H&M Home pyyhkeet

kesäkuuta 21, 2015Hankin miehelleni hänen käyttämäänsä vessaan  kaksi H&M Homen pyyhettä. Oikeasti ne ovat mustia, vaikka nyt sainkin niistä kuvattua ihmeellisesti harmaita. Toki tuokin väri olisi käynyt, mutta sysimustaa pidin parempana. Olen kyllästynyt siihen, että valkoiset pyyhkeet eivät kauaa ole valkoisia, vaikka tuossa vessassa käsiä saippuoidaankin, joten siirryin surutta mustaan. Nyt ei haittaa, jos remonttia ja muuta tehdessä käsistä lähtee väriä. Ei pitäisi huomata.
Toinen kiva juttu oli tuo kylpyhuoneen matto, eli pyyhematto, johon voi jalat kuivata suihkusta lähtiessä. Edellinen oli harmaa ja kovasti onkin ollut käytössä. Valkoinen olisi ollut soma, mutta musta sai nyt meiltä uuden kodin. Laatu ja hinta ovat sitä mistä tykkään Homen mallistossa ja enpä menisi haukkumaan näitä tuotteita ja niiden stailiakaan. Pyyhkeet ovat kestäneet hyvin käytössä, joten siksi uskaltauduin hankkimaan uusia. Paksu kudonta takaa hyvän imutehon pyyhkeessä ja materiaali on suloisen pehmeää.  Vähän jäi houkuttelemaan vielä jokunen tuote, mutta vielähän tuota ennättää.
Oletteko tutustuneet H&M Homen mallistoon?

                                              With love,
                                                    M
8 kommenttia on "H&M Home pyyhkeet"
 1. Olen ostanut tekstiilejä, jotain astioita ja esim. lehtikorin H & M Homesta. Kivoja, piristäviä juttuja ja poskettomia alennushintoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin todella iloisesti yllättynyt näistä tuotteista ja kaikesta kivasta mitä siellä oli nyt tarjolla. Meinaan, että kohta joissain suhteessa päihittää Ikean näissä lakanoissa sun muissa. Ikean oli todella huonotasoisia pyyhkeitä, vaikka siellä muuta kivaa onkin.

   Poista
 2. Olen keittiöpyyhkeitä ja tyynyliinoja tilannut H&M homesta ja olen kyllä ollut niihin tyytyväinen. Kauniita nuo pyyhkeet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Olisi ollut niin kiva ostaa sieltä kaikkea....

   Poista
 3. Onpa kivat! Meiltä löytyy aika paljon HM pyyhkeitä ja lakanoitakin. Ja noita lattiopyyhkeitä, ovat todella kivoja, eivätkä laisinkaan hinnoilla pilattu. :)

  Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, minustakin:) Hinta ja laatu sopivat mulle hyvin:) Mukavaa sunnuntai-iltaa <3

   Poista
 4. Mulla on Home -mallistosta parit pussilakanat, ihan mielettömän laadukkaita ja olen tykännyt. Pyyhkeiden siksak-kuvio on tosi kiva, itseasiassa katselin noita samoja pyykeitä jokin aika sitten. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä pellavaisia pussilakanoita kyllä kattelinkin sillä silmällä, mutta kun aluslakanaa ei löytynyt, oli loppu, niin ajattelin mennä myöhemmin uudestaan. Kesällä on kiva hankkia kotiin kaikenlaisia tekstiilijuttuja ja sitten suunnitella entisten kirpparille vientiä. Mutta usein se jää sitten haaveeksi:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature