rieker antistress

kesäkuuta 29, 2015

No nyt ollaan lomalla, oltu jo viikko,  joten stressi huitsiin. Ostin vielä kengät tätä hokemaa tukemaan ja ne ovat Riekerin sandaalit. Tuntuivat vaan niin hyvältä jalassa ja oli  juuri sopiva korko, jos aikoo kipitellä pitemmän matkaa. Myös työkenkinä siistit ja voi pitää myös hameen kanssa.
 Ensimmäisellä kerralla, kun näillä kävin ruoka-ostoksilla, en edes huomannut pitäväni kenkiä, joten toimi. Mutta harmittavasti toinen kerta oli pitempi ajallisesti ja kävelin enemmän, niin johan alkoi ottamaan selkään. Ilmeisesti minun täytyy laittaa jotain osapohjallista tuonne päkiän alle tai käydä jalkainhoitajalla korjauttamassa kengät itselleni sopivaksi, sillä nämä ovat muuten niin mahtavat. Voisihan se olla niinkin, että jalkojen täytyy taas tottua erilaisiin kenkiin ja se vie aikaa. No, eipäs tässä kyllä pahemmin ole sandaaleita päässyt käyttämään, siitä pitää suomen suvisää huolen. Mutta kyllä se vielä lämpenee, nyt vähän näyttäisi lupaavalta.
Millaisia sandaaleja käytätte, sitten kun niitä tarkenee käyttää?

                                               With love,
                                              M
14 kommenttia on "rieker antistress"
 1. Minähän en koroilla osaa kävellä (ehkä juuri tuo korko olisi maximi), joten sandaalitkin on sellaiset nahkaiset varvassandaalit, jotka mies osti minulle pari vuotta sitten. Ne on hurjan hyvät jalassa ja sisäpohjaan on valmiiksi lisätty pehmustetyynyt kannan alle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat koroltaan juuri passelit. Se on ihana tunne, kun löytää sopivat kengät, niistäpä ei sitten hevillä luovu. Toivon, että näistä tulee minulle sellaiset, kunhan kroppa näihin tottuu:)

   Poista
 2. Kivat sandaalit :) Ballerinoja tulee käytettyä paljon, vielä en ole edes älynnyt kaivella sandaaleita käyttöön. Kaapista löytyy ainakin kankaiset espadrillokiilat, ikivanhat ja mukaviksi pehmenneet = kulahtaneet nahkasandaalit ja matalalla kiilalla varustetut nilkkaremmisandaalit. Ja jotain läpsyjä. Olisikohan taas kenkäpostauksen aika mullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt onkin ollut sandaalikelit kortilla. Nyt näyttäis mahtavan hyvältä ilma, joten äkkiä sandaalit jalkaan,ennenkuin kylmenee taas:)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin luulisi, mutta pitää nyt harjootella ensin:)

   Poista
 4. Minulla on ollut Rieker-kengät työkenkinä useamman vuoden. Tosin nyt ne sanoi työsopimuksen irti, joten olisi etsinnässä uudet. Merkkiä en aio vaihtaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tästä teen sen päätelmän, että hyvät on:)

   Poista
 5. Noi on ihanat, olen himoinnut juuri tuollaisia! Upeaa lomaa Minna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon todella, että mun kroppa mukautuu noihin sandaaleihin, olisivat muuten niin just:) Kiitos, lomalla on nyt oltu viikko ja nyt alkoi aurinkokin näyttäytymään. Se tietysti odotti, että saan saunan valmiiksi:)

   Poista
 6. Ihanan pehmeän näköiset. Mistä liikkeeesstä sais juuri tätä mallia ja haluatko kertoa sen mallin nimen. Haluaisin kokeilla. hyvältä näyttää. Mulla on useammat riekerit ja niillä pystyy korkeimmillakin koroilla spatseeraamaan,,, good luck.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovatkin todella pehmeät. Löytyi reilu viikko sitten Kampin Nilsson shoes kaupasta ja muutamat oli enää jäljellä. Nyt mallista en löydä mitään merkintää, mutta numerosarja löytyi, en tiedä onko sillä sitten merkitystä, mutta laitan sen tähän: 894613079 7. Toivottavasti vielä jostain löytyy. Voithan näyttää tuota minun laittamaani kuvaa kengistä, niin myyjät kyllä tietää:)

   Poista
 7. Mä kävelin havaianaseissa, heti kun varpaat tarkenee. Niillä on tullut joskus ulkomaan reissuilla samoiltua, vaikka minkälaisissa ympäristöissä. Tosi pehmeän ja mukavan näköiset Riekerit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, nyt on ollut niin vipoisaa, ettei ole houkuttanut sandaalit. Toivottavasti nyt sitten on paremmin tästä lähtien ja minäkin pääsen näillä tepastelemaan:) Mukavat ovat, kunhan jalat muuten tottuu!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature