Silja Symphonyn blogitapahtuma

toukokuuta 17, 2015


Silja Symphonyn blogitapahtuma sai osan meistä nelkytplussalaisista paikalle ja oli todella mukavaa tavata muita yhteisöön kuuluvia. Aloitimme blogitapahtuman suunnistuksella ja voi, niin tuli mieleen kaikki ne reissut, kun olemme perheen kanssa Muumi-suunnistusta harrastaneet, viimeisinä kertoina muistaakseni vähän vastaan nikotellen. Mutta siitähän on jo aikaa ja nyt oli meidän bloggaajien vuoro, joten eikun menoksi.
Ensimmäinen etappi oli jo narikka Casinolla, joten se ei vaatinut pahemmin suunnistamisen taitoja. Seuraavaksi olikin Bon Vivant shampagne-baari ja kuinkas ollakaan meikäläinenhän siellä oli heti ensimmäisten joukossa. Tämän rastin löysin todella mielelläni ja tarjolla oli vielä lasi shampange Pol Roger.

Seuraavana olikin entisen leikkipaikan tilalle rakennettu Sushi-paikka Promenadella ja siellä oli tietenkin kyseista ruokaa tarjolla.  Nuorioa oli haastateltu ja kyselty, että mitä he risteilyllä kaipasivat. ja vastauksena oli chillailua ja shusia. Joten tässäpä sitä sitten on. Tosin me kala-allergiset jäimme nuolemaan tällä kertaa näppejämme, koska samalla alustalla tehdään kuulemma kala ja kasvisvaihtoehto, joten kalanmaku siihen kuitenkin olisi tullut. Jatkoimme siis seuraavaan pisteeseen ja se olikin meille sopivasti ravintola Tavolata, jossa mekin saimme murua rinnan alle.Sitten olikin jo yökerhon vuoro, siis sen nuorisolle suunnatun New York baarin ylhäällä 13. kerroksessa. Täällä saimme ihailla maisemia ja nauttia alkoholittomat mehudrinkit söpöine varjo- ja mansikkakoristeine.


Matka jatkui leikkipaikkaan, jossa jostain kumman syystä vain leimasin passin.


Sitten oli mahdollista tutustua Junior sviittiin. No, tämähän on sellainen huoneisto, ettei täältä kyllä raskisi pois lähteä koko risteilyn aikana. Upeat poreammeet ja juhlavasti tilaa, jopa kylpyhuoneessa ja erikseen vielä toinen vessa.Viimeinen etappi olikin Buffet, jossa saimme hieman makeita herkkuja kahvin kera. Yksi onnekas voitti Commadore risteilyn ja me muut jäämme nyt rannalle vilkuttamaan.
Mukava tapahtuma, joten kiitos Siljalle tämän järjestämisestä.

Yhteistyössä Tallink Silja Oy

                                        With love,
                                        M
18 kommenttia on "Silja Symphonyn blogitapahtuma"
 1. Oijoi miten upeita kuvia Junior Suitesta ja muutenkin. Oli kivaa, toivottavasti päästään tekemään kunnon risteily myös. Iloa viikkoon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepäs vasta oliskin hauskaa:D Mukavaa viikkoa!<3

   Poista
 2. Onneksi en ollut paikalla, sillä ensialkuun olisin mussuttanut ähkyyn makeita herkkuja ja sitten nukahtanut tuonne sviitin sänkyyn. Sinne olisin sitten jäänyt hukkaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sentään. Meillä oli kuule järjestys, että työ ensin ja huvi ja syöpöttely viimeiseksi. Mutta kyllä tuolla välilläkin sai jotain suuhunsakin:) Sviitti on kyllä aika hemaiseva ja olisi tuonne mieluusti kellahtanutkin:)

   Poista
 3. Teillä oli varmasti kivaa. Upeat kuvat <3

  VastaaPoista
 4. Kappas, samoilla nurilla pyöritty kuvista päätellen ;) Kiva oli tavata, toivottavasti pian otetaan uusiksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No elä muuta virka:D Oli todella kiva tutusella ja toivottavasti tosiaan jotain kivaa järjestyy, jotta voidaan ottaa uusiksi:)

   Poista
 5. Kiitos superiloisesta blogtour-seurasta! Nähdään vastakin kaimaseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan itsellesi. Oli kiva tavata ja toivottavasti pian uudestaan jonkin tapahtuman muodossa:) Mukavaa viikkoa vaan kaima!

   Poista
 6. WAU mikä blogitapaaminen <3 Ihanat herkut ja seura <3 Mukavaa alkanutta viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa oli ja tavata näitä 40+ tyyppejä ekaa kertaa:) Mukavaa viikkoa sinulle myös:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature