DIY: Käsikoru napeista

kesäkuuta 15, 2015

Yksinkertaista kesäpuuhaa, jonka lapsikin voi tehdä ja lopputulos on tyylikäs. Hanki ohutta pyöreää kuminauhaa, musta sopii parhaiten. Nappeja noin parikymmentä, minulla on todella pienet ranteet, eri värisiä ja samalaisia kooltaan, ehkä mallikin on hyvä pitää samana, ettei mene levottomaksi. Pujottele nauha napinläveistä niin, että nappeja tulee kahteen päällekäiseen riviin limittäin.
Lopputulos on pirteä ja ihanan kesäinen, joka sopii aika lailla asuun kuin asuun. Veikeä lahja ystävälle tai kummille lapselta tai työkaverille pieni kesälahja piristykseksi. Hobbypoint oli kauppa, josta löysin nämä minun nappini, mutta haasteellisisnta oli löytää samaa kokoa ja samanlaisia mutta eri väriä olevia nappeja. Nyt on sinne mökille kiva idea toteutettavaksi sateiselle pävälle tai miksei laiturin nokassa askartelua aurinkoisena päivänä, kunhan vain napit ei tipu veteen.


                                   With love,
                                    M
14 kommenttia on "DIY: Käsikoru napeista"
 1. Tulipa hieno! Mielettömän hauska idea.

  VastaaPoista
 2. Niin söpö, kivaa tiistaita <3

  VastaaPoista
 3. Onpa kiva! Saisinkohan aikaiseksi testata, olen ihan uuno askartelemisen kanssa, mutta tämä vaikutti suht simppeliltä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kannattaa kokeilla, on niin helppoa ja kohtapuolin pikkuneitikin voi alkaa tekemään tämmöisiä. Hyvää hienomotoriikan harjoittelua.Muistan kun meidän mini m 2 v teki joulupalloja kieli keskellä suuta ja pisteli neulalla paljetteja styroxpalloon. Tuli komia!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos:) Näitä vois väkertää joka asun sopivaksi. Mun sävyt on eniten noita lämpimiä punaisia.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature