Letitysvinkki

maaliskuuta 06, 2015Nuoremmalla tyttärellä on paksut, pitkät hiukset ja muistan, kuinka hän pienenä oli aina pää hikisenä paksun tukkansa takia. Ihan vauvana hän oli hyvin ohuthiuksinen, mutta kun ikää on tullut, niin tukka on paksuuntunut koko ajan. Hiuslaatu on karheahko, mutta kiharat hänellä pysyy todella hyvin, kun hän tukkansa kähertää. Voitte kuvitella, kuinka kauan siihen aina menee, mutta tytär on oppinut kaikenlaiset kikat ja on niissä taitava.
Nyt hän pyysi minua pitkästä aikaa laittamaan hiuksensa letille ja tein ranskanletin nurinpäin, eli letitys ei mene päältä vaan alapuolelta. Minusta tämä on kiva siitä, että sivut saa helpommin siistiksi ja on hieman eri näköinen kuin perus ranskalainen. En tehnyt lettiä liian tiukaksi, joten olisi sitä voinut niskasta haluttaessa kiristääkin. Letti on ikäänkuin päälle kohotettu.
Miksihän se on muuten ranskanletti ja myös kynnetkin ovat ransakalainen manikyyrilakkaus?

                                                 With love,
                                               M
12 kommenttia on "Letitysvinkki"
 1. Vastaukset
  1. Kiitti:) Tytär on onnellinen kehuista ja äiti myös:)

   Poista
 2. Upea letti kauniissa hiuksissa. Minä aina lettejä ihastelen, mutta omiin hiuksiin laiskasti laitan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Mini m:llä on todellakin hyväkuntoinen tukka ja se kiiltelee kauniisti. Kokeile ihmeessä lettejä, kun sinulla on pitkät kauniit hiukset! Niillä saa kivasti vaihtelevuutta, toisin, kuin meikäläisen lyhyissä hiuksissa.

   Poista
 3. Ihana letti :) Pitkät hiukset on siitä kivat että niihin saa taiteiltua kivoja lettejä esim :) Mukavaa viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) Juuri näin. Lyhyet hiukset eivät useinkaan ole helpoimmat hiukset laittaa,kuten usein luullaan, kun vertaa pitkiin. Jos haluaa vaihtelevuutta, niin pitkiin saa erilaisia kivoja kampauksia. Toki työläämpää on hoitaa pitkiä hiuksia:)

   Poista
 4. Upeat hiukset ja niin kauniin väriset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) Väriä on kyllä tehostettu purkista, joten ihan näin tumma mini m ei luonnostaan ole.

   Poista
 5. Kaunis letti ja kivaa vaihtelua tavalliselle ranskanletille! Pitäisiköhän taas itsekin letitittää hiuksensa pitkästä aikaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuota itsekin ajattelin, että saa vähän vaihtelua. Kannattaa kokeilla letityksiä ja malleja on youtubessa vaikka kuinka:)

   Poista
 6. Jestas miten upeat ja paksut hiukset. Ja ihana letti. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sitä tukkaa riittää! Leistäkin tuli ihan kiva, että kiitosta vaan:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature