle ja sinulle, kelpaa vallan tännekin. <3

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature