Nimue: my skin feels wonderful

maaliskuuta 14, 2015

Mennyt viikko oli aika kiireinen iltamenoineen, blogitapahtuma, josta saan tiedottaa vasta myöhemmin, zumbaa ja sitten ihana kasvohoito Marika Luodon osaavissa käsissä Disar Centerissä. Marika tarkasti ensin ihoni kunnon ja totesi taas edistystä tapahtuneen. Ihosta ei irronnut nyt niin paljoa talia, vaikka kyllä sitä siellä uumenissa vielä oli, mutta ei näkyvillä. Couperosa-alue on nyt pienentynyt nenänpieliin ja nenään, joten punoitus poskipäiltä on häipynyt, jee. Minulle tehtiin samantyyppinen hapotuskäsittely, kuin edelliselläkin kerralla, mutta nyt käytettiin vain 15% happoa. Auringossa oleilu jättää aina jälkensä ja koska matkallani sitä hieman sain, laitettiin kasvoilleni myös C-vitamiiniampulli ravitsemaan ja rauhoittamaan ja antamaan lisäpotkua myös aineiden imeytymiseen. Kasvojeni iho on vahvistunut ja näihin hoitoihin olen jo siinä määrin tottunut, ettei ihoani kovinkaan pistellyt tai kirvellyt käsittelyssä. Vähän sama tunne, kun desinfiointilapulla pyyhitään ihoa kasvojenpuhdistuksessa, hieman kirpaisee ja se on sitten siinä.
 Marika siisti myös kulmat, sillä itse en niitä pikkukarvoja tahdo nähdä ja siksi kulmat olivat päässeet vähän repsahtamaan. Lopuksi laitettiin tutuksi tullut levänaamio ja sehän levitetään myös silmien päälle ja sitten kun se on kuivahtanut kumimaiseksi, se repäistään pois. Loppuvoiteeksi levitettiin vielä kosteusvoide.
Marika ja Iiris Miettinen kehuivat kilpaa ihoni parantumista kosteusköyhästä ja sameasta terveeseen rauhoittuneeseen ihoon. Mukavinta tässä on se, ettei tähän ole vielä mennyt kuin kolme kuukautta, tosin vielä hoito jatkuu kesän kynnykselle. Olen itse niin iloinen ja tyytyväinen ja huomaan nyt sen tosiasian, että jos iholla on ongelmia, pelkkä koitihoito ei auta, vaan myös hoidoissa on käytävä. Tämä combo tukee ihon paranemista ja voin kaikille couperosakamuille lämpimästi tätä suositella.

Iholle ei tarvinnut laittaa mitään peitevoiteita, sillä menin suoraan kotiin ja en halunnut enää tehdä kasvoille mitään ennen nukkumaan menoa, joten hieman t-alue, jota oltiin eniten nipistelty, punoitti, mutta aamuun mennessä se oli jo rauhoittunut.


Aikaisemmin olin pohtinut sitä, että Cleansing Gel ei oikein puhdista minun meikkivoidettani kunnolla ja olen siksi tehnyt puhdistuksen kaksi kertaa. Marika antoi minulle nyt testattavaksi herkistyneelle iholle suunnitellun Cleansing Lite geelin, jolla puhdistan nyt meikin ja sitten lopuksi vielä tällä vanhalla geelillä, pienellä määrällä, pesen uudestaan kasvot, palauttaen matalan ph arvon iholleni.


Täytyy heti myöntää, että tämä pinkki geeli puri paremmin meikinpoistoon ja meikit liukeni hetkessä ja tuli sellainen olo, että ihoni puhdistui, ilman turhia hankaamisia. Tuote on hyvin miedolle tuoksuva, ei oikeastaan tuoksu millekään, geeli vaahdotetaan hieman käsissä ja hierotaan meikkiä pois kasvoista ja kostutetaan kädet ja jatketaan hieromista noin minuutin ajan ja sitten huuhdellaan. Toistetaan tarvittaessa, mutta minulla ei ollut nyt tarvetta siihen.


Nimuella on todella fiksusti tehty tämä kierrätys, sillä sain mukaani tämän hennon pinkin patruunan, joka sopii tuohon aikaisemmin saamaani kauniiseen pulloon. Sitten vain sujautan patruunan paikalleen ja kierrätän vanhan patruunan asiaankuuluvaan kierrätyspisteeseen. Joka kerta ei siis tarvitse uutta pulloa ostaa, vaan vain se täyttö, joka on noin 20 euroa edullisempi. Nyt tosin kikkailen pelkällä patruunalla, sillä tuotetta on hieman jäljellä vielä tuossa kirkkaassa geelipullossa.
Kuulostaa turhamaiselta, mutta en voi vain kuin ihailla näitä Nimuen kauniita pulloja ja purkkeja. Tyylikkyys vaikuttaa myös ihmisten ostopäätöksiin ja jos purkit ja putelit ovat kauniita, niin niitä kehtaa kylppärin hyllyillä esitellä.
Näistä ja muista Nimue tuotteista ja hoidoista kannattaa vilkaista nimuen sivuja.

Kiitos vielä kerran Marikalle ja Iirikselle!

Yhteistyössä Nimue
Tuote saatu blogitestiin

                                     With love,
                                     M
12 kommenttia on "Nimue: my skin feels wonderful"
 1. Ihanaa kun löytää juuri sen oikean sarjan omalle iholle. :) Upeaa viikonloppua, aurinko hellii <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, niinpä! Mahtava ilma! Täytyy pinkaista pihalle:)<3

   Poista
 2. Olipa mielenkiintoista luettavaa! Olen toooodella laiska käymään kasvohoidossa, mutta olisi varmaan syytä... Ihanaa aurinkoviikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kannattaa, jos hyvä hoitola löytyy ja tekijä. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Mikään ei taida olla sen ihanampaa kuin nautinnollinen kasvohoito. On myös aivan mahtavaa nähdä, kuinka ihon kunto paranee ihan silmissä, kun kotihoitokin on kunnossa. Nimue on sarjana minulle ihan uusi juttu, mutta hyvältä kuulostaa. Hienoa, että myös kierrätystä on ajateltu :)

  Kivaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, mutta kyllä minua vähän nipisteltiinkin, joten ei ollut pelkkää nautintoa! Tosin, kyllä sen kestää, kun tietää, että se on vaan ihon hyväksi. Nimue on aika monelle tuntematon, kuten oli minullekin, mutta messuilla tutustuin ja siitä se sitten lähti. Tämä kierrätys on aika harvinaista kosmettiikkajutuissa, joten pisteet Nimuelle!

   Poista
 4. Tää naamakin vaatis kasvohoitoo ehdottomasti :) Tuo Nimue sarja on vieras minulle, pitäisikin välillä vaihtaa merkkiä niin oppisi muitakin käyttämään :) Aurinkoista lauantaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se kasvohoito välillä on paikallaan. Joskus on hyvä myös vaihtaa merkkiä, mutta onhan se aika viidakko tuolla, että mikä sopii. Tämä oli minullekin vieras vielä syksyllä, mutta nyt ollaan bestiksiä:) Aurinkoista viikonloppua myös sinulle<3

   Poista
 5. Minulle ihan outo sarja, kiva kuulla kokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarja on Etelä-Afrikkalainen ja ollut suomen markkinoilla jo yli kymmenen vuotta. Messuilla minäkin sain ensi kokemuksen:)

   Poista
 6. Mielenkiintoisia asioita, kiitos! Olen vain kerran käynyt kasvohoidossa, asia kyllä kiinnostaa :). Ihanaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos iho on hyväkuntoinen, ei ehkä tule niin helposti mentyä hoitolaan. Mutta jos on ongelmia, sitä vaan haluaa saada helpotusta ja ihon kuntoon. Ehkä tässä syy:) Ihanaa iltaa sinullekin Tarja<3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature