Garnier, Eye Make-up Remover 2in1

huhtikuuta 09, 2015Joskus halpakin  on hyvää, on todettu monessa blogissa ja kieltämättä onhan se vähän hassua maksaa moninkertainen hinta tuotteesta, jonka voi saada muutamalla eurolla ja lopputulos on sama. Tämä Garnierin silmämeikinpoistoaine ostettiin cittarista ennen pääsiäistä ihan kokeilumielessä ja se maksoi suunnilleen 5-6 euroa. Silmämeikinpoistoaineessa on tietysti tärkeää, ettei se kirvele ja silmämeikin tulee lähteä pois suhteellisen sutjakkaasti. Tätä tuotetta tulee ensin ravistaa, jotta nesteet sekoittuvat ja sitten pari tippaa vanulappuun ja pidetään lappua silmän päällä hetken ja kyllä se silmämeikki siitä sitten lähtee. Minulla on säänkestäviä ripsivärejä, mutta lupaus tässä purkissa on myös vedenkestävän poistoon. Tuotteessa mainitaan myös hoitovaikutuksista,sillä argiinia sisältävä koostumus hoitaa ripsiä tehden niitä vahvemmat ja tuuheammat. Niin, no tuntuu, että tätä ripsiseerumin tyyppistä koostumusta on nykyisin melkein kaikissa ripsille laitettavissa tuotteissa, joten jos tästä saa vielä vahvuutta ja lisäpotkua ripsien kasvatukseen, niin mikä ettei. Tähän hintaan kyllä riittää se, että ripsarit saa pyyhkäistyä helposti pois. Tästä taisi tulla meidän perheen naisille edullinen vaihtoehto ripsivärien poistoon. Onko tuote teille tuttu?

                                          With love,
                                                 M
10 kommenttia on "Garnier, Eye Make-up Remover 2in1"
 1. En ole tätä kokeillutkaan. Olen käyttänyt Lumenen vedenkestävän meikin poistoainetta, joka on ollut ainakin minun kohdallani myös tosi hyvä ja hintakaa ei siinä ole korkea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumene meilläkin oli aiemmin käytössä, mutta tämä sattui olemaan halvempi ja mini m hinkui tätä kokeilemaan:)

   Poista
 2. Ei ole tuttu, mutta Garnierin erilaisia putsareita on kyllä monet kehuneet, kiva lukea tästä silmämeikinpoistotuotteestakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin, koska en ole markettihyllyiltä yleensä ostanut kuin kynsilakkaa ja poistoainetta. Ihan käypä ja mikäs sen parempi, kun jossain voi säästää:)

   Poista
 3. Tuota en ole testannut, mutta käytän itse Himalya Herbalsin tai Lumenen herkille ihoille tarkoitettuja ja ovat todella hyviä. En koe kalliimpia tarvitsevanikaan. Eli kyllä tosiaan marketista voi löytää vaikka mitä hyvää. Garnierin misellivettähän on suuresti ylistetty. :) Sitä kyllä aion joku kertaa ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, tässä täytyy oikein terästäytyä, koska hulluuttahan rahoja on heitellä hukkaan vaan jonkun merkin perässä, varsinkin tämmöisissä tuotteissa, jotka heti pestään pois:)
   Misellivesi meidän on siis koettava:D

   Poista
 4. Kiitos vinkistä, pitänee ostaa kokeiluun :-)

  VastaaPoista
 5. Tätä en ole kokeillutkaan. Uskon itsekin, ettei hyvän tarvi aina olla kalleinta. Pitää katsoa ihan että löytyykö täältä etelästä tuota ja laittaa kokeiluun, kiitos vinkistä:)
  Mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
 6. Mä olen viime aikoina poistanut meikin Garnierin misellivedellä, mutta tätä voisi kokeilla, koska on varmaan vähän nopeampi ja tehokkaampi kuin misellivesi :)

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature