Vaatehuoneen päivitystä Ikean Kompliment sisusteilla

huhtikuuta 19, 2015Melkein kaksi vuotta olin tyytyväinen Ikean Pax systeemiin niillä sisusteilla, mitkä olin sinne silloin rempatessa hankkinut. Mutta nyt alkoi syyhyttään lisäsisusteet, kun huomasin, ettei mikään laatikko enää pysynyt siistinä ja joka paikka tursusi yli. Sattumalta huomasin, että Ikean Kompliment laatikostot ja kaikki muutkin sisusteet olivat nyt 20% alessa, joten päätin käyttää tarjousta hyväksi ja hankkia muutaman laatikon lisää. 

Olin kyllä miettinyt tätä projektia vasta kesälle, mutta koska se nyt sattui tähän saumaan, niin kannattihan se käyttää hyväksi. Alennuksen saa Ikea family-kortilla, joten raahasin Ikeasta sitten kolme laatikkoa lasietusarjalla. Nämä ovat eri tyylisiä, kuin nuo pari vuotta sitten hankitut laatikot. Olivat ennättäneet muuttaa tyyliä, mutta nämä uudet ovat kyllä todella tyylikkäitä, juuri tuon lasisen etusarjan ansiosta. 

Mies asensi ne tänään kohtaan, jossa ennen oli vain yksi hylly ja niiden alla valkoisia pahvilaatikoita. Säilytin siellä lenkkareita sun muita läpsyköitä, joita ei juuri sillä hetkellä käytetä. Mutta pahvilaatikot eivät sitten käytössä toimineet minulla, kuten olin aluksi suunnitellut, joten pahviset laatikot pois ja tyylikkäämmät tilalle ja nyt voin asetella vaatteet hieman väljemmin. Rytmi ei toteudu noiden laatikoiden kanssa, mutta ei se minua häiritse, kun ovat niin erilaisia. Voihan niitä vielä säätää, jos käy häiritsemään. Nyt mennään näillä. Laittelen parempia kuvia vaatehuone/officesta kunhan toinenkin puoli on siivottu ja kunnossa. Kyllä se kuulkaas aina välillä on, mutta nyt on vielä hienosäätö kesken tämän inspiraation jäljiltä. Hyvä tässä hommassa oli se, että sain kassillisen Uffille toimitetuksi ja kirpparille yhden kassin ja roskiinkin meni jotain. Siivoilu ja huoneiden pikku päivitys kannattaa aina.

                                               

20 kommenttia on "Vaatehuoneen päivitystä Ikean Kompliment sisusteilla"
 1. Hyvältä ja siistiltä näyttää, kyllä se on mukavaa kun vaatteet löytää helposti eivätkä ole läjissä. Leppoisaa sunnuntai-iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin. Mietityttää vaan kuinka kauan:) Mukavaa iltaa!<3

   Poista
 2. Ihanan siistiä. Tuo lasinen etuseinä on näppärä. Siitähän näkee helposti mitä kaappi on syönyt. Tämä vaatekaappien järkeistäminen on ikuinen haaveeni. Ei se taida koskaan toteutua, mutta ihailen muiden virityksiä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on siistiä, mutta pelkään pahoin, että ajan kanssa en jaksa näitä viikata noin tarkasti.Mutta onpahan ainakin tää hetki:)

   Poista
 3. No nyt on siistin näköistä. Hauskaa sunnuntai-iltaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä olen ollut reipas:) Mukavaa iltaa!

   Poista
 4. Olispa mullakin noin siisti kaappi. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo, näkisitpä tän toisen puolen huoneesta:D

   Poista
 5. Onpas siistiä!
  Omat kaappini ei todellakaan näytä tuolta....niitä kuvia ei voisi julkaista blogissa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koko päivän mäkin niitä puunasin ja sitten vielä uusi reissu Ikeaan ja hain tuon lasilevyn tuohon päälle. Kun en heti tajunnut, että kyllä se sen tarvisee:)

   Poista
 6. Vau... onpas siisti vaatehuone. Mä en tajua, että kuinka jollain voi olla non siistit komponentit ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Maiju! Ei tää ole mun normi tilanne, mutta nyt kun sain uudet laaikot oli kiva järkätä. Toinen puoli huoneesta vielä huutaa siivoamista, mutten enää jaksanut. Laatikotkin tuossa pyörii vielä jaloissa. Jospa joskus ensi viikolla jatkan....

   Poista
 7. Kylläpä näyttää siistiltä! Ja tosiaan, hyvä tuo kun on lasinen etuosa niin näkee paremmin mitä pitää sisällään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Näin on ja pakottaa EHKÄ pitämään laatikot siistinä:)

   Poista
 8. Hyvältä näyttää! Tuollaiset matalat laatikot olisikin hyviä, syvät korit ovat aina kaaoksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mataliin laatikoihin ei kuitenkaan paljoa mahdu, vaikka nämä ovatkin metrin leveitä, mutta ehkä se on hyvä niin. Muutoin pakosta tulee tungettua päällekkäin paitaa ja housua ja kyllähän se pinkka on sitten aina sekaisin, kun se on just se alimmainen mitä tarvitsee:) Mutta riittävästi mahtuu ja olen tosi tyytyväinen valintaani.

   Poista
 9. Meilläkin on kyllä kyseisiä laatikoita ja aika paljon, mutta miksiköhän mulla ei näytä tuolta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, mä just laitoin ne innolla, joten odotas vaan. Kyllä se mullakin on kohta sekaisin:)

   Poista
 10. Ihanan järjestelmällisen näköinen vaatehuone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onhan se totta, että kun kaikella on paikkansa, niin järjestelä toimii. Mitä nyt niitä laatikoita vielä täällä toisella puolen huonetta pyörii ja muutakin sälää. Toivon, että nekin saa siististi piiloon:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature