Niittypolku

kesäkuuta 11, 2015
Niittypolku desing Anu Koivisto Finlayson. Että minua ilahdutti tämä käytännöllinen ja tyylikäs kesälahja, jonka sain. Olin juuri harkinnut kivan kesäisen astiapyyhkeen/käsipyyhkeen ostamista, mutta onneksi en ollut kerinnyt vielä asialle, koska sain tämän. Tämä ei pahemmin jaaritteluja kaipaa. Kotia saa piristetyksi näinkin pienillä jutuilla ja nyt laitoin pyyhkeen heti esille ja käyttöön, ettei unohdu kaapin pohjalle ja vain ne vanhat pyyheliinat, jotka jatkuvasti pyöriin pyykkiin ja hyllyyn, saa etulyöntiasemaa, vaan pääsee kukkaset kukkimaan. Todellakin, näitä en edes minä saa tapettua.


Vielä paketissa oli tiskirätti samaa sarjaa. Todella soma, eikö? Kyllä suomalaiset osaa suunnitella kauniita ja juuri niin skandinaavisia tuotteita, joten on ihme, jos nämä ei kävisi turisteille kaupan.

                                    With love,
                                     M
12 kommenttia on "Niittypolku "
 1. Kuvio on aivan ihana ♡
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin ja kerrankin sellainen, että kehtaa esitellä ja esillä pitää.
   Ihanaa aurikoista viikonloppua!

   Poista
 2. Todella kivat! Oli pakko ostaa se Pauligin mustavalkokahvipurkkikin, musta/valko viehättää juuri nyt. Iloa viikonlopppuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä mietin jo niiden hankkimista, vaikken olekaan purkkikeräilijä.Viehättävät piirustukset niissä on. Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 3. Siis onko tosiaan näin, että bloggaajat saa jatkuvasti tuotteita ilmaiseksi? Luen paljon blogeja, ja vain tässä blogissa näin. Enkä tarkoita tällä mitään pahaa. Ihanaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule ihan kesälahjan voi saada töistä asiakkaalta, kuten minä nyt sain ja voihan sen saada ystävältä tai keneltä vaan. Tavallaan kuin kukkapuska. Yhteistyöpostaukset kyllä kerron erikseen js se lukeekin tekstin lopussa. Eikä se ilmaiseksi tule, vaan kyllä sekin töitä teettää. Luehan tarkasti myös toisten blogeja, niin niissä on tähdillä merkitty nuo yhteistyöt, mutta itse tykkään laittaa ne aina kirjoitettuna, ettei vain joku saa väärää käsitystä.

   Poista
 4. Ah j avoih, kaunis kuvio. Mustavalkoinen on nyt lähellä sydäntäni, tykkään!
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla myös ja olin ihmeissäni, kun lahja osui näin nappiin, vaikkei lahjanantaja tiedä sisustamismakuani. Mutta tämä tyyliltään sopii moneen kotiin.

   Poista
 5. Kesäiset ketokukat toimivat mustavalkoisenakin!
  Kaunis on!
  Ihanaa viikonvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuollainen graafinen vedos viehättää herkkyydellään ja tuo sellaista yksinkertaisuutta, mistä itse pidän:) Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Niin minustakin. Ihanan suomalainen luonto ja tyylikäs väritys näin mustavalkoisena.

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature