Green Tea Bamboo by Elisabeth Arden

maaliskuuta 10, 2015
Sain blogitestiin uutukaisen Elisabeth Ardenin Green Tea Bamboo tuoksun, jota olen tässä pari päivää tuoksutellut ja nuuhkinut, ja pohtinut, että mitä mieltä minä tästä tuoksusta oikein olen. En ole aiemmin pitänyt näistä Green tea tuoksuista, koska olen kokenut ne hieman pistävinä ja voimakkaana. Siksipä olin hieman epäileväinen tuoksun suhteen, myönnettäköön.

”Luodessani tätä tuoksua innoituksenani oli vihreän bambumetsikön ympäröimä kylpylä eteläisessä Thaimaassa: vesiputouksen tyynnyttävä ääni kantautui korviini ja nauttiessani vihreää teetä tunsin oloni levolliseksi, rauhalliseksi ja rentoutuneeksi.” - Rodrigo Flores-Roux, Givaudan-parfyymitalon tuoksunluoja

No, tokihan tuo kuvaus bambumetsiköstä ja vesiputouksista aina tuovat mieleen ihastuttavan Thaimaan luonnon ja olen myyty.

Mitä tämä tuoksu sitten sisältää?  Ensituoksuna on pirskahteleva sitruuna, bergamotti, joka on sitruunan ja limetin sukulaiskasvi. Bamboo Scent Trek, tamardin lehdet ja pihka. Tamarin on hidaskasvuinen puu, jonka palkoa ja siemeniä käytetään ravintona ja mausteena. Greippi tuoksuu myös läpi. Raikas, puhdas, virkistävä, tulee ensin mieleen.
Sydäntuoksussa  viipyilee vihreä tee, rauhoittava kurkku ja syreeni.
Pohjatuoksussa tuntuu pehmeä myski ja koivu. Mastiksipuun pihka, välimerellä kasvava pensas, matee, teen kaltainen juoma, sammal ja italialainen kurjenmiekka. Siis hieman metsäinen.


Itse henkilökohtaisesti tykästyin tämän tuoksun raikkauteen ja tuoksun muuttuessa iholla lopulta hieman mausteisemmaksi tykkäsin vielä enemmän. Mausteiset tuoksut ovat aina olleet mieleeni ja hieman tässä on jotain puuterimaistakin, joka viehättää myös. Ehkäpä tästä tulee itselle sellainen reipas kesätuoksu arkeen.

Tuoksu on maaliskuussa myynnissä kaupoissa Stockmannilla ja Kicksissä, 100 ml ja 50 ml koossa hintaan  42 e ja 30 e. Lisäksi tähän tuoksupoppooseen kuuluu vielä Honey Drops voide 248 ml, 30 e.

Oletko vielä käynyt nuuhkimassa tätä Green Tea Bamboota?

Tuote saatu blogiin testattavaksi pr toimiston kautta                                                     With love,
                                                  M12 kommenttia on "Green Tea Bamboo by Elisabeth Arden"
 1. Kivat kuvat olet ottanut! :) En ole vielä käynyt tuoksuttelemassa tätä, mutta täytyy nuuhkaista seuraavan kerran kun poikkean Stockmannilla tai Kicksissä. Nyt pukkaa kyllä joka puolelta niin ihania tuoksu-uutuksia, että valinnanvaikeus iskee. Olen kyllä pari suosikkia jo löytänyt! Blogissakin hihkaisen niistä varmasti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o. Näitä uutuuksia tulee niin, että on kohta ihan tuoksuista huumattu;)

   Poista
 2. Mä melkein arvasin, että saatat tykätä tästä. :) Mä yllätin itseni pitämällä kovasti, koska alkuperäinen Green Tea ei ole ollut omassa suosiossa, vaikka tutun yllä se tuoksuu ihanalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, arvasit oikein. Mua ensin tuo nimi hämäsi ja olin vähän, että mitenkähän käy. Mutta onneksi otin kokeiluun, sillä nyt käytän sitä päivittäin:)

   Poista
 3. Iso peukku täältäkin upeille kuville! Niiden ja tuoksun kuvauksen myötä olin hetken lähes siellä eteläisessä Thaimaassa :) Mielenkiintoisen kuuloinen tuoksu, jota täytyy käydä nuuhkimassa Stockalla kun sinne menen seuraavaksi. Ihanan aurinkoisen kevätpäivän jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaapa herkullisilta tuotteilta! Green tea on suosikkejani!
  Blogissani on sinulle pieni haaste!
  Toivottavasti pidät siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Bongasin sen ennenkuin luin nämä:D Kiittelen ja palaan asiaan:)

   Poista
 5. Todella kauniisti olet tuotteet kuvannut, jo ihan sen perusteella voisin tuotteen todeta hyväksi! Green tea on myös minun suosikki ja bergamotti tee on hyvää, oletkos maistellut? suosittelen! Tämä tuoksu on käytävä nuuhkimassa, kiitos esittelystä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Tuitiina. En ole teetä maistellut, ehkä minun pitää etsiä se kaupasta ja kokeilla:) Kannattaa käydä nuuhkaisemassa, mutta odota hetki, ennenkuin sitä kannattaa nuuhkia kunnolla.

   Poista
 6. Kuulostaa hyvältä! Itse olen tosin lapsen vuoksi tuoksuton. Ja tosiaan, ihanat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lapsi menee aina edelle, näin se on:) Kyllähän sitä ennättää tuoksuja tuoksutella myöhemmin.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature