Clarins Super Restorative

heinäkuuta 30, 2015Jos Clarinsista jotain pitäisi kertoa, niin se on ehdottomastu tuoksumaailma. Voi miten ihanalta tuntuikaan sivellä iholle tuotteita, jotka tuoksuivat hyvälle, mutta sillä miedolla tavalla. Varsinkin, kun minulla on viime aikoina ollut aikalailla kokeilussa tuoksuttomien tuotteiden sarjaa. Tuoksut kun tuovat mieleen muistoja, minulle ainakin.
Mutta aikuisen naisen ihonhoitosetistä on siis kyse; Supra Sèrum Haute Exigence. Voidemainen hyvin levittyvä ja kosteuttava seerumi, joka todella huumaa tuoksullaan. Tuo kosteutta, jopa niin, ettei tämän kanssa ole tarvinnut muita tuotteita näin kesäaikaan. Pintakuivuutta en ainakaan tunnusta ja olenhan kyllä nauttinut vitamiinilisiä sun muita, jotka uskoisin niiden myös olleen eduksi tässä ihon kosteuttamisessa. Mutta tästä seerumista on myös apua aikuisen naisen iän tuomiin hormoonivaihteluihin. Seerumi tasoittaa ihoa, häivyttäen hiuksenhienoja ryppyjä ja tuo kimmoisuutta myös kasvonpiirteisiin. Iho kyllä tuntui suloisen pehmoiselta, mutta ehkä tuo punaisuus on sellainen, mihin tämä voide ei kuitenkaan tehoa. Mutta en tätä kyllä sen vuoksi kokeillutkaan, vaan juurikin kosteutuksen vuoksi.Saman sarjan päivä-ja yövoiteissa, Super restorative Day ja Super Restorative Night, tein pientä testausta jonkin aikaa, mutta ilmeisesti tämä sarja on niin tehokas kosteuttaja, että näin kesällä oli minulle jopa liian tuhti, sillä ihoon alkoi kehittyä epäpuhtauksia. Tokkopa sanon enää näin, sitten marras-joulukuussa, jolloin iho huutaa kosteutta, joten purkit saavat odotella sinne saakka työttömänä. Nimittäin pelkkä seerumi oli minulle se just passeli tuote, sekä yöksi, että päiväksi. Nämä päivä- ja  yövoide olivat myös tuota ylellistä Clarinsin tuoksujen tyyliä. Päivävoide oli purkissa aavistuksen paksun oloista, mutta iholle se kyllä levittyi hyvin, tosin jäi hieman kiiltelemään ihon pintaan, joten hetki täytyi odotella ennen meikkausta. Iän tuomaan pintakuivuuteen ja ihon ohetessa, oiva täsmätuote juuri täyteläisyytensä vuoksi. Päivittäinen käyttö tuo kiinteyden tunnetta iholle.
Yövoiteessa kiiltelystä ei ole haittaa ja käytinkin tätä kermamaista tuoksu-unelmaa innolla, kunnes tulin siihen tulokseen, että ei ole meikäläisen kesätuote vaan talven tuiskuihin sopivampi topakka tuote.  Mutta jos omaat jo iän tuomia ihon ohenemisia ja ihosi on todella kuiva, niin ehdottomasti ovat kokeilemisen arvoisia. Tällä hetkellä täytyy tyytä vain seerumiin, mutta kesällä yksi tuote ja helppous ei haittaa.

Ovatko Clarinsin tuotteet tuttuja? Entä tämä kyseinen tuotesarja Super Restorative?

 Lehdistönäytteet
Lisätietoja Berner

                                                  With love,
                                               M
10 kommenttia on "Clarins Super Restorative"
 1. Clarinsin seerumeista olen kyllä tykännyt, ja aikoinaan olen paljon käyttänyt Clarinsia muutenkin ihonhoidossa. Nykyään olen vain sen verran kallellaan luonnonkosmetiikkaan, että ihonhoidossa en paljoa muuta käytä. Clarinsin meikkejä sen sijaan käytän paljon vieläkin, enkä niistä aio luopuakaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clarins on kyllä laadukas merkki, niin ihonhoidossa kuin meikeissä:)

   Poista
 2. Mä käytin yhdessä vaiheessa tosi paljon Clarinsin ihonhoitotuotteita ja tykkäsin kovasti. Sitten ne vähän jäi. Super Restorativelta en ole kokeillut mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin oli vaihe ,ettei mitään ihonhoitoon minulle sopivaa löytynyt Clarinsilta. Toki meikkejä, muttei muuta. Tytöt ovat meillä käyttäneet nuorten tuotteita jatykänneet kovin. Ilahduin kun sarjaan oli tullut aikuiselle naiselle tuotteita, tosin olivat sitten vissiin meikäläiselle vaan vielä liian tuhteja voiteita, mutta seerumiin tykästyin.

   Poista
 3. Näyttää myös ihanilta nuo purkit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat tyylikkäitä, joten siitä plussaa myös annettakoon:)

   Poista
 4. Tuttu merkki, mutta ei ole koskaan tullut mitään näitä tuotteita testattua. Ihanat pakkaukset näissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä tytöt ovat Clarinsiin hurahtaneet, kun niillä on sellainen kohtuu hintainen nuorten sarja. Pakkaukset ovat tyyliltään just:)

   Poista
 5. Rakastan Clarinsia ja käyttänyt silmäpussukoita tasoittavaa ja tummien silmän alusten häivyttäjä silmänympärysvoidetta vuosia. Ihanat putkitkin. Ovat varmasti olleet mielettömän hyvät tuotteet. <3

  Iloista viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Clarins on aina ollut yksi mun suosikeista, niin meikeissä kuin ihonhoidossa:)
   Ihanaa viikonloppua!

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature