John Frieda uutuudet

toukokuuta 08, 2015


John Friedan Frizz Ease hiustenhoitotuotteet on kehitelty pörröisten hiusten kesyttäjiksi jo 25 vuotta sitten ja vuonna 1988 lanseerattiin Frizz Ease Serum. Tuoteperhe on kasvanut ja tarjoaa piikkisuorista hiuksista kiharoille hiuksille täydellisen valikoiman tuotteita.  Viimeisenä tulokkaana Forever Smooth tuoteperhe, johon kuuluu kolme uutuutta, joilla saat ihanan sileät hiukset ja pörröisyyden voit unohtaa.
Useammille naisille juuri hiusten kurittomuus ja pörrööntyminen saattaa aiheuttaa ongelmia hiuksia muotoillessa ja kampauksen onnistuminen on haasteellista. John Frieda kehitti shampoon ja hoitoaineen, jossa ratkaisu tulee hiussäikeen sisäpuolelta ja hiuksen rakennetta parantamalla hiuksesta tulee "immuuni" pörrööntymiselle. Forever Smooth shampoo ja hoitoaine nostavat hiusten vastustuskykyä jo suihkun aikana ja lopputuloksen varmistaa Forever Smooth Frizz-Immunity Primer.


Tämä primer sisältää puhdistavaa kookosöljyä ja patentoidun Frizz-Immunity-yhdisteen, joka sitoutuu hiussäikeen sisällä proteiineihin ja ehkäisee näin ulkopuolelta tulevan kosteuden imeytymistä hiuksiin. Kosteus aiheuttaa hiusten pörrööntymisen, saaden  hiukset turpoamaan ja aiheuttaen epätasapainoa hiussäikeen rakenteessa. Pitkällä aikavälillä tuotteita käytettäessä muodostuu vastustuskyky pörrööntymistä vastaan ja hiuksista tulee sileät ja käsiteltävämmät, jopa kosteissa olosuhteissa ja pörröisyys vähenee ilman, että hiukset ovat veltot ja raskaat.
Käytän tätä lähinnä hiusten pituuksiin  ja silkkisyyden huomaa heti. Upea tuote.


Ohuiden hiusten ominaisuuteen kuuluu usein kampauksien lätsähtäminen ja volyymin saaminen on haasteellista. Luxurious Volume-innovaatio tekee hiuksistasi pitkäkestoiseti täyteläiset ja runsaat, antaen lisärakennetta hiuksiisi. Patentoitu kationinen koostumus antaa rakennetta muodostamalla polymeerien verkoston hiussäikeisiin. Jokainen yksittäinen hiussäie saa ympärilleen mikrorakennetta, joka kestää 3-5 pesua. Koostumus sisältää hiusta sisältä käsin vahvistavaa ja hiussäikeille lisärakennetta antavaa proteiinia sekä hoitavaa keratiinia, joka siloittaa hiukset tekemättä niitä raskaan tuntuiseksi.
Tuotetta käytetään pestyihin hiuksiin normaalin hoidon tapaan ja annetaan vaikuttaa 3-4 minuuttia ja huudotaan pois. Tuotteen ominaisuus kestää hiuksissa viikon.
Itselläni on paksut hiukset ja yllätyin kuinka muhkeaksi tuote teki tukkani ja se todella kesti pari pesua, muttei kuitenkaan tuntunut mitenkään erityisesti hiuksissa. Silkkisyyden tunteen vuoksi tulee tunne, että sitä pitää käyttää jo heti seuraavassa pesussa, mutta kyllä se siellä vielä silti vaikutti. Hiuksia kannattaa kuivattaa föönillä pää alaspäin, niin tuotteen vaikutus tehostuu. Oikeasti toimii.
Kolme hiuskiinnettä, jotka sisältävät keratiinia, hiusten rakennusaineena toimivaa proteiinia, minkä ansiosta hiusloookiin saadaan sinetöityä äärimmäinen sileys.
Mitä sinä haluat hiuskiinteeltä? Joustavaa pitoa, pehmeää kiinnettä, jonka saa helposti harjaamalla pois? Vahvaa pitoa ja muotoilutuotteen, joka kesyttää lentelevät hiukset? Äärimmäinen pito ja tuote, joka suojaa kosteudelta ja pitää kiharoiden muodon selkeänä?

Flexible Hold Hairspray: Keratiinia sisältävä mikrohieno suihke tekee hiuksista pehmeän tuntoiset. Harjautuu hyvin pois ja pito on joustava. Estää hiuksia pörrööntymästä ja sitä voi käyttää sekä muotoiluun, että lopputuloksen kiinnitykseen. Se sisältää myös lämpösuojan. Minun lempparini ja miten käytännöllistä, kun voit sumuttaa lakkaa lämpösuojaksi, kihartaa ja jopa kiinnittää samalla tuotteella.

Extra Strength Hold Hairspray: Intensiivinen pidon hiuskiinne lukitsee lookin ja antaa äärimmäisen anti-frizz suojan mukaan lukien kosteussuojan. Kun halutaan kiharoiden säilyttävän selkeytensä ja varsinkin yksityiskohtien kiinnittämisessä tuote on ylivoimainen. Tehokas 24 h kosteussuoja ja estää myös pörrööntymisen. Toinen suosikkini.

Firm Hold Hairspray: Anti-frizz suihke kestää lentelevät hiukset samalla kun suojaa niitä 24 h kosteudelta. Viimeistelyyn ja voimakkaaseen pitoon

Tässä on kuulkaas sellainen arsenaali hiustenhoitoon, että jo on kumma jos ei suomi-tytölle nappaa. Olen nyt kokeillut näitä tuotteita maaliskuusta lähtien, jolloin osallistuin John Frieda koulutustilaisuuteen ja voin hyvillä mielin todeta, että tykkään ja kannattaa kokeilla. Kyllä heti huomaa, jos erehtyy pesemään jollain toisella tuotteella välissä, sillä minusta on mukava kokeilla uutuuksia. Mutta usein palaan näihin takaisin pikapikaa. Tuotteet ovat nimittäin myös hinnaltaan miellyttäviä:
Shampoo ja hoitoaine  10,50 e
Frizz-Immunity Pimer 13,50 e
Luxorious Volume 13,50 e
Hiuskiinteet 13,50 e
Tuotteita myyvät Kicks, Sokos-tavaratalot ja Stockmann toukokuu 2015

Yhteistyössä Jon Frieda
Tuotteet saatu blogitestiin
Lehdistötiedote
                                                 With love,
                                               M


16 kommenttia on "John Frieda uutuudet"
 1. Tätä pörröpäätä kyllä alkoi kiinnostamaan nämä! :D Voisivat olla mun pörrööntyvälle tukalle omiaan. Tosin mun tukkalaatu on niin haastava, että harva tuote pystyy kesyttämään sen. Mutta eihän sitä tiedä, jos ei kokeile ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi olla juuri se oikea tuotesaraja ja mikä parasta, ei ole hinnalla pilattu. Itse kyllä tykkäsin ja volyymiä kyllä tuli lisää, vaikken sitä nyt niin tavoitellutkaan:)

   Poista
 2. Näistähän pitää kertoa ystävälleni, joka omaa helposti pörrööntyvän luonnonkiharan hiuspehkon (hänen oma nimitys hiuksistaan).
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti näistä on apua;) Mukavaa äitienpäivä-viikonloppua!

   Poista
 3. No mutta, nyt taisin löytää oikean tuotteen hennoille hiuksilleni! Tuo Luxurious
  volume antaisi varmasti lisäboostia meikäläisen heiveröiselle kuontalolle. Taidanpa
  marssia hoitoaineostoksille heti tänään. Kiitos hyvästä vinkistä M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät, sillä minä ainakin tykkäsin ja volyymiä tuli ja tunne oli aika mahtava, kun näitä erikoistuotteita laitteli hiuksiin. Hiuksista tuli hetkessä silkkiset.

   Poista
 4. Kuulostaa hyviltä, vaikka mun hiukset ei olekaan näiden kohderyhmää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, et taida kyllä tarvita siloittajaa tai boostia, kun sulla on sileät paksut hiukset:)

   Poista
 5. Minäkin tykkään Friedan tuotteista, pitikin juuri postailla niistä lisää:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut yllättynyt näiden laatuun ja hintakin yllättää positiivisesti:)

   Poista
 6. Vitsi miten kivan näköisiä ja heti tekisi mieli päästä noita hopeisia putkiloita puristelemaan. :) Kivaa viikonloppua M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, toivottavasti pääset pian puristelemaan:) Mukavaa viikonloppua jaäitienpäivää Tiia:) <3

   Poista
 7. Nämä voisi sopia just mulle<3
  Kun on lievästi luonnonkihara, se tarkoittaa käytännössä: ei kiharoita, vain pörröä!
  Kookosöljy kuulsotaa hyvältä ,uskon sen hyviin vaikutuksiin.
  Ihanaa lauantaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla ja meillä lopulta mieskin pesi näillä, kun hänen omat shampoot loppui. Tunne on hiuksissa silkkinen kun noita erikoishoitoja laittelee:)

   Poista
 8. Täytyypä kirjoittaa nimi ylös, tästä voisikin löytyä tyttärelle hyvä hiustenhoitosarja :) Ihanaa äitienpäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on hinnaltaan edullista ja kuitenkin todella hyvä tasoltaan:) Ihanaa äitienpäivää <3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature