Kms California Volyme tapahtuma

maaliskuuta 25, 2015

Kuinka saada suomalaiseen, ohueen littana-tukkaan kunnon volyymia ja rakennelookkia?! Vastaus tämän aamuisen Volyme tapahtuman jälkeen, on tietenkin käyttää Kms California tuotteita. Nämä tuotteet auttavat luomaan rajattomia ja jatkuvasti muuttuvia tyylejä. Tällä hetkellä tikkusuora tukka on out, thank God ja kiharat, vähän sellainen surffilookki on in. No, tähän väliin täytyy huomauttaa, että harvalle suomalaiselle se piikkisuora tukka oikeasti sopiikaan, tosin sehän on tullut valitettavasti monelle luonnostaan, kuten meikäläisellekin. Mutta eipä luoja kysellyt, että sopiiko se tälle lyylille. Ei sovi ja uskon, että kiharat kyllä pukevat meikäläistä ja montaa muutakin, minun lisäkseni, huomattavasti paremmin.


Sirpa pääsikin ensimmäisenä kammattavaksi ja kiharrettavaksi, kun alettiin suhuutella Kms California tuotteita. Playable texture antaa lisää rakennetta ja mahdollistaa hiusten uudelleenmuotoilun. Voit uudelleen työstää ja virkistää tyyliä jopa seuraavana päivänä, sormin, harjalla tai muotoiluraudalla.
Sirpan tukasta tuli kaunis kiharoineen ja se liikkui pehmeästi ja tuntui pehmeältä. Tätähän ihmiset nykyään ymmärtää pyytää hiustuotteistaan, ei saa tuntua koppanalta ja kovalta tai tahmealta ja kiharoiden/kampauksen tulee olla joustavia.


Toinen kammattava oli Nella, jonka pitkät paksut hiukset kiharrettiin ja tehtiin hieman catwalk-tyylinen pörrömpi kampaus. Hiukset silti tuntuivat pehmoisilta ja ei olisi uskonut sitä määrää mitä tuotetta tukkaan suihkuteltiin.Saimme mukaamme matkakokoiset tuotteet: Quick blow dry, joka nopeuttaa hiusten kuivumisaikaa föönätessä jo 50%. Nopeuttaa myös hiusten kuivumista itsestään ja vähentää kitkaa ja katkeilua. Tuote sisältää lämpäsuojan. Jos tätä käyttää muiden tuotteiden kanssa, niin silloin tämä suhkautetaan pyyhekuiviin hiuksiin viimeiseksi. Tuote pitää muistaa ravistaa voimakkaasti. Toimii hyvin ja mini m on tästä tuotteesta kiitollinen pitkän paksun tukan kuivaessa suhteellisen nopeasti.


Täpäkkä lakka Maximum hold spray, joka antaa voimakkaan pidon lisäksi kiillon. Sisältää kosteussuojan. Mutta tämä takertuu suoristusrautaan, mikäli tämän kanssa kihartaa, joten ei rautaa. Mutta taas sisarensa Medium hold sprayn kanssa rautaa voikin sitten käyttää.Tämä voi olla monelle uutta, että hiuslakan kanssa käytetään kihartimia, mutta näin se kuulkaas on.Tämä makeover spray on hyvä, kun hiuksia ei ole vasta pesty ja haluaa poistaa ylimääräisen rasvaisuuden sekä virkistää seuraavan päivän tyyliä. Tämä tuote lisää runsautta ja rakennetta latistuneisiin tai hentoihin hiuksiin.Toki tätä voi käyttä myös puhtaisiin hiuksiin antamaan sitä lisätuuheutta kuten hiuspuuteri. Tummahiuksisten ei tarvitse pelätä vaaleita länttejä, mutta tuote pitää muistaa suihkuttaa riittävän kaukaa ja tasaisesti. Tämä käy hyvin myös letityksen alle. Muista, että purkkia tulee ravistaa voimakkaasti.

Näin tänään ja nyt suihkuun ja tukkaa pesemään ja kähertämään. Oletko sinä kokeillut kms Californian tuotteita?

                                                               With love,
                                                           M
8 kommenttia on "Kms California Volyme tapahtuma"
 1. Mahtavan oloisia tuotteita. Hyvää loppuviikkoa ☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Outi ja tervetuloa blogiini jäseneksi:) Toivottavasti viihdyt!
   Kyllähän näitä tuotteita voisi hankkia vaikka kuinka:)
   Mukavaa loppuviikkoa!

   Poista
 2. On, KMS Add Volume Volumizing Spray on mun lemppari tuuheuttaja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, näillä kyllä saa todella tuuheutta ja silti ei tule sellaista fiilistä, että onpas tahmea ja klimppinen tukka:)

   Poista
 3. KMS tuotteet ovat mielettömän hyviä ja monet aivan ihanan tuoksuisia. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Niissä on monessa sellainen ihanan hedelmäinen tuoksu, ei turhan makea kuitenkaan!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature