Nimue Skin Technology hoitolassa

toukokuuta 24, 2015

Sain taas ilokseni nautiskella Nimue-kasvohoidosta osaavan Marikan käsissä viikko sitten Disar Centerissä. Tosin, kyllä minulle tehtiin se tavanomainen 35% Glycolic Peel, voimakkaasti uudistava glykolihappokäsittely, joten pientä kipristelyä oli ja mekaanisesta puhdistuksesta myös. Mutta nyt, kun ihoni on puolen vuoden aikana tottunut tuotteisiin, ei se enää pahemmin ärsyynny hapotushoidosta. Tuotteet siis toimivat. Ihollani oli toki nyt tukkeumia enemmän kuin viimeksi, joten kuona-ainetta nousee pintaan tuotteiden käytön ansiosta. Lisäksi huomasin ihoni alkavan heti reagoida, koska olen syönyt kollageeni-ihopillereita, jossa on paljon sinkkiä sekä myös siksi, että entsyymikuorinta oli minulla loppunut. Röpelöistä ihoa kehittyi eniten otsaan ja sen kimppuun Marika sitten kävikin.


Mukaani sain Hydration- paketin, sillä kosteutta ihoni kaipailee ja paketissa on mukana tuo entsyyikuorinta, josta olenkin aiemmin kertonut, sekä seerumi, siitäkin omat jutut on täällä blogissa tarinoitu. Uusin tuote oli kuitenkin kosteuttava naamio ja vieläpä sellainen yöksi jätettävä ja siitähän minä tykkään. Tätä voi käyttää vaikka öisin yövoiteena, mikäli iho sitä kaipaa. Olen tätä jo muutaman kerran kokeillut, joten voin lämpimästi suositella. Iho on aamulla ihanan rauhallisen näköinen ja pehmoinen.

Super Hydrating Mask on kosteuttava jaa rauhoittava voidenaamio kuivalle ja kosteusköyhälle iholle. Kasviperäiset kosteuttavat aineet ja hyaluronihappo kohottavat ihon kosteuspitoisuutta, ubikinoni auttaa ennaltaehkäisemään ihon ikääntymistä ja maissiöljy rauhoittaa ja pehmittää ihoa.

Hoitovaikutukset:
Lievittää kuivuutta ja auttaa madaltamaan alhaisesta kosteuspitoisuudesta johtuvia pintaryppyjä.
Pehmittää ihoa ja tekee siitä joustavan tuntoisen.
Tasoittaa ärtyneen ihon kirjavuutta.
Siloittaa ihon jättäen sen miellyttävän tuntoiseksi.
Tiedot Nimue esitteestäLopuksi uusinta uutta minulle. Eye make up remover, jolla voi pestä myös koko kasvojen meikit. Tällä siis poistan meikkivoiteet, silmämeikin ja huulipunat. Kuinka kätevää. Tämän jälkeen on hyvä kuitenkin palauttaa ihon ph arvot matalaksi omalla puhdistusgeelillä ja kasvovesisuihkeella.
Iho näytti hyvältä hoidon jälkeen, vaikka couperosan suonia on nyt taas putkahtanut näkösälle. Never ending story, I belive. Röpelöisyys on poissa ja otsa tuntuu ihanan sileältä.
Lämpimät kiitokset taas Marikalle tästä hoitolakokemuksesta ja rupatteluhetkestä sekä Iiris Miettiselle tämän mahdollistamisesta.

Yhteistyössä Disar center ja Nimue


                                                              With love,
                                                          M12 kommenttia on "Nimue Skin Technology hoitolassa"
 1. Voi ihanuus. Olisi kyllä mahtavaa päästä ihonpuhdistukseen. Tässä pärstäsdä sitä puhdistettavaa varmasti riittäisi :)
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se välillä hyvää tekee, jokaisen iholle:) Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 2. En ole ikinä kuullutkaan noista tuotteista, mutta mielenkiintoiselta kuulostavat! Joskus vuosia sitten kävin jonkinlaisessa happokuorinnassa ja se teki kyllä ihosta aivan uudestisyntyneen näköisen. Pitäisi varmaan etsiä joku paikka taas, jonne mennä samantapaiseen hoitoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin tutustuin tähän vasta I love me messuilla ja koska ei ole niin iso nimi, niin mainostus ei tietenkään ole niin suurta, jotta jokainen tietäisi. Laaukkaita ja toimivia tuotteita:)

   Poista
 3. Luotan kyllä tuohon sarjaan, niin hyvää olet puhunut. On upeaa löytää omalle iholle sopiva sarja. <3 Täytyy ehdottomasti I Love Me messuilla sitten käydä höpöttelemässä. :) Ihanaa sunnuntaita M <3

  VastaaPoista
 4. Hyvältä kuulostaa. Olet selvästi löytänyt jotain toimivaa omalle ihollesi. Happokuorinta on taitolaji :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja se kuulostaa kyllä hurjalta, happokuorinta, mutta se poistaa vain sen kuonan ihon pinnalta:)

   Poista
 5. Nimue kyllä kuulostaa mielenkiintoiselta merkiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielnekiintoinen se onkin ja tuotteet ovat kuitenkin ihan järkevissä hinnoissa:)

   Poista
 6. Keep up the best work guys, nice posts are here to get more benefits.organic facial products

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature