idhair & L`anza

huhtikuuta 23, 2015

Idhair ja L´ANZA tarjosivat mukavan blogitapahtuman hiusjuttujen parissa ja kampausvinkkejä meille esitteli kansainvälinen kouluttaja Johan Arvidsson yhdessä Jenni Ruposen kanssa. Herkuttelultakaan emme voineet näiden kauniiden kattausten äärellä välttyä, joten napostelimme siinä samalla, kun katselimme hiusnäytöksen antia.


Useampi malli pyörähti lavalla kammattavana ja tässä mahtavan kiharakampauksen välitulos. Näin saat menevän kiharapilvikampauksen, kun kiharrat hiukset ja nostat kiharat klipsien avulla jäähtymään ja sitten sormin vedät kiharat auki. Kaunis kukkaishelmipanta antaa ilmettä ja pisteen iin päälle kampaukseen.


Mutta jos haluat juhlavampaa ja romanttisempaa kampausta, niin kiharat pinnattiin asetelmaan, mihin voi lisätä kukkasia ja tässä upea kampaus kesäjuhliin tai vaikka morsiammelle. Pienet kukkaset voit poimia vaikka omasta penkistä ja suihkaista niihin hiuslakkaa ja asetella ne aivan viimeisenä kampauksen lomaan. Tai sitten kannattaa kääntyä floristin puoleen, jos haluaa kukkasen kestävän kamapauksessa koko pitkän päivän ja illan.Hieman lyhyempien hiusten kiharakampaus, jossa latvoja on hieman vaalennettu.


Mini m pääsi myös kammattavaksi, mikä oli kiva juttu, sillä yleensä hän itse aina väkertää omia luomuksia hiuksiinsa. Nyt kampaus tehtiin punomalla lettiä, joka näyttää letiltä, mutta tekniikka on hieman erilainen. Miljoona ponnaria ja pinniä hukkui lopulta tukkaan.Lettiä löysennettiin ja se saatiin näin puolta lyhyemmäksi. Hauska ja näyttävä jo pelkästään näinkin.Tässä lopputulos. Kaunis kampaus ihanan tuoksuvan eukalyptusoksan kera. Kaupungin läpi kulkiessa mini m sai kehuja kampauksesta, mutta oksa otettiin pois kun hän lähti rippikoulutapaamiseen tämän jälkeen.
Minusta on mukavaa, että näitä kiharakampauksia on tulossa muotiin, sillä ne tuovat pehmeyttä kasvoille ja sopivat melkein kaikille.

Lämpimät kiitokset illan järjestäneille.
Yhteistyössä L`anza
www.idhair.fi
www.facebook.com/IdhairFinlandOy

                                                                     With love,
                                                                M

12 kommenttia on "idhair & L`anza "
 1. Ihan mahtavia kampauksia!!
  Hieno tapahtuma ja paljon ideoita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne hienoja kampauksia sai tehtyä ja pidin noista kiharoista kovasti! Itselleni kun suorat hiukset eivät sovi.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Minusta nuo kiharat hiukset ovat ihania jokaisella mallilla. Mutta myös tuo mini m:n letitysjuttu oli kaunis.
   Olipa kiva tavata. Nyt on mukavampi heitellä kommenteja kun tietää persoonan:)

   Poista
 3. Kivan oloinen tapahtuma! Mua häiritsi etten tajunnut sun olevan sinä tänään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyydän anteeksi, en varmaan muutenkaan ollut täysin itseni, sillä työviikko menoinee on hieman väsähdyttänyt tämän naisen. En kovin edes jaksanut keskustelua virittää ja huoletti mahdolliset parkkisakot, sen lompakon unohtamisen takia. Mutta toivottavasti tavataan vielä:)

   Poista
 4. Hauska tapahtuma herkkuineen ja kaunis tuo tyttäresi kampaus ❤️Aurinkoista viikonloppua ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Oli se mukava ja tyttären kampauksestakin tuli kaunis. Juuri hänen ikäiselleenkin sopiva:) Voi, siellä todella paistaa aurinko, joten nyt nautimme, eikö vaan!

   Poista
 5. Kyllä käy kateeksi teitä pääkaupunkiseudulla asuvia, itse jouduin skippaamaan 80% kaikista kutsuista, kun ei vaan rahkeet riitä matkustamaan junalla useita kertoja kuussa. Pitää sitten valkata ne mielenkiintoisimmat, tai jos sattuu niin hyvin, että kaksi tapahtumaa osuu yhdelle päivälle niin kuin ensi kuussa niin vielä parempi. :D

  Tosi kaunis tuo tyttäresi kampaus. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän ja se onkin harmi, että muualla päin maata bloggaavat bloggaajat eivät näihin rientoihin aina pääse. Olisi ollut kiva nähdä, mutta toivottavasti taas törmätään.
   Kiitos, minustakin siitä tuli hänelle sopiva kampaus:)

   Poista
 6. Ihana kampaus tytölläsi<3 ja nuo muutkin ovat kyllä aivan todella hienoja!
  Mahtavaa päästä tuollaseen tapahtumaan, kiva kun jaoit meidän kanssa tän!
  Ihanaa ja valoisata viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne, jos tästä oli iloa, sillä ainahan meitä naisia nämä hiushommelit kiinnostaa. Tosin en minä kyllä itse onnistuisi noin hienoihin kiharoihin hiuksiani saamaan.
   Ihanaa viikonloppua sinulle myös ja ihana, että on vasta perjantai:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature