PHILIPS STEAM & GO

toukokuuta 20, 2015


Sain mahdollisuuden osallistua Philipsin yhteistyökampanjaan Indiedaysin Bloggers`Inspiration Day-tapahtumassa. Tästä laitoin jo yhden kuvan instaankin, mutta nyt esittelen teille tätä laitetta paremmin. Steam&Go-vaatehöyrystin on kätevä niin kotona kuin matkoilla. Tiedäthän tunteen, kun aamulla on kiire ja haluat laittaa lempipuseron tai mekon päällesi ja se onkin silittämättä. Minulle käy näin usein. No, tässä vaiheessa otat vain tämän laitteen esille, täytät pienen säiliön vedellä ja aloitat höyryttämisen.


Pellava on kova rypistymään ja toisaalta se kuuluu sen juttuun, mutta ihan tolkuttoman ryppyisenä asuna sitä ei ole kiva yllensä vetää. Hetken höyrytyksen jälkeen tämäkin haasteellinen materiaali sileni ja vaate oli valmis puettavaksi. Vesihöyry on kuumaa, joten laitteen kanssa tulee olla huolellinen, ettei polta itseänsä. Lisäksi steam& go tulee saada rauhassa jäähtyä, jopa 60 minuuttia, ja vasta sen jälkeen se voidaan laittaa takaisin säilytykseen.
Mekkoni sileni alta aikayksikön ja seuraavaksi höyrystin koemielessä paitapuseron ja sekin kävi aika näppärästi. Metka laite täytyy myöntää. Säiliö on tosin aika pieni, että ei tällä kovin suurta voi yhdellä kertaa höyryttää, mutta säiliön voi sitten täyttää uudestaan ja koska laite kuumenee 45 sekunnissa, niin taas voi jatkaa höryttämistä. Miettikää, miten kätevä tämä onkaan matkoilla.

Nyt sinullakin on tilaisuus voittaa tällainen Steam & go- vaatehöyrystimen osallistumalla Instagram-kilpailuun.
Kilpailuun osallistutaan näin:
Julkaise Instagramissa kuva omasta, pelastusta kaipaavasta kesämekostasi.
Lisää kuvaa hashtagit #steamNgo ja # kesämekko 2015
Kilpailun ohjeet löydät myös osoitteesta:
http//indiedays.com/item/toimitus/tanaan-on-bileet-juhlamekot-sileeks
Voittaja julkaistaan 18.6.
                                                                        With love,
                                                                  M


8 kommenttia on "PHILIPS STEAM & GO"
 1. Tämä on niin hyvä laite, äidilläni olen tällaista kokeillut ja kyllä rypyt suoristui :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä on aikas nopsa laite ja rypyt silenee:)

   Poista
 2. Mulla on itselläni toisen merkkinen, sellainen isompi ja omalla höyrynkehittimellä varustettu laite. On kyllä näppärä, mutta joidenkin materiaalien kohdalla olen huomannut sen hieman liian tehottomaksi. Tai sitten vaadin liian sileää mankelilaatua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei tällä nyt ihan samaa tulosta saa kuin raudalla ja jos on hankalia kaulukisa ja muita, niin ei ehkä silleen toimi. Mutta suurimmat rypyt silenee:)

   Poista
 3. Laita kuulostaa hyvältä. Ehkä sellainenkin pitää jossain vaiheessa hommata :) Helpottaa kiireistä arkea kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri, nopeus on tämän laitteen valtti ja se ettei tarvi ottaa esille muuta kuin tämä laite. Mutta toki höyryttäminen todella ryppyistä kangasta vie oman aikansa:)

   Poista
 4. Tälle olisi meilläkin tarvetta, isännän pelimatkoilla kun pitää aina suoristaa kauluspaitoja ja suoria housuja vaikka kuinka siististi niitä yrittää kuljettaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, sellaiseen tämä juuri olisikin hyvä :)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature