Nuoren ihonhoito

huhtikuuta 13, 2015


 Nuoren ihonhoidossa täytyy heti alusta asti olla tarkkana, kun iho alkaa murrosiässä oireilemaan, että puhdistus ja kosteus ovat hyvässä balansissa. Nuoremman tyttären kauniilla iholla alkoi ilmestyä pieniä miliumeja tässä jokunen aika sitten. Aina niitä on ollut, mutta nyt niitä oli runsaasti. Murrosikä on ollut armollinen muutoin ja vain joitakin pieniä näppyjä harvakseltaan on ilmestynyt. Näihin miliumeihin etsin syytä ja epäilen puhdistuspyyhkeiden saattaneen aiheuttaa nämä, mutta eihän näistä aina ota selkoa. Kuivuus vaivaa, sen tiedostin ja pyynnöstäni saimme blogitestiin hänelle V10 Plus Keramidi Kasvojen puhdistusgeeliä. Tämä täyteläinen geeli sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle, kuivalle ja kutiavalle, atooppiselle iholle. Se puhdistaa tehokkaasti poistaen vesiliukoisen meikin ja jättää ihon raikkaan puhtaaksi ja pehmeäksi. Samalla se auttaa myös korjaamaan ihon keramidivajetta soijapavuista eristettyjen keramidien, (pitkäketjuisia normaaleja rasvoja) avulla. Geelissä ei ole hajusteita vaan raikas tuoksu on peräisin luonnonvaraisen ranta-eli peltomintun lehtiöljystä. Tuote on parabeenitön, väriaineeton ja mineraaliöljytön.
(Tiedot poimittu esitteestä.)

Mini m on ahkerasti noin kolmisen viikkoa pessyt tällä geelillä iltaisin kasvonsa ja tänä aikana kasvojen iholla on ollut vain paikallisesti peitevoidetta, joten ihon puhdistaminen on ollut helppoa. Kirkasta geeliä otetaan pieni määrä kämmenelle ja levitetään kasvoille, tuote ei pahemmin vaahtoa. Tuoksu on tuntunut aluksi vahvalta, mutta mini m on jo siihen tottunut ja nyt tuoksua ei enää huomaa. Puhdistus on toiminut ihoa kiristämättä antaen puhtaan tunteen.
Hinta 29,00 e.
Kosteutus on kaikkein tärkeintä puhdistamisen ohella ja tähän mini m sai Eucerinin Ultra Sensitive Soothing Care Normal to combination skin kosteusvoiteen.Voide on tarkoitettu yliherkälle iholle ja se rauhoittaa välittömästi ja pitkäkestoisesti yliherkkyysoireita, kiristävää ja kutiavaa tunnetta. Säännöllisesti käytettynä se lisää ihon kykyä torjua ulkoista ja sisäistä stressiä. Toki ääriolosuhteita, kylmää tuulta ja viimaa, pakkasta ja aurinkoa tulisi välttää. Mutta hei, täällähän me asutaan, pakkasen, viiman, tuulten ja ehkä välillä myös auringonkin maassa ja ulkoillakin halutaan, joten silloin on vaan pakko yrittää suojata ihoa mahdollisimman hyvin. Voidetta käyttäen ihon tasapaino ja sen luonnollinen suoja palautuu, joten iho pystyy torjumaan stressitekijät.
Mini m kertoi, ettei voiteessa ole tuoksua, se levittyy hyvin ja iho on tuntunut pehmeämmältä nyt kun hän on tätä käyttänyt. Erityisplussa pumppupullosta, sillä silloin se on todella hygieeninen. Voiteesta hän on tykännyt.

Tämän lisäksi mini m on käyttänyt kerran pari viikossa riisikuorintaa ja vitamiininaamiota kosteuttaaksen poskipäitä ja pikkuhiljaa tämä setti, pudistuksen, kosteutuksen, kuorinnan ja naamion yhteispeli, näyttää merkkejä siitä, että miliumit ovat hieman vähentyneet, eivät kokonaan, mutta on niitä nyt vähemmän. Ihonhoidossa pitää vain olla kärsivällinen ja kestää se, ette tuloksia aina heti näy. Uskon kyllä, että näitä nuori voi mainiosti käyttää jatkossakin.
Hinta 24,50 e.

Tuotteet ovat saatu blogiin testaukseen yhteistyössä Eucerin ja V10 Plus
Tuotteita on saatavilla apteekeista ja lisätietoa löydät täältä:
www.eucerin.fi ja
www.V10plus.fi

                                                             With love,
                                                                    M ja testaaja mini m

8 kommenttia on "Nuoren ihonhoito"
 1. Meillä tytär on niin allerginen, että tuotteiden kanssa pitää olla todella tarkka. Muutaman kerran ollaan tosissaan pelästytty kun naama on aivan turvonnut. Muutama luottotuote on nyt löytynyt ja ihon hoito on täälläkin nuorella neidillä hallussa.
  Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Allergioiden kanssa meilläkin painitaan vanhemman tytön kanssa, mutta kosmetiikkaa hän voi vapaasti käyttää. Ihonhoito ei ole leikkiä ja sen kanssa pitää olla tarkkana kun on allerginen. Hyvä, että olette löytäneet oikeat tuotteet tytölle. Nuorelle se on tärkeä juttu, kuten myös meille vanhemmille ladyille:)

   Poista
 2. Tosi kiva jos noista on ollut edes vähän apua. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä iho on pehmennyt ja uskon, että kosteutus on se tärkein juttu!

   Poista
 3. Tuo V10Plus-sarjan Keramidi Kasvojen Puhdistusgeeli on niin ihanan raikas! Minulla on kaapissa jo toinen purkki odottelemassa. Varsinkin kesällä tykkään siitä. Raikastaa niin ihanasti eikä ole yhtään kuivattava, niinkuin puhdistusgeelit tuppaa yleensä olemaan! Plussat saa siis multakin ja blogissakin olenkin sitä jo kauan sitten kehunut :) V10Plus-sarjasta löytyy muutenkin hyviä tuotteita. Seerumeista A-vitamiini on ehdoton suosikkini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sinäkin tykkäät. Itse olen myös katsellut tuubia sillä silmällä, että voisi olla minullekin sopiva ja kieltämättä nuo seerumit houkuttelee ja naamiot kanssa:)

   Poista
 4. Eucerinista pidän itsekin, tuoksuukin hyvälle ja kuivuu nopeasti. V10Plus sarjan seerumi loppui eilen, se oli ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sinäkin niistä pidät. Pitää varmaankin kokeilla noita seerumeita:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature