Liukuväriä latvoihin

huhtikuuta 15, 2015


Nuorempi tyttäreni oli nähnyt jossakin ihanat vaalennetut latvat tummissa hiuksissa ja sellaisethan oli saatava. Värejä katsottiin ja harkittiin ja Préférencen  FeriaWild Ombrés vaikutti sopivalta ja siitä vaan sitten värjäyshommiin. Minä sudin ohjeiden mukaan harjalla väriä latvoihin ja tyttären tukkaa kun riittää, niin kyllä siinä aikaa vierähti.Mutta koska mini m:n tukka oli niin tumma, niin eihän se vaalennus tehonnut ja niin meidän oli sitten harkittava jotain muuta konstia.


Casting Créme gloss sai sitten hieman vaaleutta latvoihin ja tytär oli tyytyväinen. 
Latvat joutuivat nyt aika koville, joten latvojen leikkaaminen on varmasti ajankohtaista jonkin ajan kuluttua. Kauniisti nuo latvat hehkuvat vaaleana. Mitähän seuraavaksi onkaan vuorossa? No, rahat säästyy, kun tekee itse näitä värjäyksiä. Onko tämä touhu teille muille tuttua? Oletteko perusvärjäyksen lisäksi kokeilleet näitä latvavirityksiä?

                                                        With love,
                                                               M
8 kommenttia on "Liukuväriä latvoihin"
 1. Tyttärelle näitä ollaan myös testailtu. Lopputulos oli tummiin hiuksiin vähän oranssiin menevä, joten ei oikein toiminut täälläkään. Raita-aineella saa paremmat vaalennukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei tullut pahemmin edes sitä oranssia, vaan hento vaaleus, joka ei nyt näyttänyt hyvältä. Siksi oli pakko ottaa vielä toinen vaalennus käyttöön ja se toimi ja luonnollinen lopputulos tuli:)

   Poista
 2. Tosi nätti ja luonnollinen lopputulos. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Luonnollisuuteen nyt pyrittiinkin, kun vuosi sitten oli pinkit latvat:D

   Poista
 3. Kaunis värjäys ja ihanat hiukset tyttärelläsi ❤️

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature