Nivea for young skin

kesäkuuta 06, 2015


Tyttäret saivat nuorison iholle tarkoitettuja tuotteita testikäyttöön ja mukava setti tässä onkin.
Wash Off Effective Cleansing Gel on mangoliauutetta sisältävä puhdistusgeeli, joka puhdistaa tehokkaasti lian, ylimääräisen talin sekä meikin. Ei jätä ihoa kuivan tuntuiseksi ja ehkäisee epäpuhtauksia ja ei tuki huokosia.
Stay Clear Purifying Toner-kasvovesi on alkoholiton, sisältäen myöskin mangoliauutetta ja tällä mangoliauutteella on epäpuhtauksia ehkäisevä vaikutus. Puhdistaa ja raikastaa ihoa ja poistaa ylimääräisen talin ja epäpuhtaudet kuivattamatta.
Control Shine Mattifying Gel Cream on antibakteerinen  päivävoide, joka vähentää ja ehkäisee epäpuhtauksia, kosteuttaa ihoa koko päivän ja vähentää ja ehkäisee ihon epäpuhtauksia. Mangoliauutetta ja mattapinnana jättävä ainesosia sisältävä geelivoide hillitsee välittömästi ihon kiiltoa.
Anti Blemish  Daily Wash Scrub- kuorintavuoide sisältää mangoliauutetta sekä maitohappoa, jotka avaavat tukkeutuneita ihohuokosia ja ehkäisevät uusien epäpuhtauksien syntymistä. Voide kuorii ihoa kevyesti ja tekee ihosta tasaisemman.
Kaikista tuotteista tunnistaa Nivealle ominaisen tuoksun ja siitä joko tykkää, tai sitten ei. Itselläni se herättää tuttuuden tuttuuuden tunteen, että tämän tunnistaa Niveaksi.  Nämä tuotteethan on tarkoitettu epäpuhtaalle iholle ja ajattelen lähinnä mustapäitä ja finnejä, näillä epäpuhtauksilla sekä rasvoittuvaa ihoa. Tyttärillä olkin lähinnä normaali/kuiva iho, sillä ongelmia tuottavat miliumit ja niihin nämä tuotteet kuivattavine ominaisuuksineen eivät olleetkaan sopivimmat. Iho ei erityisemmin reagoinut, muutoin kuin pieniä näppyjä ilmeni toisella, ehkä liiallisesta kuivahtamisesta. Kuorintaa kehotin käyttämään vain kerran pari viikossa, sillä rakeet olivat isohkoja.  Tosin tyttäreni kertoivat niiden nopeasti ikäänkuin sulavan ja pehmenevän iholle laitettaessa. Harmillista, ettei näistä ollut apua meille, mutta uskon näiden kyllä olevan rasvoittuvalle ja epäpuhtauksista finnien muodossa taistelevan pelastus.

Yhteistyössä Nivea
Tuotteet saatu blogitestiin

                     

                                             With love,
                                                    M
                                        
12 kommenttia on "Nivea for young skin"
 1. Niveaa käytetään myös meillä. Hyviä tuotteita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, jos toimii, koska harmittavasti meillä ei!

   Poista
 2. Nuo tuoksuu hyvältä ja tuntuu raikkaalta. Voisin meidän esimurkulle ostaa noita. :) Iloa viikonloppuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikkaus on se juttu tosiaan, joka minullakin näistä tulee ensin mieleen!
   Mukavaa sunnuntaita<3

   Poista
 3. Nämä näyttää ihanan raikkailta pulloilta! Jos olisin teini-ikäinen, ostaisin :D Markettikosmetiikan parista olen mäkin aikoinaan aloittanut, ja käyttänyt paljon Niveaa. Vaikka niistä ajoista onkin jo yli 15 vuotta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niveaan liittyy minullakin hyvät muistot, lähinnä aurinkotuotteet ja ihanat kesät:)

   Poista
 4. Nivea-tuotteet on jatkuvassa käytössä :) kasvot pesen joka ilta geelillä , jossa on kuorivia rakeita , puhdistaa hyvin meikit ja virkistää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen ihan kateellinen, sillä haluaisin niin putsata ihoani rakeisilla kuorinnoilla, mutta en couperosan takia voi!

   Poista
 5. Ajattelin jo hihkua tyrkyttäväni noita tuotteita meidän teineillekin, mutta tuo lopun teksti sai pyörtämään sanani. Kuivahkoihoisia meilläkin kaikki, vanhempien perintönä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, no tämä on harmi, mutta minkäs teet.

   Poista
 6. Nivean tuotteita meidänkin teinit käyttävät ja taitavat tykätä tuotteista :) Ihanaista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja uskon, että enemmistölle käykin. Harmi meidän kannalta. Ihanaa sunnuntaita <3

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature