Arbutin Couperosa seerumi

heinäkuuta 14, 2015


Detria Arbutin on ollut minulle tuttu tuote joskus vuosien takaa ja olin hieman skeptinen, kun minulle tarjottiin tätä nyt testiin. Arbutinia on kovasti kehitelty ja tuote on saatu tehokkaammaksi tässä taistelussa couperosa-ihon punaisuuden häivyttämisessä ja pigmenttierojen tasoittamisessa. Kokonaan couperosaa ei saada poistumaan, sillä sehän oveluudessaan nousee pintaan siitä vierestä, jos jokin suoni on saatu rauhoitetuksi. Mutta hoitoa se vaatii ja sen kanssa ei ihan huolettomana voi olla, jottei se kehity pahemmaksi ja lopulta rosaceaksi, joka vaatii aina lääkärin hoitoa. Couperosa-ihossa verisuonet ovat löystyneet ja jopa katkeilleet mikä saa ihon ja posket näyttämään punakalta.
Arbutin lupaa auttaa punoitusta nostamalla hentojen ja löystyneiden pintaverisuonien seinämien sileiden lihasten tonusta eli lihasjäntevyyttä, jolloin verisuonet eivät kuulla niin ihon läpi.
Arbutin myös hillitseen ihon pinnalla olevaa pientä tulehdusta.Uudistunut Arbutin Couperosa on kaksin verroin tehokkaampi koostumukseltaan, verrattuna entiseen tuotteeseen ja tuotekehittelyyn on lähdetty asiakkaiden toivomuksesta copuperosa-ihon hoitamisessa. Ihonhoitosarjan , mihin kuuluu myös päivä- ja yövoiden sekä silmänympärysgeeli, teho perustuu sianpuolukasta eristetyn arbutin ja mustikan polyfenolisten yhdisteiden hoitavaan vaikutukseen. Luonnon arbutiini rauhoittaa ja vahvistaa ihoa sekä suojaa lämmönvaihteluiden ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta rasituksilta.
Koska luonnon arbutiini on hyvä melatoniin estäjä, sitä käytetään myös maksaläiskien ehkäisemiseen ja vaalentamiseen. Arbutin sarjan tuotteet eivät sisällä hajusteita, väriaineita, parabeeneja, silikonia eikä alkoholia.

Detria Arbutin valmistetaan Rovaniemellä ja heidän sivustollaan kerrotaan seuraavasti:
Tuotteidemme ydin ja vahvuus on Lapin superyrteissä. Käyttämiemme kasvien luonnonmukaiset tehoaineet ovat itseasiassa puolustusaseita. Lapin luonnonkasvit tuottavat niitä selviytyäkseen arkstisisssa oloissa- jopa viisinkertaisesti etelän kasveihin verrattaessa. Lapin yrtit ovatkin viisi kertaa tehokkaampia superyrttejä. Detria kerää yrttinsä tiukasti valvotuilta Lapin luomukeruualueilta.

Kokeilin tätä Arbutin seerumia reilut kolme viikkoa päivin ja öin ja en käyttänyt sen kanssa muuta tuotetta. Halusin tosissani testata sen ja en halunnut sotkea kuvioihin muita tuotteita, kuin meikin puhdistamiseen tarvitavat tuotteet Nimuelta. Iloisesti yllätti se, etten tarvinnut muita lisänä näin kesällä, sillä mutu-tuntumalla sanoisin, että kosteutti hyvin, koska ei kiristellyt yhtään, mutta ammattikosmetologi olisi voinut olla tietenkin toista mieltä. Kosteutuksesta plussaa. Välillä iltaisin, kun olin laittanut seerumin iholleni, tuntui pientä kutinan tapaista nenän seudulla ja sitä en osaa sanoa, että oliko se mahdollisesti allergiaa vai toimiko seerumi näin. Toimiko tuote? Punoitusta minulla on vielä nenän alueella, siinähän se vain on ja pysyy, mutta kyllä se aavistuksen rauhoittui. Kokeilin punaisen ihon peittämiseen erilaisia BB- ja CC- voiteita samoihin aikoihin, joista viikko sitten kirjoittelinkin, joten seerumi saattoi myös edesauttaa ihon värin tasoittumista ja punakkuuden haalenemista. Seerumia tulisi tosin käyttää yhteen menoon kaksi kuukautta tehokuurina, pitää kahden viikon tauko ja jatkaa sitten uudelleen.
Onko teillä kokemusta Arbutinista ja toimiko se?

Yhteistyössä Arbutin
Lehdistönäyte

                                                With love,
                                              M
12 kommenttia on "Arbutin Couperosa seerumi"
 1. Ei ole mutta aloin kyllä nyt hieman kiinnostumaan. Ihanan näköinen tuo seerumi. <3 Kivaa päivää M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on kyllä niin ihanasti suomalainen, joten toki se miellyttää silmää:)
   Mukavaa päivää sinne myös <3

   Poista
 2. Ei ole kokemusta tästä. Paketti on ihana ja tuotekin kuulostaa oikein hyvältä.
  Aurinkoista tiistaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalaisuudesta plussaa sekä paketille ja tuotteelle:)
   Mukavaa päivää!

   Poista
 3. Mulla ei ole mitään kokemusta näistä arbutineista, mutta olen monta kertaa pyöritellyt näitä käsissäni kaupassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinulla ei sitten taida olla riesana tuota couperosaa tai pigmenttiläiskiä:) Couperosaa tämä saattaa hillitä, mutta pigmenntiläiskistä olen kuullut, että ne lähtevät tällä.

   Poista
 4. Mä olen kärsinyt pigmenttiläiskästä (läiskistä) naamassani ja sain myös kanssa Arbutinsarjaa testiin. Mielenkiinnolla odotan, että tuoko tulosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiva kuulla toimiiko sinulla. Minä uskon ,että pigmenttiläiskät saa helpommin pois kun tuon ikuisen punoituksen:)

   Poista
 5. Hei, vastavierailulla, :)
  Kiitos kun olit jättänyt kommentin blogiini. En tiedä mihin se hävisi blogistani, mutta onneksi sähköpostistani sen huomasin...
  Kivaa oli myös, että olit klikkautunut lukijakseni, :)
  Oikein mukavia juhlia teille sitten elokuussa, :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Minttu! Olinkohan minä sitten töpeksinyt jotenkin, jos se viesti hävisi! No, hyvä kun löysit tänne:) Kiitos, juhlia tosissaan vasta suunnitellaan ja kutsutkin ovat vielä vaiheessa, apua! No, kaikki menee painollaan ja aikaa on vielä:)

   Poista
 6. Itse kokeilin Arbutinia silloin, kun se tuli ensimmäisen kerran markkinoille. Muutaman seerumipullollisen käytin vaan en huomannut eroa - ja minullta on todella paljon couperosaa. Pitäisiköhän tuota uudistettua tuotetta vielä kokeilla jos se edes hieman tätä punerrusta rauhoittaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on kuules samoja kokemuksia ja siksi en ollut heti niin innostunut. Kyllä se hieman sitä punoitusta lievitti, mutta minähän käytinkin vain kolme viikkoa tuotetta ja kaksi kuukautta pitäsi:) Kyllä tuo punoitus ja ne suonet ovat ärsyttävä vaiva! Minä kyllä uskon, että puolukoilla ja ,mustikoilla on tervehdyttäviä vaikutuksia, joten kaipa sitä pitäisi pullollinen jos toinen käyttää ja vikistä vasta sitten, jos ei yhtään auta:D

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature