Minipitsitoppi valmiina kesään

kesäkuuta 02, 2015
Nyt on sitten tehty minipitsitoppi shortsien pariksi mini m:lle, mutta sitten yhdessä totesimme, ettei se ehkä sovikaan värisävynä niihin shortseihin. Toiset menevät enemmän kermaan ja tämä toppi näyttää siinä rinnalla likaiselta. No, onneksi on muita toppeja ja shortseja. Pitäisi kai ensin tarkistaa sävyt, ennenkuin alkaa virkkailemaan, mutta tämä oli itseasiassa ainoa valkoinen lanka, jota minulla oli kotona, joten ei ollut vaihtoehtoja silloin. Olisipa ihana, kun olisi lankoja huone pullollaan, mistä valita. On minullakin jotain jämäkeriä, mutta yleensä käytän kaikki langat tehokkaasti, joten ei niitä vaihtoehtoja kovin paljoa ole. Mitäs tästä voi päätellä? No, lankakauppaan pitäisi varmasti pian päästä, kun ideoita pukkaa kokoajan.
Virkkasin ensin kolmiot ja lähdin sitten kiertämään ympyrää ja kehittelin mallia virkatessa. Jos ohjetta joku kaipailee, niin saa sitä kysellä, niin kehitän sen tästä mallista.

                                          With love,
                                          M

20 kommenttia on "Minipitsitoppi valmiina kesään"
 1. On se kovin kaunis vaikka ei juuri niiden shortsien kanssa sopinutkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Valkoisen eri sävyt ei aina sitten mätsää:)

   Poista
 2. Oi..onpa suloinen. Ja kuvassa niiiiiin valkoinen. Mutta kuten huomasit, valkoistakin on niiiiiiiiiiiiiiin montaa sävyä. Uskon kuitenkin tämän olevan mieluinen tyttärellesi muiden vaatteiden kanssa yhdistettäväksi. On se niin suloinen. Valkoinen. Laita vaan ohjeen tynkää, otamme ne ilolla vastaan. Lämmintä ja kaunista kesää, vaikka juuri tänään ei siltä tunnukaan. Terveisin, Leena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko vielä sanoa, että ei voi kun ihmetellä tuota aikaleimaa kommentissani. Nyt on kyllä ihan 11:48 tuo kello..... terkuin, sama :O

   Poista
  2. Kiitos:) Kyllä se kielämättä on sinertävän valkoinen, mutta kun toinen menee kermaan, niin se siinä tökki. Kehittelen piirroksen muodossa tuon ohjeen, jos onnistun:) Ihanaa kesää myös sinulle Leena ja kiitos kivasta kommentistasi. <3

   Poista
  3. Niin, tuo kellonaika elää kyllä omaa elämäänsä ja kerran sitä yritettiin rukata, mutta ei se onnistunut. Tämä bloggeri on välillä vähän haasteellinen!

   Poista
 3. Voi miten suloinen toppi! Mä olen sitä mieltä, että sulla pitäisi olla oma lankakauppa,
  jossa voisit järjestää kässäkursseja kaikille meille, jotka kaipaamme apua ja inspiraatiota
  käsityöharrastuksen alkumetreillä :-) Oot meinaan supertaitava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Teija! Voi, mä luulen, etä olisin tosi onnellinen tuollaisessa lankakaupassa ja järkkäisin kursseja ja tarjoaisin kahvetta ja pullaa ja ehkä lasin viiniäkin. Johan tulis makeet virkkailut :D Mutta oikeesti, kannattaa aloittaa vaikka siitä tiskirätin tekemisestä ja siitä kun saa inspiksen, niin tiedä häntä mihin se johtaa!

   Poista
 4. Onpa ihana, vielä kun olisi itsellä kroppaa pitää tollaista. :D Just päivittelin yhdessä myymälässä, kun kaikissa t-paidoissa, jos ei ole sitten isojen tyttöjen mallistoa (jotka ei ole mun kropalle) on tosi lyhyt helma. Itse olen hieman rintava, niin se helma lyhenee entisestään ja näyttää lähinnä naurettavalta mun päällä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, no tämä onkin tällainen teinimalli ja tehtiin siitä vielä pitempi, mitä se olis ollut! Juu, ei mullekaan tuollainen sovi. Se on muuten totta, että paidat ovat liiankin lyhyitä ja sitten jotkut tolkuttoman pitkiä. Koskaan ei ole hyvä:)

   Poista
 5. Voi kun mä arvostan ihmisiä, jotka osaavat virkata. Itse osaan vain ketjusilmukoita ;) On jäänyt tämä taito oppimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju:) Kuule ketjuista se lähtee, joten siitä vaan:D

   Poista
 6. Ihastuttavan romanttinen pitsitoppi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kyllä se on ihan söpö ja onneksi kelpaisi tyttärellekin, lopulta:)

   Poista
 7. Taas ihastelen sun taitojasi... Sinä se loihdit ihan mitä vaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) En mä nyt ihan mitä vaan, mutta käsityötä teen suurella sydämmellä! <3

   Poista
 8. Vastaukset
  1. Kiitos Amanda:) Tässähän ihän häkeltyy, kun tämä on vain virkkaamista:)

   Poista
 9. Ei voi olla totta miten kaunis, oletsä kyllä taitava likka. ;)

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature