The million dollar nails

huhtikuuta 01, 2015Eilen hammaslääkärille mennessä, mini m halusi käväistä katsomassa Seppälän tekokynsiosastoa. No, eihän sieltä pois lähdetty, ennenkuin hän löysi mieleisensä kynnet. Minä sain myös hankituksi tuon koristenauhaan sopivan kynsiliiman, mutta siihen hommaan, kun niiden kanssa alkaa askarrella, täytyykin varata rutkasti aikaa. Seppälän hinnat olivat kohdillaan näiden suhteen, sillä kynnet maksoivat alle 7 euroa ja liima vajaat 4 euroa. Siellä oli kampanja; osta kolme maksa kaksi, mutta meillä oli niin kiire hammaslääkäriin, että emme jaksaneet pohtia ostoksia uudestaan, joten se jäi. Muutenkin ärsyttää tuollainen kampanja, koska silloinhan tuotteiden tulisi olla tismalleen saman hintaisia, jotta niistä oikeasti hyötyisi ja sitä turhamaisuudessaan ostelee juttuja, joita ei sitten kuitenkaan tarvi. Ainakaan nyt näissä ostoksissa.
Nyt vielä yksi työpäivä jäljellä ja alkaa pääsiäisloma. Ihanaa! Joko siellä odotetaan loman alkua?

                                           With love,
                                          M
14 kommenttia on "The million dollar nails"
 1. hienot kynnet ja tykkään noista hopearuuduista! Mukavaa pääsiäislomaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin nuo on tyylikkäät:) Mukavaa pääsiäislomaa sinullekin!

   Poista
 2. Kauniit kynnet ja ihanan värinen lakkaus ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Tekokynnet voi oikeasti näyttää hyviltä, olen hämmästynyt!

   Poista
 3. Ihanat kynnet! Mua usein kanssa saa ärsytyksen nouseen nuo kampanjat, kun sitten pitää tarkasti valita, että mikään niistä kolmesta tuotteesta ei ole euron arvoinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) No tuo on juuri se, miksi muakin otti päähän, sillä en minä nyt olisi kahta liimaa tarvinnut, mutta mini m kyllä huomasi, että senhän me kyllä olisimme ilmaiseksi saaneet. Höh!

   Poista
 4. Hienot kynnet! Mukavaa, että pääsiäinen tulee, vaikka olenkin tämän pääsiäisen töissä.

  VastaaPoista
 5. Kauniit kynnet! Taidankin pääsiäisen kunniaksi lakata kynnet liloiksi ja jos jotain pientä koristetta laittaisi niihin myös... Kiitos inspiraatiosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja oleppa hyvä. Mini m:llä on silmää noiden kynsien suhteen ja aika heti hän ne sieltä hyllystä löysikin. Liila kieltämättä sopii tähän pääsiäisaikaan:)

   Poista
 6. No kyllä on kauniit kynnet. Kivat noi koristeelliset.

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature