Jane Iredale: Smooth Affair, Dream Tint and Circle/Delete Concealer

kesäkuuta 10, 2015


Sain todella huikean ihanat tuotteet ihon pohjustusta ja värivirheitä peittämään Jane Iredalin maahantuojalta. Valittelin ihoni punakkuutta ja pieniä pintaverisuonia, meikin haihtumista/katoamista päivän aikana ja tummia silmän sisänurkkia. Lisäksi toivoin meikistä luonnollista ja ohutta, mutta silti peittävää. Onnistuukohan?  No, tähän löytyi sitten tämmöinen arsenaali, jolla olen nyt meikkaillut tai harjoitellut meikkailemaan.

Aloitetaan tuosta pohjustamisesta ali Smooth Affair Facial Primer and Brightener tuotteesta, jolla on ihanan  pirteä ja hedelmäinen tuoksu.Tällä tuotteella on anti-ageing ominaisuuksia, se pienentää ihohuokosia ja antaa kasvojen iholle hehkua ja kuulakkuutta. Meikki levittyy ja pysyy hyvin. Sisältää omenauutetta ja greippiuutetta, no nämä minä siis huomasin tuoksusta. Omena antaa kimmoisuutta kasvoille ja greippi valoisuutta ja hehkua. Vihreän ja valkoisen teen uutteilla, samoin kuin tuotteen sisältämällä kuningatarhyytelöllä, on anti-ageing vaikutus ja ne ovat tulehdusta ehkäiseviä. Aloen lehtiuute rauhoittaa, leväuute ehkäisee ikääntymisen vaikutuksia ja kiinteyttää ihoa. Kuusamauute puhdistaa ja oliivilehtiuute aktivoi solujen uusiutumista. Tuote ei tuki ihohuokosia. Tuotetta käytetään meikin alla, mutta voit käyttää tätä jopa illalla, kun olet puhdistanut kasvosi, tuomaan kuulautta ihollesi. Olen käyttänyt pohjustusta pelkästään meikin alla, koska sitten yöksi minulla on muut hoitotuotteet. Meikin pysyvyys on ollut minulla  ongelmana, joten  olen välillä kikkaillut niin, että olen laittanut vain seerumia alle, jotta ihoni ei alkaisi kiillellä päivän aikana ja jättänyt kosteusvoiteen kokonaan pois. Ihoni on kuiva, mutta kiiltäminen saa meikin ikäänkuin liukumaan tai sulamaan kasvoilta. Meikki on nyt  siis pysynyt ilman erillistä kosteutusta paremmin ja molemmissa tuotteissahan onkin jo kosteuttavat ainesosat. Rutiineista on ollut hieman hanakalaa oppia pois, sillä aina on ollut ensi kosteutus ja sitten vasta meikki.

Dream Tint oli minulla tarkoitus ottaa käyttöön vasta sen jälkeen, kun olen vähän päivettynyt, mutta hei, kuka tuolla nyt päivettyisi, kun satelee jatkuvasti. Joten korkkasin tuotteen kokeilumielessä, mutta se oli vielä liian tumma minulle.
 Tämä sävyttävä päivävoide on unelmankevyt ja se häivyttää pikkuvirheitä luoden pehmeäpiirtoefektin. Voide kosteuttaa, kiinteyttää ja on vettä hylkivä jopa 40 minuutin ajan. Aurinkosuoja on SPF 15 UVA/UVB. Minua hieman mietitytti, että koska tuote on niin kevyt, pystyykö se peittämään riittävästi noita minun ongelmiani. Vaikka tuote oli värinä voimakkaampi kuin oletin ja paksumpi koostumukseltaankin, niin kyllä sieltä ne suonet sen verran kuultaa läpi, jotta päälle on laitettava järeämpää Jane Iredalin BB Glow Time  tai mineraalimeikkiä irtopohjasta, jolla voi myös virheet luonnollisesti saada peittoon. Tuoksumaailma näissä on kyllä mahtava ja mikä parasta, niin aurinkosuojat. BB Glow timessa jopa SPF 25 ja irtopohjassa SPF 20.

Tummien silmänurkkien peittämiseen Circle/Delete Concealer on tuote, jota olenkin jo pitemmän aikaa etsinyt. Herkissä silmissä tällaisten tuotteiden käyttö on haasteellista ja silmät alkavat vuotamaan ikävästi. Tämä tuote on peitevoide, joka sisältää moringansiemen- ja avokadoöljyä ja nämä molemmat ovat varsinaisia vitamiinipommeja, A-, C-, D- ja E-vitamiiniä. Sisältää myös vahvaa antioksidanttia-vihreän teen uutetta. Peitevoide kosteuttaa, rauhoittaa ja Laminaria Ochroleucauute: korjaa UV-vaurioita ja suojaa bakteereilta. Concealer käy hyvin peittämään tummutta silmänurkissa ja sitä voi sipaista juonteisiin hieman valovoiteen tapaan. Maltilla kuitenkin tämän kanssa, jottei juonteet ja silmänurkat ole liian paksusti pakkeloitu ja lopputulos muuta kuin haluttua. Sivetimen käyttö on minusta suositeltua tämän tuotteen kanssa, sillä  värit sekoitetaan keskenään siveltimellä ennenkuin laitetaan iholle ja lopuksi voidaan tuotetta kevyesti taputtelemalla saada paremmin imeytymään.

Ihanan elegantit tuubit/rasiat, hyvät tuoksut  ja aurinkosuoja tuovat mielihyvää aamurutiineihin ja töihinlähtö on mukavampaa ja nopeampaa. Suosittelen lämpimästi ja kannattaa kurkata tuolta linkistä eri vaihtoehtoja sävyihin ja katsoa myös mallia noista videoista.


Tiedot poimittu Jane Iredalen sivuilta
Yhteistyössä Jane Iredale
Tuotteet saatu blogtestiin


                                                                    With love,
                                                               M

10 kommenttia on "Jane Iredale: Smooth Affair, Dream Tint and Circle/Delete Concealer"
 1. Tässä iässä alkaa tuollaiset tuotteet olla kultaa kalliimpia. Itsekin kiinnitän enemmän huomiota nykyään peittävämpiin meikkivoiteisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se vaan on, vaikka haluaisikin sillä kevyemmällä mennä, niin harvoin niistä on sitten tositoimiin:)

   Poista
 2. Ihania tuotteita ja varmasti taas toistan itseäni, mutta kaikki silmänympärys apu otetaan vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa sitä itteään toistaa:) Vingunhan minäkin aina siitä couperosasta! Tuo Circle/Delete on kyllä aivan huippu:)

   Poista
 3. Ihanat kuvat! <3 Tuo Smooth Affair on hyvä tuote. Sopii mun iholle loistavasti. Jane Iredalen maailma on muutenkin alkanut kiinnostamaan yhä enemmän ja enemmän. Sarjalta löytyy yllättävän monia hyviä tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mia:) Tuotteet ovat ihanan ylellisiä ja kaikinpuolin hyvin tehty.

   Poista
 4. Ai että niin kauniitakin vielä ja se laatu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin juuri:) Saa laadukasta tuotetta ja vielä kauniisti pakatuista purkeista:)

   Poista
 5. Kauniit kuvat ruusun terälehtineen! Hyvät tuotteet varmasti. Peittävyyttä täälläkin kaivattaisiin, olen ainainen yliherkkyys punanaama :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samiksia sit ollaan:)Punanaamana on rasittavaa! Mutta kyllä Janella on sitten peittävämpikäkin tuotteita, joilla saada punaisuus piiloon. Näihin tarvittiin vielä sitä lisäboostia ainakin meikäläiselle.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature