Sisustustyyny neuloen

kesäkuuta 27, 2015
Sisustustyynyt voi tehdä myös neuloen ja kannattaa valita paksuhko lanka. Etsiskelin Oulunkylän Lankamaailmasta lankoja ja silmiini sattui tämä Home Sweet Home  55% puuvilla ja 45% akryyli, puikkosuositus oli 8, mutta minäpä revitin puikoilla numero 15. Ne on kyllä tolkuttoman paksut, mutta neuloksesta tuli todella pehmoista. Tästä voi neuloa vaikka patalapun sitten niillä kasin puikoilla, sillä lopputulos on silloin napakkaa, kuten olla pitääkin. Mutta sisustustyynyksi täytyy olla pehmoista, jotta tyynyä myös voisi käyttää. Helppoa ainaoikein neuletta 35 s ja korkeuden voi määritellä vähän sen tyynyn mukaan. Laitoin taustaksi kangasta, mitä olin kerran Tainan liikkeestä saanut mallipalasta  ja väri sopi tosi hyvin. Nyt heittelen vanhat tyynyt roskiin, ne ovat niin tulleet tiensä päähän ja tämä tyyny, parin muun kaverin kanssa saa aitoipaikat sohvalta.
Lankaa meni kaksi kerää ja hintaa oli 8 e huippeilla kerä.
Tuleeko sinulla joskus himo neulomiseen?

                                        With love,
                                        M
14 kommenttia on "Sisustustyyny neuloen"
 1. Tulee todellakin. Viimeksi intouduin neulomaan kaikille suvun naisille tuubihuivit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten sä tiedät mistä puhun:) Välillä on sellainen olo, että pakko alkaa nysväämään jotain, vaikkei olisi niin tarvettakaan!

   Poista
 2. Juu, kyllä se iskee varsinkin syksyisin. Silloin pitäisi vaan aina älytä tyytyä riittävän pieniin projekteihin, ettei taas kaapin täytteeksi tulisi yhtä keskeneräistä käsityötä lisää... Todella kiva tyyny!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) No niinhän se on, että pitäisi aina saada se edellinen projekti loppuun asti tehtyä ennenkuin hyppää seuraavaan. Joskus se on vain hankalaa, kun se edellinen työ alkaa kyllästyttää ja uutta mieli mielisi:) Tiedän tunteen!

   Poista
 3. Ihana, ihana tyyny! Itselläni on samanmoisia luonnonvalkoisina ja tummanharmaina. Tyynyni ovat Friendtexin Once Home -mallistosta. Tämä neulontaohje tuli kuin tilauksesta, sillä tarvitsen lisää neuletyynyjä, mutta niiden tuotanto on lopetettu. Nyt nappaankin puikot kauniiseen käteeni ja neulon lisää tyynyjä ihan omin kätösin :-) Kiitos inspiraatiosta M <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa Teija, jos sain jollekin inspiraation omasta inspiksestä:) Nämä tulee hetkessä ja on kivaa vaikka siellä veneellä tai mökillä neuloa! Laitahan tietoa/kuvia, kun olet saanut tehtyä!

   Poista
 4. Ei tule himoa ei ja missäs välissä rouva on tuonkin tehtaillut. <3 Aivan ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä arvasin, et jotkut ajattelee, ettei varmana tule himoa:) Mut meitä on, joista neulominen on niin kivaa, että himottaa aloittaa uusi juttu edellisen loputtua! Tyynyn tekaisin puolivahingossa tv:tä katsoessa, mutta puikot oli suuret ja lanka paksu:)

   Poista
 5. Onpa kiva tyyny. Olen joskus vuosia, vuosia sitten ollut himoneuloja... nyt ei enää ole aikaa sille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, aikaahan se vie. Mulla yleensä tulee neulottua tv:tä katsoessa, mutta kieltämättä sekin on jäänyt vähiin. Mutta koen neulomisen kuitenkin sen verran terapeuttiseksi, että aina sille jostain hieman nipistän aikaa:)

   Poista
 6. Huikean ihana tyynyt, ja yksinkertainen. Minäkin taidan vielä joskus kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Kaunis yksinkertaisuudessaan ja helppo toteuttaa ja nopeakin vielä, kun käyttää paksua lankaa ja puikkoja.

   Poista
 7. Todella ihana, näitä sitten neulotaan kun seuraavan kerran istutaan iltaa!

  VastaaPoista
 8. Kiitos:) Juu, näitä me sit seuraavalla kerralla väsästään ja eiku puikot heilumaan!

  VastaaPoista

Auto Post Signature

Auto Post Signature