EXCLSV- tyylikirjan julkistamistilaisuus

toukokuuta 23, 2015

Eilen sain ilokseni osallistua Maryam Razavin EXCLSV-tyylikirjan julkistamistilaisuuteen ravintola Pastorissa. Kirjassa 41 upeaa muotikasvoa avasi vaatekaappinsa ja sydämensä staislisti Maryam Razaville. Tuloksena syntyi  EXCLS-muotikirja, joka antaa lukijalleen upean visuaalisen elämyksen ja hyviä vinkkejä oman tyylin jalostamiseen.
Herttainen Maryam oli niin liikuttunut kirjan julkaisutilaisuudessa, että hän kyynelehti useampaankin kertaan onnesta ja kertoi meille varmaankin itkevänsä koko illan, kunhan hän tapaa ystävänsä ja juhlistaa juhlaa heidän kanssaan.
Saimme myös nautiskella pienistä herkkupaloista ravintola Pastorin tarjoamana ja kuinkas ollakaan, en ole tätä paikkaa aiemmin edes huomannut. Ravintola Pastor sijaitsee Erottajankatu 4:ssä ja tähän viehättävään ja viihtyisään ruokapaikkaan on ehdottomasti palattava ajan kanssa uudelleen.
Tämä nuori nainen kertoi tehneensä mallintöitä jo 13 vuotta eli, nuoresta olemuksesta päätellen hän on aloittanut mallinhommat jo lapsena. Kokemusta muotimaailmasta ja työskentelysta ulkomailla riittää, joten se on varmasti luonut uskallusta lähteä tähän haasteeseen ja lopputuloksena on upea kirja, jota ilolla ja innokkkaana muodista ja tyylistä kiinnostuneet selaavat, minä mukaan lukien. Uteliaisuus on ihmisille tyypillistä, joten nyt pääsee kurkkaamaan, ihan luvan kanssa, monen julkkiksen vaatekaappiin.

Upeista kuvista vastaa kansainvälistä mainetta niittänyt valokuvaaja Elina Simonen. Ulkoasun on suunnitellut graafikko Tuukka Koivisto. "EXCLSV- opus on laadukkaista kirjoistaan tutun Cozy Puplishing-kustantamon ensimmäinen (muttei viimeinen ) muotikirja."

Suositushinta kirjalle 29 e.

Lehdistötiedote

                                                            With love,
                                                         M
12 kommenttia on "EXCLSV- tyylikirjan julkistamistilaisuus "
 1. Aivan mieletön tuo kirja ja Maryam on aivan mielettömän kaunis ja vielä niin herttainen. <3 Ihastuttava neitonen. Kivaa viikonloppua M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin oli. Sitä aina jotenkin luulee, että nuo mallineitokaiset ovat ylpeitä diivoja ja hän olikin ihan tavallinen suloinen tyttö:) Ihanan rentouttavaa viikonloppua sulle myös! <3<3

   Poista
 2. Voi vitsi, kattelin noiden julkkisten nimiä ja kyllä, niin alkoi uteliaisuus heräämään. Mitä sieltä kaapeista mahtaa löytyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! En ole ennättänyt vielä ihan kunnolla perehtyä, mutta mielenkiintoinen kirja on:)

   Poista
 3. Mielenkiintoisen oloinen kirja ja ainakin kannen perusteella todella exclusive.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä todella ja ihanan tyylikäs, jo pelkästään sisutukseenkin sopiva, heh!

   Poista
 4. Pukeutumisvinkit ovat aina tervetulleita, ihana idea rakentaa kirja julkkisten garderopien ympärille! Tuon opuksen haluan kyllä ostaa itsellenikin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella hyvä idea ja ihania kuvia! Kaunis kirja kokonaisuudessaan:)

   Poista
 5. Harmi kun olin matkoilla,mutta kirja on onneksi tulossa postitse ;) Tämä kirja on ehdottomasti tutustumisen arvoinen.

  VastaaPoista
 6. Kerrankin kirja, josta olisi meidän koko perheelle luettavaa! Voih.. Upealta näyttää.

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature