Grillausilta

kesäkuuta 07, 2015

Meillä oli eilen tehokas aamupäivä, joka kyllä venyi iltapäivällekin. Sain vihdoinkin inspiraation ikkunoiden pesemiseen, joka tässä on kiristänyt pinnaa ja muistetellut itsestään. Mojovat linnun jätökset oli viimeinen pisara ja tartuin hommaan. Alkuviikosta jo aloitin ja osan ikkunoista sainkin pestyä, mutta sitten iski väsymys ja uupumus ja kesken se jäi. Nyt sain miehenikin kaveriksi ja homma hoitui huomattavasti nopeammin ja helpommin. Kyllä on  kiva katsella kirkkaista ikkunoista maisemia, kun jotaikin näkeekin. Mutta nälkä iskee töitä tehdessä, joten  illalliselle grillattiin possua. Mies putsasi grilliä Mustangin tähän suunnitellulla teräsharjalla.  Onneksi tämä on miehen hommia, joten saan vain olla apurina ja seurustella viinilasin kera vierellä.


Mies olisi halunnut ostaa sytytysnestettä ruokakaupasta, mutta muistin, että meillähän on omaa geeliä tähän hommaan. Flame gel on kotimainen, ympäristöystävällinen ja tuoksuton geeli, jolla saa takat, tulipesät ja grillihiilet syttymään rauhallisesti ilman humahdusta. Tämä on vissiin harjoittelua vaativa laji, sillä geeliä ei heti osaa annostella oikein, verrattuna sytytysnesteisiin. Syttyi kuitenkin, kun sitä laitettiin riittävästi.Meillä oli suolakin loppunut ja sehän on sitten sellainen ostos, joka sillä kauppareisulla aina pakkaa unohtumaan. No, minähän olin myös saanut Mustang grillausmaustemyllyt, joten suolaakin saimme ja pippuria mausteeksi lihalle.
Mustang-sarjaan kuuluu vielä grillauslasta, joka pääsi isännän kokeiltavaksi sekä grillaushanska helpottamaan kuumuudessa lihan kääntämistä. Hanskassa on myös hyvä tarttumapinta. Toimii, kuulemma.


Lisukkeena oli perunoita, maissia, salaattia ja hyvää oli. Meillä on tapana grillata vain kerran viikossa, joten seuraavaa kertaa odotellessa.
Grillaatteko te kuinka usein?


Tuotteet saatu blogitestiin
Lisätietoja http://www.mustang-grill.eu/

               

                                                                   With love,
                                                                          M

10 kommenttia on "Grillausilta "
 1. Hei jee teillä tuo geeli ahkerassa käytössä. Yritin sillä sytyttää saunaa, mutta taisi juurikin olla annostelijassa vikaa, kun ei heti onnistunut, kuten ei koskaan ensimmäisellä kerralla.

  Mies grillaa ja pesee myös ikkunat ajaa nurmikot sun muut. Minä hoidan sisätilat.

  Kivaa iltaa M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen geelin kanssa pitää näköjään harjoitella. Miehet näköjään tykkää noista grillauksista ja sehän mulle passaa:)
   Meilläkin mies ajaa nurmikot ja sytyttää takan, meillä on vähän hankala takka saada esim, sadesäällä syttymään, ettei tule kaikki savu sisään, mutta tuo ikkunanpesu onkin sitten sellainen houkuteltava juttu:)

   Poista
 2. Meillä olisi tälle kesälle uuden grillin hankinta tiedossa. Grillaus kuuluu ehdottomasti kesään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja haluaisin grilliruokaa kyllä useammin, mutta onhan tuossa pallogrillaamisessa omat metkunsa. Toivottavasti löydätte mieluisan grillin:)

   Poista
 3. Grilliruuat on niin herkkuja ! Harvoin saan sitä iloa kokea , pitääkin tupata itsensä veljelle kylään ja pyytää kahvin sijaan grillausta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, mutta meillä on hieman laiska tuo grillaaja:) Sinun pitää mennä sitten kyläilemään ja vie hiilet mukana pikku vinkiksi:)

   Poista
 4. Voi kun minäkin saisin tuollaisen inspiraation eli ikkunanpesu ;) Grilliherkut on niin ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sanoa, että se inspis lähti siitä linnun pommista:) Mutta oikeesti, se on tylsää, vaikka meillä on kikki vehkeet ja vempaimet ikkunoiden pesuun. Suuret ikkunat tuovat sitä lisäongelmaa meikäläiselle, kun pitää kiivetä tikarappusia ylös ja alas. Mutta onneksi se on taas vähäksi aikaa tehty.
   Grillaamaan olen minäkin aina valmis. Varsinkin, kun joku toinen grillaa:)

   Poista
 5. Meillä grillikautta ei ole vieläkään saatu avattua. Onpa muuten kauniit maustemyllyt <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se näillä keleillä meilläkin on ollut tuskan takana. Jos on hyvä sää, on ollut aina jotain menoa, joten vähiin on käynyt nuo grillaamiset, mutta kyllä se tästä:) Maustemyllyt ovat ihan hienot minustakin!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature