Remington CI606 Curl Revolution

toukokuuta 14, 2015


Kun oma luottokiharrin paukahtaa, niin siinä sitä sitten ollaan ja ihmetellään, että mikä olisi se seuraava kiharrin, jolla kihartaa sekä lyhyet äidin hiukset että pitkät tyttärien hiukset. Onneksi minulle tarjoutui sopivasti mahdollisuus testata uutuuskiharrinta Remington CI606 Curl Revolutionia. Hienostuneen nude, itsestään pyörittävällä kihartimella kuulosti hyvältä vaihtoehdolta. Otat siivun hiuksia ja kiharrin rullaa sen kihartimen puikon ympärille ja kihara on valmis. Voit käyttää kahta eri suuntaa, jos haluat luonnolliset kiharat tai vain yhteen suuntaan, jolloin kiharoista tulee huolitellummat.  Aluksi koin laitteen käytön hieman hankalaksi, sillä osa hiuksista valahti laitteesta pois ja ei kihartunut lainkaan. Mutta harjoittelulla onnistuin ja nyt se on helppoa. Kovin kikkuraa tällä ei saa, lähinnä loivaa kiehkuraa ja minun lyhyeen hiukseen vain pientä vonkuraa. No nyt se onkin sitten kampaajan käsittelyn jälkeen kiharapilvenä jatkuvasti. Kannattaa katsoa alla olevasta linkistä video, jossa opastetaan kihartimen käyttöä.


Curl Revolutionissa on digitaalinen näyttö, 5 lämpötilaa. Se lämpenee käyttövalmiiksi vain 15 sekunnissa, 230 C. 4 x suojapinnoite-antistaattinen, keraaminen, turmaliini/ionisointi, liikkuu hiuksissa ilman kitkaa. Lämpötilan lukitustoiminto ja automaattinen virrankatkaisu 60 minuutin kuluttua. Mukana tulee suojapussi, 1,8 m pyörivä johto ja 3v takuu. Vanhempi tytär suostui malliksi ja kiharsin hänen hiuksensa tällä laitteella loiville kiehkuroille. Johto voisi kyllä olla pitempi. Koska kihartimen puikko-osa on aika paksu, ei kiharoista saa tiukkaa ja napakkaa. Eli suosittelen tätä kiharrinta niille, joilla on muutoinkin taipuisat hiukset ja jotka haluavat vain taivuttaa hiuksien latvoja. Esimerkiksi polkkatukalle tämä olisi mainio kiharrin.
Tuotteen hinta on 89, 95 e.


Kannattaa katsoa linkki käyttöohjeista.
Suomenkieliset Remington Internet-sivut löytyvät tästä
Tuote saatu blogitestiin.
Yhteistyössä Remington

                                                                    With love,
                                                               M


10 kommenttia on " Remington CI606 Curl Revolution"
 1. Ihanat kiharat tuli tyttärellesi ja tämä olisi varmaan oiva laite omille polkkahiuksille. <3 Sitä aina ihmettelen, miksi ei ymmärretä tehdä pidempiä johtoja, niiden tulisi olla ainakin puolet pidempiä. :)

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) No just ajattelin samaa, että pikkusen pitemmäksi olisivat voineet johdon suunnitella:)

   Poista
 2. Tiedän hyvin tuon harmittavan tunteen, kun pitkään palvellut kiharrin tai muu muotoilutuote sanoo itsensä irti. Voi olla vaikea löytää korvaavaa tuotetta tilalle. Kauniit kiharat tuolla laitteella sait tyttärellesi. Ihanat hiukset hänellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kihartimia on nykyisin niin moneen lähtöön, ettei oikein heti tiedä, minkä edes haluaisi. Tosin vaatimuksetkin ovat erilaiset meidän perheessä:)

   Poista
 3. Onpa se nätti kiharrin!
  Ihanat kiharat !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Laite on hienon värinen ja tyylikäs:)

   Poista
 4. Meilläkin on vastaava kiharrin ja todellakin, johto saisi olla pidempi, mutta muuten olen kyllä tykännyt tästä.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Joo siinä on taas joku johdonsäästäjä ollut asialla:) Mukavaa viikonloppua!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature