Goldwell & Kms Academy Helsinki avajaiset

huhtikuuta 18, 2015


KAO Finland Oy:n toimisto, Goldwell & KMS California-Academy sekä tukkumyymälä järjesti eilen avajaiset Unioninkadulla ja sain kutsun tähän iltatilaisuuteen. Mallit käyskentelivät kauniissa kesäisissä asuissaan  kukkaset istutettuina hurmaavien kiharakampauksien joukkoon ja tyylikkäät, mutta yllättävän vahvat meikit kasvoillaan. Tietysti oli kyse näytöksestä, mutta rohkeaan simämeikkiin kiinnitin itse huomiota. Ihaninta minusta oli nämä kukkakoristeet hiuksissa ja kauniisti hulmuavat kiharat. On hienoa, että nykyisin meilläkin uskalletaan koristella hiuksia ja ihan jopa päiväsun kanssa. Se tuo mukavasti piristystä arkisempaankin asuun. Tässä ollaan kyllä edistytty ajasta "rumat ne vaatteilla ja koruilla koreilee" ja ehkä syytä on jo ollutkin. Ihmiset kun täällä suomessa ovat välillä niin kärkeviä huomauttelemaan toisten ulkoisista olemuksista ja päin naamaa. Ehkäpä sitä sivistystä tälläkin saralla ollaan saatu tai saadaan meidän käytökseen.


Ruokaa, juomaa ja alakerassa saksofonin soittaja toivottamassa vieraat tervetulleiksi.
Kutsuvieraita tuntui olevan paljon ja juhlinta oli aloitettu jo päivätilaisuudella, jossa avoimien ovien tapaan pystyi käymään pyörähtämässä tutustumassa tiloihin ja toimintaan.
Kiitos mukavasta illasta kutsujille ja seuralle.

                                         With love,
                                         M
16 kommenttia on "Goldwell & Kms Academy Helsinki avajaiset"
 1. Jäin kaipaamaan kuvaa susta, koska näytit niin himskatin hyvältä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta ei ne onnistunut ja en mä nyt itteäni vois tähän laittaa:)
   Mallien tukat oli niin nätit. Harmi kun sun piti lähteä niin aikaisin.

   Poista
 2. Onpa mahtavia kampauksia ja varmasti juhlava tilaisuus ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli kauniit kampaukset malleilla ja sellaisia,että normaali ihminenkin niitä voisi käyttää, eikä mitään liian lavashow-juttuja. Tilaisuus oli kyllä juhlava.

   Poista
 3. Itse tykkään käyttää välillä pantoja joissa rusetteja tai "ruusuja"... Joku voi olla sitä mieltä, että ovat lapsellisia... mutta olkoon, pääasia, että itse tykkään :D
  Aurinkoista lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin ja pitääkin käyttää:) Sitä aurinkoa ei vieläkään näy, mutta muuten hyvällä fiiliksellä mennään tätä lauantaita, toivottavasti sielläkin:)

   Poista
 4. Kommentoinkin juuri samasta tilaisuudesta Business Womanille... että näyttää hyvältä tilaisuudelta. Arvokas tunnelma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyylikkäitä vieraita ja kauniita malleja ja kyllä, se oli ihan mukava tunnelmaltaan.

   Poista
 5. Kauniita malleja - ja kauniit hiukset! Varmasti oli kiva tilaisuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,kyllä se kiva tilaisuus oli ja itse nautiskelin jälkkäreistä ja varsinkin juustokakusta:)

   Poista
 6. Nyt vinkkejä siihen, miten saa elävän kukan pysymään kauniina kampauksessa aamusta iltaan? Meillä on tulossa lakkiaiset ja perheemme kolmella naisella on kaikilla pitkät, alaselkään ulottuvat tummat hiukset. Olisi ihana laittaa jokaiselle asuun sopiva kukka/kukkia kampaukseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinuna pyytäisin kukkakauppiasta tähän apuun, sillä ne voivat kikkailla sen kukan pysymään freesinä koko päivän. Luulen,että jonkun kosteustupen ne laittaa kukan varteen, jotta se säilyy. Toisaalta myös tekokukat nykyään ovat niin aidonnäköiset, että niitä kannattaa harkita. Ei ainakaan nuukahda:) Kuulostaa ihastuttavalta idealta!

   Poista
 7. Kauniita kuvia ja kampauksia! Varmasti ollut mukava tilaisuus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kampauksia tiirailin sillä silmällä, että löytyiskö vinkkiä tulevaan kesään:)

   Poista
 8. Kivoja kuvia, varmasti ollut mukava tapahtuma! Aivan erityisesti kiinnitin huomiota taitavasti tehtyihin kampauksiin ja kukkasiin niissä. Niin kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vain olleetkin kauniita piristyksiä nuo kukkaset ja sellaisia lisää katukuvaan, niin saisi pirteyttä peruskampauksiin.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature