Oriflame: Giordani Gold Jewel ja The One Eyes Wide open

toukokuuta 15, 2015


Huulipunissa olen kyllä heikkona kauniisiin hylsyihin. Se, jos mikä, houkuttelee tarkastelemaan tuotetta lähemmin. Aikaisemmin Oriflamen punat ovat jääneet hieman taka-alalle meikäläisen ohittaessa ne tyystin, koska ulkonäkö ei ole pahemmin innostanut. Mutta nyt innostuin näistä huikean kauniista hylsyistä, ovat kuin koru ja tämän punan kyllä kehtaa laukustaan kaivaa esille. Millaisen punan se sitten pitää sisällään? No, huulet tulevat ihanan pehmeäksi, kuin kasmir, kun tätä tuotetta sipaisee hullille. Lopputulos on puoliksi peittävä, mutta voidemaisen kermainen puna säilyy kuitenkin huulilla yllättävän pitkään. Ei kuivata huulia ja siitä plussaa.Tilasin itselleni tämän Warm Coral sävyn ja hieman jännitti, millainen puna olisi sitten huulilla. No, minulle loistava valinta, sillä olen lämpimien punaisten ystävä.Mini m hinkui itselleen voimakkaan punaista huulipunaa Eternal Red  ja minä äitinä olin hieman, että no katsellaan kunhan punat tulevat, jos sävy on liian punainen, niin ei tule kauppoja. Mutta vaikka punat ovat hylsyssä voimakkaat sävyltään, niin huulilla ne kuitenkin pehmenevät ja mini m sai pitää valitsemansa punan ja käyttää sitä vain juhlissa.  Kuvissa huulipunista tuskin huomaa eroa, mutta huulilla sen sitten erottaa. Hintaa punilla on 20 e, joten ovat Oriflamen parempaa kastia ja todennäköisesti hylsy tuossa varmasti tuo lisähintaa.


The One Eyes Wide Open ripsiväriä lähdin Sirpan suosituksesta kokeilemaan ja hei, sehän toimii. Olin yllättynyt, kuinka kauniisti se erottelee ripset ja tuo kuitenkin näyttävyyttä. Mini m kokeili sitä kerran ja oli heti nappaamassa sen omakseen, mutta kamala äiti kun olin, en antanut. Tämä on minun ja hakkaa kalliit ripsarit mennen tullen. Yllättävän hyvin pysyy myös kostealla säällä ja normaalilla silmämeikinpoistoaineella lähtee pois. Tuota harjaa en kyllä ymmärrä, että miksi se on muotoiltu tuollaiseksi, mutta kaipa se oletus on, että ohuella päällä silmän sisänurkasta voi harjata ripsiä ja sitten paksummalla ulkoreunan ripsiä. Lappeellaan minä sitä käytän ja toimii muutamalla harjanvedolla. Hintaa huikeat 11.90 e. Lämpimät suositukseni.Tuotteet saatu blogitestiin.
Yhteistyössä Oriflame
Verkkokauppaan tästä

                     
                                                       With love,
                                                    M


16 kommenttia on "Oriflame: Giordani Gold Jewel ja The One Eyes Wide open"
 1. Harvoin kyllä näkee noin upeita hylsyjä <3
  Kauniita ovat väritkin punissa.
  Jes, tänään nähdään taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin kauniit:) Ihana oli nähdä ja kivaa oli koko porukan kanssa:)

   Poista
 2. Niin upeat hylsyt, että me wants. Kivat on sävytkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta ja niin on sävyt kuten punat kauniit:)

   Poista
 3. Kauniit hylsyt ja sävyt. Minulla on ollut testissä yksi Oriflame The One ripsari ja tykkäsin siitä kyllä kovasti. Olikohan se tämän edeltäjä? Tästä minulla ei ole kokemusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain sen käsityksen, että tämä olis se uusin ripsari. Mutta en vannomaan mene:)

   Poista
 4. Kivat sävyt, yllättävän pehmeät huulilla siihen nähden miten voimakkaalta näyttävät. Ja kyllähän tuollaisen kehtaa laukustaan kaivaa<3 Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Tosi kivat sävyt ja todellakin hylsyllä on merkitystä:-)

  Katja -http://willalemmelle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, vaikka vähän turhamaiselta kuulostaisikin, mutta näin se vain on:)

   Poista
 6. Upeat huulipunat, kunpa minäkin rohkenisin käyttää
  punaisia huulipunia, kaupassa tulee aina valittua se
  vaalein vaihtoehto.

  Leppoisaa lauantai-iltaa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kuule vain kerran uskallettava ja kun huomaa, ettei siihen kuole, niin siitä se lähtee:D Mulla kyllä vaaleat punat näyttää pliisuilta ja tän oranssiin sihtaavan tukan kanssa näyttäis kamalalta:)

   Poista
 7. Ylellisen näköiset hylsyt ja huulilla kauniit punat :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ne kyllä on ylellisen kauniit nuo hylsyt:)

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Eikös vaan olleetkin, yllättävän hienot:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature