Asukuva ja Barbara Streisand is back

toukokuuta 10, 2015

Lupailin virkaamastani harmaasta pitsitunikasta asukuvaa ja tässä se nyt on. Sen verran terassilla lauantaina aurinko lämmitti, että sain tunikan kuvattua. Muutoin päivä menikin kampaamossa, sillä jo pitkään hiukseni ovat huutaneet apua ja vaikka tuotteita on jos minkäkinlaisia ollut koekäytössä, niin kyllä se vaan kampaajalle on välissä mentävä. Tiesin hiusteni olevan latvoista "lahot" eli viime talven värinvaihto kuluttikin sitten aika ankaralla kädella hiuksiani ja nyt oli sitten totuuden heti. Leikata koko höskä lyhemmäksi ja reippaalla kädellä pahimmassa tapauksessa, vai ottaa kiharat ja sävy ja leikata latvat? Tämä viimeisin oli minun toiveeni, mutta Unikan Oona, luottokampaajani, hieman mietiskeli, että miten se latva oikein käyttäytyy tämän kihartamisen jälkeen. Suostuttelin Oonaa kuitenkin kokeilemaan ja voisihan ne huonot latvat sitten leikata, mikäli ne eivät näyttäisi hyvältä. Oona suostui, mutta ehdotti kuitenkin tällaista uutta tuotetta lisättäväksi tähän permanentiin. Nimittäin, Ahoi! Kaikki huonokuntoiset hiusten omistajat, jotka haaveilette permanentista, nyt siihen on mahdollista taikatuotteen avulla. On vasta lähiaikoina kehitelty kemistin aikaansaannoksena tuote, joka on nimeltään Olaplex. Se on mullistanut hieman hiusmaailmaa ja kun tätä tuotetta käytetään vaikkapa juuri permanentin yhteydessä, niin hiukset eivät vaurioidu lisää, vaan tämän tuotteen ansioista kunto pikemminkin paranee. Olaplex-tuotteiden teho perustuu vaikuttavaan ainesosaan, joka estää hiuksen rikkisiltoja katkeamasta ja korjaa samalla jo vahingoittuneita rikkisiltoja. Tämä tuotteen toiminta on hyvinkin yksinkertaista, muttei sitä ole vielä osattu hyödyntää hiusmaailmassa. Koska minulla ei ollut oikeastaan muita mahdollisuuksia, niin Olaplexilla lähdettiin kihartamaan ja lopputuloksesta tuli ihan mahtava.


Eli Babara Streisand is back. Minä halusin kikkurat ja olen niihin tyytyväinen, sillä tiedän itselleni sopivan enemmän kiharan kuin suoran mallin. Tämä kiharuus yleensä laimenee muutaman pesun jälkeen ja nyt minulla on myös hoitoaine tuosta Olaplexin tehotuotteesta, joten käytän sitä sitten kerran viikossa, jotta hiusten kunto paranee edelleen ja kihara pysyy kimmoisana.                                     
                                                        With love,
                                                      M
24 kommenttia on "Asukuva ja Barbara Streisand is back"
 1. Ihana toppi ja ihanat kikkurat!

  VastaaPoista
 2. Wau miten hyvännäköiset kiharat ja todella kaunis toppi.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää, niin tukka kuin toppikin!

  Toivotaan, että toppikelit saapuisivat jo vihdoin.
  Tuntuu, että tämä kevät on edennyt tavallista
  hitaammin. Viime vuonna oletiin heitetty talviturkki jo
  mereen toukokuun alkupuolella, nyt veteen ei ole
  mitään asiaan, merivesi on vielä hrrrrjan kylmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Samaa tässä on ihmetelty että tuleeko se kesä vai menikö se jo:)

   Poista
 4. No kylläpä tuli kaunis kampaus, upea! Ja tuo toppi on kyllä ihana. Sinulle sopiva värikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitoksia:) Kiharat on mun juttu ja jos topin sävykin ihan sopii, niin mikäs sen parempi:)

   Poista
 5. Taas olet ahkeroinut koukun ja langan parissa, hieno! Mulla on niin karmaisevat kokemukset 80-luvun permanentista etten ole kiharruspenkkiin sen jälkeen uskaltautunut. Toisaalta lapset toivat tullessaan kiharat mun hiuksiini, hyvä juttu laiskalle hiustenlaittajalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Moni on saanut kammon kiharoihin ja se on usein myös hiuslaadusta kiinni, miten se tukka suostuu kihartumaan. Mutta, sullahan kävi hyvin, jos sait luonnonkiharat! Luonto on joskus ihmeellinen:)

   Poista
 6. No kyllä nyt on asennetta tuossa ensimmäissä kuvassa! :) Kuva on kuin suoraan jostain vaatekuvastosta! Hyvä, M! ;) Toppi on ihana kuten aikasemmatkin luomuksesi ja tukka vasta sopiikin sulle! Nappivalintoja taas ;)

  VastaaPoista
 7. Wou mikä leidi <3 Ihana tunika ja kauniit hiukset :)

  VastaaPoista
 8. Kauniit kiharat.. sopii sulle :)

  VastaaPoista
 9. Todella kauniit hiukset! Sopivat sulle tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 10. Todella ihanat kiharat ja ne kyllä sopivat sinulle hyvin!!!

  VastaaPoista
 11. Hiuksesi näyttävät upeilta. Myös tuo sun virkkaamasi tunika.

  VastaaPoista
 12. Ihana M <3 Sun hiukset ovat jotain niin ihanaa ja mikä sävy. Edelleen en voi olla myöskään päivittelemättä, että kuka osaa virkata ja vielä jotain niin isoa, kuin vaatekappaleen! Senkin upeus, niin on kauniit käsivarretkin eikä alleista tietoakaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, tukan sävy ja kikkurat onnistui, vaikka mua peloteltiin, ettei siihen mitään kiharaa saa tehtyä:) Kyllähän noihin käsivarsiin pitäis vähän lihasta saada, mutta mä mieluimmin juoksen ja tanssin kun huhkin salilla, vaikka meillä olis salikin omasta takaa:) Virkkaus on ihanaa, rentouttava puuhaa ja iso tulee siinä tehtyä kuin pienikin tekele:D

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature