Faby Music nail lacquer summer 2015

huhtikuuta 20, 2015Let the colors play! Todellakin. Aivan ihastuttavat kesäsävyt Faby Music 2015 kynsilakoissa. Kokoelmassa on 12 kynsilakkaa, jotka muistuttavat musiikin neljää genreä, Pop, Soul, Country ja Rock. Minä valitsin näistä kolme sävyä ja hyvältä ne näyttävät pulloissa ja vielä paremmalta kynsissä. Tämä oli minun ja meidän neitien ensimmäinen kokemus tähän Italialaiseen Faby-lakkamaailmaan  ja sehän vei mennessään. Todella hyvä pigmentti, levitettävyys ja kesto. Pullosta saa hyvän otteen ja siveltimellä oli helppo levittää, tosin kyllä siinä alussa lakkaa tuli hieman liikaa, joten menihän sitä vähän yli, mutta kokemus opettaa. Tuossa tummassa liilassa on mahtava metallinen hohde, johon ihastuin, eikä se kaivannut edes päällyslakkaa tuomaan kiiltoa. Tosin kestävyyttä päällyslakka kuitenkin antaa, joten kaipa sitä on vielä lisättävä.

Hieman tietoa Fabystä:
Faby tuotemerkin on perustanut italialainen perheyritys Faby Line, jolla on yli 30 vuoden kokemus kansainvälisillä markkinoilla. Ammattimainen yritys ja ylellinen Faby-kynsienhoitotuotelinja vangitsee italialaisen tyylin ytimen. Jokainen Faby-sarjan yli 200 upeasta, runsaspigmenttisestä kynsilakasta on vastaus vaativammankin lakankäyttäjän unelmiin. Faby-sarja sisältää tuotteita niin kuluttajien kuin ammattilaisten käyttöön.
LehditötiedoteKeep on the Sunny side - COUNTRY Romanttisten balladien pinkki-oranssi. Keep on the Sunny side-laulu nosti The Carter Family yhtyeen suureen suosioon 1920-luvun lopulla.Dedicated to Birgitte - POP tyylikäs fuksia, naisellinen, voimakas. Omistettu erityiselle naiselle.Soundcheck - ROCK- Tämä kimalteleva purppurasävy kynsiin ja menoksi konserttiin.

Faby big free
Kynsilakat eivät sisällä seuraavia haitallisia ainesosia: BDP(dibutyyliflataatti), tolueeni, formalehydi, formalehydihartsi, kamferi, eikä tuotteita ole testattu eläimillä.
Ovatko Faby lakat sinulle jo tuttuja?

Tuotteet saatu blogitestiin
Yhteistyössä Fabynails
www.facebook.com/fabyfinland

                                                                 With love,
                                                            M

10 kommenttia on "Faby Music nail lacquer summer 2015"
 1. Nää on kyllä niin mahtavat lakat, juuri tuo samainen lila jäi kummittelemaan, se on ihana. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) On tää bloggaaminen kivaa, kun aina löytyy uusia juttuja, joita ei olis edes huomannut muuten. Nämä lakat olivat mulle nimenä täysin uusi juttu, mutta mahtavat ovat:)

   Poista
 2. Upea toi lila, tykkään myös pinkistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sävyt on kyllä aika hienot ja onneksi pulloissa on kokoa, joten lakkaa riittää, ainaski vähäksi aikaa:)

   Poista
 3. Ihania sävyjä. Tuo pinkki voiso olla aika pirtsakka kesäksi.

  VastaaPoista
 4. Vau mitä värejä... on kuin karamelleja

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Sähäkät ja niin kesä mielessä näillä lakoilla:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature