Indieday`s inspiration day

huhtikuuta 25, 2015


Bloggaajien Inspiration day oli tänään Helsingin kattojen yllä Maxinessa, johon sain avec-kutsun ihanalta Tiia K:lta Minäkö Keski-ikäinen blogista. Nuoria naisia sinne kipitti hissijonoon ja me Tiian kanssa perässä. Löytyihän sieltä sitten kierrellessä ikäistämmekin seuraa ja oli mukava nähdä kasvoja blogien takaa ja tutustella uusiin ihmisiin. Tiialla oli kiireinen aikataulu, joten kävimme tilaisuuden aika nopeasti läpi, mutta aika oli minulle ihan riittävä.
Muutamia tuotekasseja lähti mukaan ja näihin kun olen tutustunut, niin saatte lisätietoja sitten paremmin. Höyrysteamer oli kyllä todella hieno paketti, sillä tuollaista olen kyllä aina halunnut. Nyt vain sitten kokeilemaan ja mekot ja paidat silenee.

Muistuttelen tässä vielä ikkunanpesuapulaisen arvonnasta, jonka teen huomenna, joten aikaa on vielä huomiseen klo 21.00 saakka. Arvontaan pääsee osallistumaan tästä.

                                                   With love,
                                                 M
24 kommenttia on "Indieday`s inspiration day"
 1. Mahtavia lahjoja <3 Ihanassa paikassa tilaisuus on pidetty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli. Harmi kun kaikki ruokakuvat ja muut kuvat olivat tärähtäneitä ja epätarkkoja, joten en niitä sitten viitsinyt laittaa. Eikä syy ollut Fresitojen:D

   Poista
  2. Hymyilin tuolle "eikä syy ollut Fresitojen" :D Mansikkadrinksut näyttää kyllä aika hyvältä!

   Poista
  3. No ei ollu:D Mutta joo, drinksut maistuivat kesäisen raikkaille, ei liian makeille. Kauniitakin ne olivat:)

   Poista
 2. Voi että! Tuollaiset tapahtuvat ovat varmasti mukavia. Ja vielä kunnon kotiin tuomiset :)
  Odotan innolla tuon höyrysilittimen testauspostausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuo höyrysilitysvekotin on veikeä ja innolla odotan nyt jotain silitettävää/höyrytettävää:D

   Poista
 3. Mullekin kelpais toi höyrysilitin! Oon tosi laiska silettelijä, niin toi olis niin näppärä käytössä aina, kun on pakko hoitaa se homma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä kuule miehelle juuri tuossa tuumasin, että nyt on helppoa höyrytellä paidatkin suit sait sileeksi:)

   Poista
 4. Kiva, että pääsit Tiian mukana tapahtumaan! Mä ostin kivan pienen höyrysilittimen Barcelonasta kaksi vuotta sitten, mutta en muista minne olen sen piilottanut muutossa :D Tosi kätevä on joka tapauksessa, mä olen niin laiska silittämään. Verhot silitän aina, mutta siihen se sitten jääkin, hah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kivaa oli Tiian kanssa ja tavattiin paljon bloggaajia, joita ei muuten näkisi:) Ei ole oikein innostanut tuo silittäminen meikäläistäkään, mutta tästä lähtien täällä höyryissä vain pyörin ja kaikki silenee:D

   Poista
 5. Ihanan näköinen tilaisuus ❤️ Nam tuo Fresita on hyvä kesäjuoma ❤️Höyrysilitin on varmasti hyvä kapistus :) Mukavaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno tilaisuus se olikin:) Tuo Fresita ei ole ollut mun ykkösjuoma kesäisin, mutta nyt siihen jotenkin tutustuin paremmin ja sekoituksena boolijuomassa varsin nami:) Höyrysilitin on sellainen, jota ei tajua tarvinneensa ennenkuin sen hankkii, oletan. Toivottavasti en pety suuriissa odotuksissani:) Mukavaa sunnuntaita, vaikka nythän se taas jo sataa, pöh.

   Poista
 6. Tuollainen hyörysteamer olisi kätevä omaankin käyttöön. Vesi herahtaa kielelle tuosta fresita kuvasta, slurps. ;)

  VastaaPoista
 7. Toivon todellakin, että on sitä mitä lupailevat. Silitys kun ei kuulu lempipuuhiini:) Fresita yllätti minut positiivisesti ja sekoitettuna ...öö johonkin, se oli todella nami. Pitää katsoa esitteestä ja jakaa vinkit täällä, mikä se juoma oli, mutta hyvää kuitenkin eikä liian makeaa:)

  VastaaPoista
 8. Ooh ihania kuvia sinä tehopakkaus ja ovat ilmoilla jo... Uuh täällä kyllä on aika väsy tänään, vaikka ajoissa kotiin lähdinkin. Heti tuntuu moinen vanhan luissa. Oli ihanaa nähdä, olet niin ihana ystävä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, ei me niitä ikkunoita sit eilen pesty ja ei tänäänkään kun sataa, joten ennättihän siinä tuon postauksen ilmoille pukata. Sinun tilanteesi oli toinen, kun mennä viipotit paikasta toiseen:) Hyvähän siitä kampauksesta tuli ja kaunis olit kuvissakin<3 Lepäile nyt tämä päivä, jotta taas jaksaa...! On ollut niin ihana tutustua ja ystävystyä kanssasi <3 <3 <3

   Poista
 9. Kiva nähdä tapahtuman tunnelmia, kun en itse ollut mukana. Ehkäpä syksyllä sitten :)

  VastaaPoista
 10. Upealta kuulostaa ! Tuon höyrysilittimen tahtoisin minäkin , täytyykin katsoa, mistä sen saisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Philips merkkinä, niin luulen, että aika monesta paikasta voisi löytää:)

   Poista
 11. Blogitapahtumien parasta antia on juuri se, että tapaa mukavia ihmisiä. Oli kiva kohdata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin:) Oli mukava tavata ja jutella:)

   Poista
 12. Ihanaa, ja kivoja lahjoja!
  Oli varmasti hauskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli mukavaa ja seura tässä oli parasta ja uusiin blogisisariin tutustuminen:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature