Beauty within

huhtikuuta 22, 2015


Istuin tiistaina mielenkiintoisella beauty within luennolla, jossa kerrottiin kuinka säilyttä ihon heleys, vahvistaa hiuksia ja kynsiä sisältäpäin. Tilaisuuden oli järjestänyt Hankintatukku Oy, joka on Suomen johtavia ravintolisävalmistajia.
Olen ollut ravintolisien suhteen hieman skeptinen viime vuosiin asti, mutta nyt olen pikkuhiljaa alkanut muuttaa ajattelutapaani. Ennen ajattelin, että kyllä ne kaikki tarvittavat vitamiinit tulevat terveellisestä ruuasta, kunhan muistaa syödä vihanneksia, marjoja hedelmiä ja kunnollista perusruokaa. Pakko se vaan on uskoa, että nykyisin ja varsinkin allergisena, en ehkä kuitenkaan saa sitä kaikkea tarvitsemaani. Kuuntelin korvat tarkkana varsinkin minulle mieluisista aiheista, kuten ihon kuntoon vaikuttavista ravintolisistä. Olenkin napsinut useamman kuukauden Vivania Ceramide  Anti-Aging kapseleita ( postaus aiheesta täällä) ja kuinka ollakaan, niin poskeni eivät enää kipeydy talvipakkasessa ja viimassa ulkoillessa. Tähän meni aikaa, ennenkuin sen tajusin, että mistä se todennnäköisesti johtuu. Toki oikeilla ihonhoitotuotteilla on myös osansa eli tässä tapauksessa hyvä combo ja homma toimii. Nyt sain vielä kokeiltavaksi Vivania Beauty shot kollageeni juomaa, jota muodin ja kauneuden ammattilainen Leena Sarvi kehuu nuoruuseliksiiriksi. MUTTA siinä on kalakollageenia, joten ehkäpä sitä ei meikäläisen sovi kokeilla.
Tämän tuotteen tilalle minun on sitten otettava nämä Vivania Skin Omega ja Vivania Skin Beauty and Anti Wrinkle kapselit. Yhdestä kosteuttavia tekijöitä, toisesta kollageenia ja kolmannesta kimmoisuutta.
Rusketuskapselit auttavat saamaan tasaisen rusketuksen ja estävät palamasta. Harmi, ettei matkaa aurinkoon ole nyt tiedossa, mutta ehkä tätä voisi käyttää myös kotimaisemissa aurinkoa odottaessa.


Tämä purkin asetan miehelle syötiksi ja aion itse myös kokeilla magnesium tabletteja. Katsotaan tuntuuko missään. Tosin yleensä kuulemma tuntuu, kun tämän tuotten jättää pois. Auttaa myös väsymykseen ja uupumukseen.


Kynnet, hiukset ja iho hyötyvät näistä Evonia kapseleista. Keratiini vahvistaa hiuksia ja antaa niille kiiltoa, vähentää hiusten lähtöä pesun ja kampaamisen yhteydessä. Vahvistaa kynsiä, vähentää katkeilua ja lohkeilua. Siloittaa ihon juonteita ja ryppyjä, lisää kiinteyttä ja elastisuutta sekä ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Vähentää ihon punoitusta ja herkkyyttä. Toimii myös nivelten hyväksi. Vanhempi tytär lupautui näiden koekaniiniksi.

Onhan tässä pilleri poikineen  ja näitä on mielenkiintoista kokeilla ja kertoa sitten kuulumisia teillekin, että mistä on oikeasti hyötyä. Itselleni tämä on sellainen viidakko, että hyvä kun sain kuulla farmaseutin luennon, niin tiedän mitä käyttää.  Toivon, että herkkä vatsa ei ala protestoida tälle pilleri-innokkuudelle.

Käytättekö te mitään kauneuteen liittyviä ravintolisiä?

Tuotteet saatu blogitestiin
Yhteistyössä Hankintatukku Oy
 www.hankintatukku.fi


                                                                   With love,
                                                              M

12 kommenttia on "Beauty within"
 1. Itse suhtaudun ravintolisiin hyvinkin epäilevästi, kiva kuulla jatkossa kuinka testailusi sujuvat. Tosin nuo alimmat hiusjutut kyllä vähän kiinnostaisivat, huomaan että ennen hyvinkin paksu tukkani on alkanut ohentua eikä kynnetkään enää oikein kasva kunnolla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testaus alkoi joidenkin tuotteiden osalta pari päivää sitten, joten perästä kuuluu:)

   Poista
 2. Sinkkiä olen ihonhoitoon tyttären kanssa popsinut. Vitamineja tulee myös syötyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinkki on minullakin ollut käytössä, mutta nyt kun se loppui, on mielenkiintoista nähdä miten nämä pillerit toimivat.

   Poista
 3. Käytän ja paljonkin. Yleensä siitä käyttäessä ei niitä eroja niin kamalasti huomaa, mutta sitten kun jätät jotain pois, niin muistutus hyödyistä on välitön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta:) Jääköhän näihin sitten koukkuun!?

   Poista
 4. Käytän kuureittain. Näistä erityisen kiinnostavia ovat Evonia ja Vivania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuuriluontoisesti näitä kyllä suositeltiinkin joidenkin tuotteiden osalta, joten katsotaan miten käy:)

   Poista
 5. Komppaan Jonnaa, käytössä ei huomaa, mutta ilman kun on huomaa eron. Sisäinen kauneus, se se on, se juttu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Kunpa se sisäinen kauneus riittäisi näihin kremppoihin ja kolotuksiinkin, niin ei tarvitsisi pillereihin kajota:D

   Poista
 6. En ole käyttänyt varsinaisesti kauneuteen liittyviä ravintolisiä, mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla.
  Muita vitamiineja on kyllä tullut popsittua todella paljon erilaisia ( tosin tällä hetkellä en mitään, elämäntilanne on sellainen etten jaksa yhtään kiinnittää huomiota) sillä olen nuorempana ollut mukana useissa eri ravintolisiä myyvissä verkostomarkkinointiyrityksissä.
  Mielestäni ravintolisät voivat iahn oikeastikin toimia, jos ne ovat hyviä, valitettavasti osa on vain pelkkää pa*kaa :)

  Nuo Vivanian tuotteet kiinnostaisivat kyllä minuakin, onpa mielenkiintoista kuulla käyttökokemuksistasi myöhemminkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinulla on sitten varmasti asiasta enemmän tietoa kuin monella muulla kuluttajalla. Pari päivää olen nyt napsinut lähinna iho-Vivania juttuja ja muut perheen jäsenet saavat kokeilla noita muita. Mutta kerron heti kun alkaa tuntumaan:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature