SkinPro Cleansing system by Oriflame

huhtikuuta 26, 2015

Valveutunut tyttäreni, mini m, oli ihastellut ihonpuhdistuslaitteita jo jonkin aikaa ja hän oli lukenut näistä vekottimista vain hyvää  ja piti minulle esitelmiä siitä, kuinka ihon kunto paranee ja puhdistaminen on helpompaa ja tehokkaampaa. Kerroin hänelle, että taitaa jäädä haaveeksi, sillä laitteiden hinta on satasia, joten ilo oli rajaton, kun huomasimme Oriflamen sivustolla vastaavanlaisen laitteen, ja hintakaan ei ollut mahdoton.


Saimme tämän laitteen Oriflamelta blogitestiin ja sillä mini m on nyt surruutellut kasvojansa joka ilta kuuliaisesti. Hänen ongelmansa iholla ovat olleet miiliumit ja jonkin verran niitä oikeanlaisilla kosteuttavilla tuotteilla olemmekin saaneet vähentymään.Harjasosa kostutetaan vedellä ja normaali puhdistusaine levitetään kasvoille. Iho puhdistetaan pyörivin liikkein kevyesti painaen harjaa otsalla, poskilla ja leualla välttäen silmänympäryksiä, noin  minuutin ajan. Laitteessa on ohjelma minuutin automaattikatkaisulla. Lopuksi kasvot huuhdellaan vedellä. Laitteessa on kaksi tehoa. Skinpro laitteeseen saa syväpuhdistavan harjan, jolla saadan aikaan vielä tehokkaampaa tulosta.
Skinpro syväpuhdistaa meikin, öljyn, lian ja talin iholta tehokkaasti. Kuolleet ihosolut ja syvällä olevat epäpuhtaudet puhdistuvat tämän laitteen avulla. Ihosta tulee pehmeämpi, kirkkaampi ja sileämpi, vaikka hänellä on ollut käytössä vain se perusharja. Uskon tähän, sillä olen läheltä seurannut mini m:n ihon kuntoa nyt vajaan kuukauden päivät ja ihosta on se miliumien röpelöisyys vähentynyt. Toki kaikkia emme ole vielä saaneet hyvästellyksi. Mutta toivoa on.
Laitteen harjasosa pestään saippuavedellä kerran viikossa ja uusi harja kannattaa vaihtaa kolmen kuukauden välein. Itse suosittelen käyttämään tätä harjaa vain iltaisin, ettei tule liian kovaa kulutusta ja hankausta, ainakaan kuivalle iholle. Laite toimii paristoilla, joten matkalle tämä on myös helppo ottaa mukaan.Tuote saatu blogitestiin.
Yhteistyössä Oriflameme
Lisätietoja löytyy täältä:  Oriflame

 
                                                                  With love,
                                                              M

14 kommenttia on "SkinPro Cleansing system by Oriflame"
 1. Meillä on ollut tuollainen pelkkä harja kasvojen puhdistuksessa apuna. Tämä on laite mistä tyttäreni innostui nyt myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, minullakin on joskus ollut sellainen, mutta luulen tämän olevan tehokkaampi. Hinnalla ei ole pilattu ja ajattelin juuri tilata lisää harjoja, kun toinenkin tytär haluaisi kokeilla tuota vekotinta:)

   Poista
 2. Kuulostaa hyvälle. Olen ihmetellyt joidenkin laitteiden hurjaa hintaa, mutta kiva kuulla että huokeallakin löytyy.
  Minulle on tullut kasvoihin outoja paukamia kuukauden parin ajan, josko tämä auttaisi niihinkin….

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi hyvinkin auttaa, jos et ole kovin herkkäihoinen. Varsinkin kun tähän saa sen syväpuhdistusharjan lisäosana, jos auttaisi tukkeuminen/paukamien pois häätämiseen. Rasittavia kaikki tuollaiset ihojutut!

   Poista
 3. Tarttis hankkia itsellekin tuollainen <3

  VastaaPoista
 4. Ihania nuo nuoret, ovat niin hyvin aina perillä näistä kauneusjutuista ja kaikista uutuuksista varsinkin!
  Tuo on kyllä ihan kiinnostava kapistus, saattais olla meilläkin käyttöä.

  Mukavaa ja leppoisaa sunnuntai- iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, pysyy ajan hermoilla, kun kuuntelee nuoria:)

   Poista
 5. Tämän kun meidänkin tytär kuulee niin ei tarvitse miettiä mikä on hankintalistalla seuraavaksi ;)Leppoisaa sunnuntai iltaa :)

  VastaaPoista
 6. Voi mä olen "himoinnut" jonkinlaista ihonpuhdistuslaitetta itselleni... Ei ole vaan tullut vastaan...Mä NIIN haluaisin jonkun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tätä kannattaa kokeilla, jos ei halua laittaa satoja euroja samanlaisee tuotteeseen:) Uskon idean olevan kutakunkin samanlainen. Olisiko ero jossain harjaksissa sitten?

   Poista
 7. Kerran pääsin testaamaan vastaavaa laitetta ja iho oli sen jälkeen ihanan puhtaan oloinen. :) Mukava kuulla jatkossa, onko tästä ollut apua teille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin toistaiseksi mini m on hehkuttanut laitetta. Kuulemma miliumit vähenee, mutta vielä niitä pahuksia on! Puhdistaminen on todellakin tehokkaampaa ja varsinkin teinille, joka huitaisee meikit pois tämä on juuri the laite!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature