Juhannus saaressa

kesäkuuta 20, 2015

Ystäväni Taina kutsui meidät mökilleen juhannusta viettämään. Koska mökki sijaitsee vain reilun tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, niin me vielä jahkasimme aattopäivänä, että lähteäkö vai ei. Sää kun oli mitä oli, ei ystäväni perhekään ollut varma, että kannattiko lähteä lainkaan. Mutta sääennuste antoikin yllättävän tiedon sään poutaantumisesta iltaan mennessä ja jopa aurinkoa. Matkaan lähdettiin ja saareen päästiin, tosin soutamalla, sillä moottori oli juuri veneestä poksahtanut.


Meitä oli vastassa suloinen Snubbe ja...

perheen uudempi tulokas Luna. Iloisia veijareita molemmat.


Illallista puuhattiin ulos ja ihme kyllä se saatiin syötyäkin ulkona. Vilpoinenhan tuo sää oli, mutta ilahdutti, ettei ainakaan hyttyset päässeet kiusaamaan.


Koska työt olivat rohkeita ja hyppelivat tuonne 13 asteiseen veteen, en voinut olla huonompi ja tein pari pommihyppyä sinne myös. Mutta ensin piti ottaa rohkaisua saunan lauteilta. Kyllä se piristi kummasti ja veri lähti kiertämään, saaden toivottavasti myös selluliitit liikkeelle. Talviturkki on nyt sitten heitetty.Tänään saaresta saimme palata sitten taas sateessa, mutta se vain ripsutteli. Ihana juhannusaatto ystävien kanssa. Iso kiitos Tainan perheelle vieraanvaraisuudesta ja kivasta seurasta.
Miten teidän juhannus sujui?

                                              With love,
                                            M
26 kommenttia on "Juhannus saaressa"
 1. Ihanan näköistä! Täällä ei ole paistellut ja kotona oltu, varmaan ensimmäistä kertaa vuosiin. Outoa ollut.

  Oikein mukavaa juhannuspäivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan usein vietetty juhannus kaupungissa ja hiljaista on ollut. Ihan se menee kotosallakin ja ei ole kiirus mihinkään! Mutta välillä on kiva viettää juhannusta myös mökkeillen:) Ihanan aurinkoista juhannuspäivän iltaa, sillä sieltä se jo pilkistääkin, se aurinko. D:)

   Poista
 2. Meillä myös ollut cityjuhannus.
  Ihanalta paikalta näyttää tuo saari ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saari on kyllä niin upea ja koska siellä ei ole muita, on siellä oma rauhansa. Taina on vielä sisustanut sen kauniisti, että kyllä kelpaa.

   Poista
 3. Kaunis paikka ja rohkea olet! Jos säät tällaisina jatkuvat, jää minulta talviturkki heittämättä;)
  Kivaa juhannuksen jatkoa sinulle !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaipa sitä vähän yllytyshullu on, mutta saunasta se ei ole niin kamalaa, kuin luulisi. Toivottavasti säät nyt vähän paranisivat! Mukavaa juhannuksen jatkoa!

   Poista
 4. Hui- vesi 13 astetta jäisi minulta kyllä kokeilematta ;) Cityjuhannusta vietimme ja mukava oli olla kotona sateen ropistessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se kyllä niin kamalaa ollut, mutta pois sieltä oli heti tultava. Ei sitä uimiseksi sanoisi, mutta tulipahan dipattua itsensä veteen. Cityjuhannus on meilläkin ollut monesti ihan onnistunut, hiljaista on ollut.

   Poista
 5. Kuulostaa mukavalta! Onnea talviturkin heitosta, minulla oli myös uimista ohjelmassa:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä se vähän jälkeenpäin hirvitti, kun tajusi siellä vedessä, että sehän on KYLMÄÄ! :) Hienoa, jos sinäkin olet uskaltautunut!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Siellä on ja ilta oli ihana kun ei satanut, joten piti ottaa ilo irti siitä hetkestä:)

   Poista
 7. Näyttää ihanan tunnelmalliselta paikalta. Sijainti on mitä mainioin. Meilläkin on vain se tunti matkaa Sammattiin, se on just hyvä matka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on mahtavaa, jos mökki on noin lähellä. Sinne voi piipahtaa ja lähteä pois, jos ei jaksa olla, eikä taritse miettiä matkantekoa:) Olet onnekas!

   Poista
 8. Meillä sattui hyvä tuuri juhannussään suhteen, sillä olimme kyläpaikassa jossa aurinko ihanasti paistoi aattona! Ihan lämpimästi saatiin ulkona syödä ja pelailla mölkkyä :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi tuo on juuri sitä parasta. Ei minun mielestö tarvi mitään hellettä olla, kunhan ei sada ja toppatakkia ei tarvittais;) Kiva kun saitte mukavan päivän!

   Poista
 9. Me vietettiin juhannusta veljeni mökillä. Täällä pohjoisessa oli hyvä sää juhannuksena, aurinko paistoi ja vettäkin satoi vähän.
  Saunan jälkeen uiminen on kyllä ihanaa, vaikka vesi olisikin kylmää.
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pohjoisessa se on aina toista. Muistan lapsuudesta, että vasta juhannukselta kunnolla alkoi kesä ja yleensä sitten lämpenikin. Täällä etelässä mokomat puhuvat, että nyt ollaan puolivälissä ja kesä kääntyy syksyyn. Eihän tässä olla vielä edes aloitettu kesän viettoa:) Uiminen on kivaa, mutta sauna täytyy olla taustalla:)

   Poista
 10. Juhannus vaikuttaa onnistuneelta! :) Kivaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olihan se kun tässä iässä ei enää lataa niin suuria odotuksia sille, kuten nuorena erehtyi:) Toivottavasti teilläkin meni kivasti juhannuksen vietto! Mukavaa viikkoa! Mulla alkoi juuri loma!!!!

   Poista
 11. Kiitos mukavasta seurasta ja ihanista kuvista!
  Seerumit levitetty ja kasvoilla uusi ilme :)
  Kesä antaa odottaa ..mutta nautitaan lomasta !
  Taina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan itsellenne:) No hyvä, että seerumi auttoi! Sää on ollut vähän plääh, mutta hei mulla on projekteja, joita tässä alan innolla toteuttaan:) Mukavaa viikkoa!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature