Haaste-Liebster Award

kesäkuuta 14, 2015Sain jo toukokuulla Liebster Award haasteen Lady of The Mess  -blogista ja minulla on vain ollut kaikenlaisia juttuja jonossa, joten vasta nyt sain asiakseni tähän haasteeseen vastata. Pahittelen, mutta välillä tätä elämä on. Kiitos Lady haasteesta ja näin hän kertoo omasta blogistaan:

Lifestyleblogi, jossa 50+ virkanainen, heavylady ja kukkahattutäti selvittelee kotiaan, vaatekaappiaan ja välillä päätäänkin. Blogissa eletään tavallisen naisen tavallista arkea – ja vähän juhlaakin. Ladylle luksusta eivät ole tavarat vaan läheisten kanssa vietetty aika, matkat ja itsensä ja toisten hemmottelu. Elämää eletään hitaasti kiiruhtaen, kiitoksella, armosta , rokkijalka vipattaen – ja yleensä keskellä kaaosta.

 Haasteen ideana on antaa näkyvyyttä blogeille, joilla on alle 1000 lukijaa. Vastataan 11 kysymykseen ja lopuksi haastetaan 11 bloggaajaa mukaan ja keksitään taas uudet 11 kysymystä vastattavaksi.
Tässä on Ladyn minulle esittämät kysymykset:

1. Mistä blogin nimi tulee?
    Kun aloitin bloggaamisen, olivat tyttäret kovasti mukana blogijutuissa, joten yritimme keksiä nimen, joka ei liity mitenkään yhteen juttuun ja päädyimme Kristallikimaraan. Blogissa käsitellään kauneudenhoitoa, sisustamista ja käsillä tekemistä, joten esteettinen puoli on esillä ja ehkäpä glamour, johon tuo Kristallikimara viittaisi. Nykyisin tyttäret eivät ennätä kovin bloggailemaan, mutta välillä heidän juttujaan täällä esiintyy.

2. Kaikista kirjoittamista postauksisitasi, mikä on lempparisi?
    Hankala vastata, sillä niitä on tullut tehtyä aika monta. Mutta yleensä matkapostaukset ovat sellaisia, joihin on kiva palata muistelemaan ja katselemaan kuvia.3. Mitä bloggaaminen sinulle merkitsee?
    Irtiottoa arjen kuvioista ja aikaa minulle. Kun lapset olivat pieniä, en olisi tähän ryhtynyt, sillä tämä vie tolkuttoman paljon aikaa jo täällä kotona, saati sitten kutsuilla käyntejä yms. Mutta kivaa tämä on  ja nyt minulla on tähän mahdollisuus.

4. Kallein aarteesi?
    Mies ja lapset.

5. Mikä on mieleisin huonekalusi kodissasi?
   No, sellainen on vielä etsinnässä, sillä sohva on loppuun kulunut ja siinähän sitä tulee eniten oleiltua. En ole tavaroihin kiintyvää sorttia, mutta takka on kyllä se,mistä en luopuisi.6. Millä päiväsi alkaa?
 Ihon puhdistuksella ja kosteuttamisella ja sitten aamiaisella, joka sisältää ison kupin kahvia.
Rutiinit ovat samat myös viikonloppuisin.

7. Teetkö unelmatyötäsi?
    Tällä hetkellä sanoisin, että en. Mutta välillä työni on ihan kivaa.

8. Mikä on voimanlähteesi?
    Käsityöt, sillä niitä tehdessä voi uppoutua omiin ajatuksiinsa. Joskus se voi olla sairaan tehokas zumba-tunti, jolloin omat huolet unohtuu tai kirja. Voimia pitää osata ottaa sieltä, mistä milloinkin on mahdollista.

9. Kuvaile yhdellä sanalla parasta ystävääsi?
   Huumorintajuinen.

10. Mikä on tärkeintä mitä olet oppinut vanhemmiltasi?
     Sisukkuus.

11. Mitä toivot tulevalta kesältä?
      Loma alkaa juhannukselta, joten toivon ihanaa aikaa yhdessä perheen kanssa ja kivojen juttujen tekemistä, rentoutumista ja jotain pientä reissua.

Tässäpä minun vastaukset ja nyt laitan haasteen kaikille niille, jotka eivät ole haastetta vielä saaneet. Nämä samat kysymykset käyvät mainiosti.


                                                               With love,
                                                          M
14 kommenttia on "Haaste-Liebster Award"
 1. Kiva kun lähdit mukaan - ja parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Ja minun mittapuussani tämä ei ole ollenkaan myöhään - itselläni kun on luonnoksissa vieläkin haasteita yli vuoden takaa odottamassa;)
  Näitä on kiva lukea - aina löytyy jotain uutta toisista - niin nytkin;)
  Kivaa sunnuntaipäivää sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä:) Vähän hävetti näin myöhään vastata, mutta nyt helpottaa kuulla, etten ollenkaan ollutkaan myöhässä:)
   Mukavaa sunnuntaita!

   Poista
 2. Sun blogin mimi on kyllä loistava. Se ei kategorioi sinua mihinkään tiettyyn, vaan sopii kaikkeen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Olen samaa mieltä, että tällä nimellä voi blogata aika laajalla skaalalla ja siihenhän lifestyleblogi mahdollistaakin:)

   Poista
 3. Ihania vastauksia ♡
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ja mukavaa sunnuntaita sinulle myös:)

   Poista
 4. Kristallikimara on hyvä nimi blogille. Se tuo mielikuvia monesta positiivisesta ja elämää ilahduttavasta. Haastevastauksia on aina mukava lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että blogin nimi on onnistunut. Sehän ei ole helppo keksiä ja mielellään sen täytyy olla sellainen, ettei sen ääneen sanomista tarvitse häpeillä:)

   Poista
 5. <3 Kivat vastaukset ja sun kanssa saa aina nauraa vedet silmissä, joten huumorit on kyllä rouvalla niin kohillaan. Halit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia, no kun sä nauratat kanssa! Huumorilla kyllä pärjää pitkälle:) Halit sinne myös<3

   Poista
 6. Näitä on aina kiva lukea ja taas opin jotain kivaa uutta sinusta :)

  kivaa tulevaa viikkoa sinulle ihanuus <3

  VastaaPoista
 7. Minäkin samaa mieltä, näitä on kiva lukea. Oppii aina uutta kirjoittajasta, mitä ei ehkä muuten postauksissa tulisi ilmi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on totta. Eipä näitä tässä muuten tulisikaan kerrottua:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature