Lindexin vip ilta

maaliskuuta 17, 2015Minulla kävi tuuri, kun satuin osallistumaan arvontaan, jossa noin 150 Lindex clubin jäsentä sai ensimmäisenä osallistua Aleksanterinkadun Lindexin ostosiltaan, jossa esiteltiin kevään tai oikeastaan kesän uutuuksia. Osallistuin huvikseni, koska olen tällaisissa ennenkin käynyt ja nyt kun kerta sain tilaisuuden avecin kanssa osallistua, otin mukaani aina innokkaan shoppailukaverini mini m:n. Paikalla oli myös Kira Kosonen, se Strictly styelen sisko, bloggaa Ellen lehden alla ja joku siellä soitteli musiikkia. Terveyspirtelöitä tarjottiin ja terveyssuklaata ja mini m maistettuaan, jätti molemmat nauttimatta. Ei siis ymmärtänyt tällaisen päälle neitokainen. No, mun suklaajuttu on vielä laukussa ja pirtelö oli ok, mutta huomasin liian myöhään, että siinä oli mantelimaitoa ja sehän alkoi hieman kutittaa kurkkua. Joten oltiinpas me nirppiksii molemmat.
Ostimme sukkia ja sukkiksia ja alusvaatteita ja minä nappasin mukaani yhden paidan, sillä siellä oli kaikista tuotteista 20% ja minähän tietenkin menin lankaan. Nämä vip illat on niin juuri suunniteltu meikäläisen narauttamiseksi, että ihan huvittaa. Lopuksi saimme mukaan vielä kassit, jossa oli huulipunakynä ja teroitin Max Factorilta. Elle lehti, pari hajuvesinäytettä, Cutrin professional Premium oil treatment, joka sisältää argan -ja ruusuöljyn sekoitusta värikäsitellyille hiuksille. Tämä sopii tyttärien pitkille hiuksille, vaikka vanhemmalla ei enää sävytystä olekaan jäljellä, joten m sai myös oman pullonsa.Paidassa ihastuin tupsuihin ja muutenkin malli oli kesäisen suloinen. Esittelen paidan myöhemmin asukuvissa.
Nämä ostosillat ovat ihan mukavia tapahtumia ja niitä järjestetään suurimmissa kaupungeissa ympäri maata, joten kannattaa seurata ja osallistua. Tiedot tulivat jäsenyyden kautta sähköpostiin.
Sellaista tiistai-illan puuhaa täällä ja nyt iltapalalle ja hieman ehkä tv:tä virkkauksien kera.
Kauniita unia kaikille!

                                                        With love,
                                                     M
10 kommenttia on "Lindexin vip ilta"
 1. Oi ihanaa, että voitit ja teit ihania löytöjä. <3 Lindexillä on taas niin ihania vaatteita ja mikä sen nimi olikaan, mutta merihenkinen mallisto on aivan lemppari. :) Kyseinen kisa onkin mennyt aivan ohi täällä päässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lindex kyllä yllätti positiivisesti kevävaatteillaan. Oli kiva taas nähdä ja jo seuraavaa odottaen:)

   Poista
 2. Ihana paita, tykkään juuri tuollaisista kesäisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, minustakin se on kiva. Tulis nyt vain se kesä!

   Poista
 3. Lindexiltä löytyy kyllä kaikkea kivaa! Malttamattomana odotan asukuvia paidasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oikein yllätyin valikoimasta, jotkut kyllä olivat hieman hintaviakin. Yritän tarjeta tuolla pihalla otattaa niitä asukuvia:)

   Poista
 4. Onnea kun voitit, ihanaa! Minäkin odotan asukuvia paidasta, näyttää tosi kauniilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amanda! Paita on kiva ja kunhan tarkenen, niin yritän saada ne tuolla ulkona otetuksi:)

   Poista
 5. En ole koskaan tälläisissä tapahtumissa käynyt, mutta lahjakassin sisältö näyttää todella kivalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Sehän se tässä mukavinta olikin:) Tosin, tulihan tuolla vähän muutenkin törsättyä!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature