Lumene-trendimeikkikokoelma-Play of light

kesäkuuta 03, 2015Kesän hehkuvat värit ovat täällä. Niin myös Lumenen trendimeikkikokoelma- Play of light, jossa yhdistyy eksoottiset, mehevät ja kirkkaat värit, tuotteet, jotka kestävät pitkään, jopa kesäsadettakin.
Kokoelmassa on uusia sekä kuluttajien vanhoja suosikkeja, jotka sopivat juuri tähän kesän aurinkoiseen aikaan. Huulipunat olivat niin herkullisia, että teki mieli jokaista sipaista huulille, mutta sovimme tyttöjen kanssa jaon niin, että minulle oranssit sävyt ja tyttäret saivat nuo pinkit sävyt. Kyllä meillä nyt hymyillään huulet punaisina. Puna pysyy kyllä hyvin, lisätä täytyy tietenkin syömisen jälkeen.


Wild Rose huulipunat ovat pitkäkestoisia ja säänkestäviä ja sopivat parhaiten päivettyneelle iholle ja miten ihanan kesäiset nimet niille onkaan keksitty; Horsmien meri, Syklaamiaika, Kukkien tuoksua, Nuput aukeavat, Kukkia niityllä ja Tulen loimussa.


Gel Effect Kynsilakoissa on metalliset sävyt ja valon osuessa niihin ne hohtavat kauniisti. Kahdeksasta kausisävystä löytyy neljä creme- ja neljä metallista sävyä. Creme- sävyt; Kaunein ruusu, Kirkkautta ilmassa, kesän tuoksu, Aamukastetta. Metallisävyssä; Valon juhlaa, Päivien hohde, Kevätnummella ja Puron laulu. Levittyy hyvin leveällä siveltimellä ja pysyy hyvin.


Natural Coden kulmavaha ja kulmageeli on ollut meidän tyttöjen suosikki. Toinen tykästyi enemmän pelkkään värittömään geeliin ja toinen siihen vahaan. Hyvä niin, sillä liian tummat kulmat näyttävät varsinkin nuorella hieman hassulta. Itse olen myös noita vahoja kokeillut ja kun kulmat haalistuu, niin silloin tuo vaha käyttöön ja kestovärjätyillä kulmilla riittää geeli. Kulmat saa taiteiltua näillä tuotteilla mukavasti mieleiseensä muotoon.


Lumenen Blueberry Wild Curl vedenkestävä maskara oli kyllä vertaansa vailla. Sillä sai kauniit kaarevat ripset ja muutoin väri pysyikin ripsissä, mutta koska minulla ei mikään vedenkestävä mascara pysy silmän mallin ja rasvoittuvien luomien takia, niin kyllähän se mascara sitten löytyi kulmakarvojen alta suttaantuneena iltapäivästä. Harmi, sillä tykkäsin tästä muutoin kovasti ja muille, joille vedenkestävä sopii, suosittelisin ehdottomasti. Nestemäisen Blueberry rajausvärin kanssa kävi vähän samalla lailla. Harmillista. Sillä kärki on ihanan ohut ja sillä sai piirretyksi tosi nätit rajaukset.
No, tytär voi sitä ainakin käyttää, ettei mene hukkaan.
Play of light- kokoelma on saatavilla rajoitetun ajan.

Yhteistyössä Lumene
Tuotteet saatu blogitestiin


                                                     With love,
                                                   M


12 kommenttia on "Lumene-trendimeikkikokoelma-Play of light"
 1. Ihania sävyjä noissa huulipunissa. Kävin viime viikonloppuna Lumenen tehtaanmyymälässä ja mietin siellä tuota vedenkestävää ripsaria ja sinne se jäi kauppaan...ois ehkä kuitenkin pitänyt ostaa se.

  VastaaPoista
 2. Kiva, että Lumenelta on tullut näin iso kesäkokoelma huulipunia. Oranssit ovat ehdottomasti mun suosikkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on hienoja sävyjä kaikki, mutta koen itselleni sopivammaksi tuon oranssiin menevän, joten siksi minunkin suosikkeja ovat:)

   Poista
 3. Ihania huulpunia. Mä olen sellainen huulipunariikki, että varmasti aina katse vangittuu niihin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ihan sama juttu täällä! En mä osaa edes lähteä minnekään ilman huulipunaa:)

   Poista
 4. Sama aihe meillä tänään ;) Mä ihastuin Max Factorin huulibalmeihin. Lumenen huulipunista ei ole paljoakaan kokemusta, muista tuotteista kyllä. Lumenen kulmakarvavaha kuuluu mun luottotuotteisiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai oliko? Pitää käydä kurkkiin vielä sun blogi, vaikka kello lyö jo vaikka mitä ja aamulla aikainen herätys....
   Kulmavärit ovat kyllä tosi hyvät ja tykkään kyllä noista lakoistakin:)

   Poista
 5. Kauniita värejä huulipunissa nyt ❤️

  VastaaPoista
 6. Ai että rakastan noita huulipunia ja kynsilakkoja, ihania sävyjä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne on ihania kesäherkkuja. Sävyt aivan sykkii kesää!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature