Makeup Genius, meikkiaplikaatio vailla vertaa

toukokuuta 31, 2015

" Unohda tähänastiset kokemuksesi virtuaalisista meikkisovelluksista..
L`Oreal Paris on kehittänyt lisättyä todellisuutta edustavan meikkisimulaattorin.  Kasvosi liikkuvat ja meikki jäljittelee todellisuutta täydellisesti. Uuden, kauneusmaailmassa ennennäkemättömän teknologian juuret juontavat Hollywoodin johtaviin studioihin. Sovelluksen avulla voit testata LÒreal Paris -tuotteita ja kokeilla meikkitaiteilijoimme luomia lookeja, myös valita vaatetukseesi parhaiten sopivat meikkivärit.
Älypuhelimesta tulee peilisi JA henkilökohtainen meikkitaiteilijasi!"
Sain ilon osallistua L`Oreal  Makeup Genius meikkiaplikaation lanseeraukseen Suomessa viime torstaina  Hotelli Huoneessa. Niin hassulta kun se kuulostaakin, niin älypuhelimestasi tulee peili, jonka avulla voit leikitellä eri meikkivaihtoehdoilla ja näin voit helposti löytää oikeat itsellesi sopivat sävyt tarvitsematta kokeilla luonnossa meikkejä ensin lainkaan. Sitten vain teet tilauksen verkkokaupasta, tässä tapauksessa Sokoksesta ja niin helppoa se on.


  Makeup Genius ohjelman voit ladata ilmaiseksi IOS-ja Android laitteisiisi. Kuvaat kasvosi puhelimellasi, ohjelma tunnistaa pään liikkeet ja seuraa pään kiertoa jopa 60 astetta, kasvojen rakenteen tunnistus tuottaa realistisen 3D-mallinnuksen, tunnistaa 64 kasvojen pistettä, sekä tunnistaa epäsymmetriset liikkeet. Tuotteiden virtuaalikokeilu luo vaikutelman, kuin meikki olisi oikeasti kasvoillasi.Kyllä meillä oli naurussa pitelemistä, kun harjoittelimme ipadillä tätä sovellusta ja ripsarit olivat heti poskilla, kun pään asetti väärään asentoon, puhumattakaan huulipunista, jotka osuivat pään heilahtamisella nenään. Mutta kun opit homman, niin se on hauskaa ja helppoa. Mini m latasi ohjelman ja ilta meni kikatellessa ja rajuja eyeliner meikkilookeja ihmetellessä. Tästä riittää hauskanpitoa myös pienemmille lapsosille.
Mutta ällistyttävän oikeilta sävyt näyttivät. Riittää kun otat viivakoodin ja skannaat sen esimerkiksi kaupassa, niin heti tulee esimerkiksi  luomillesi se sävy, jonka skannasit. Ei tarvitse tuhertaa enää kämmenselkään meikkejä ja aprikoida miltähän se oikeasti näyttäisi.

Kaiken tämän ihmettelyn jälkeen saimme vielä pientä purtavaa ja ihania tuotteita kotiin viemisiksi, joista postaan myöhemmin lisää.

No, innostuitko, kiinnostuitko?

Yhteistyössä L`Oreal Paris
Tiedot poimittu lehdistötiedotteesta


                                            With love,
                                           M
8 kommenttia on "Makeup Genius, meikkiaplikaatio vailla vertaa"
 1. Vastaukset
  1. Käyhän kokeilemassa, niin saatte hauskoja hetkiä meikkien parissa:)

   Poista
 2. Sain mailiini tiedon tästä sovelluksesta, mutten ole (vielä) testannut :-)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa hauskalta ;) täytyypä kokeilla !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile, niin yllätyt ja se on sitäpaitsi hauskaa ja ehkä hieman koukuttavaakin:)

   Poista
 4. Arvaa vaan kenenkä padeissa on sovellukset, kaikkien! Koko perhe meikattiin ja pakotettiin myös ukko testaamaan. ;) Hih oli aika näky. Aika uskomaton sovellus, vailla vertaansa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin. Teillä on sitten ollut hauska ilta. On se kyllä jännä, mitä kaikkea ne keksiikään:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature