Ecotools

heinäkuuta 06, 2015


Millaisilla siveltimillä sinä meikkaat? Miten huollat siveltimiäsi ja kuinka usein?
Itse olen viime aikoina kiinittänyt huomiota siihen, miltä sivellin tuntuu kasvoja ja ihoa vasten. Jos harjakset ovat pehmeät, sillä siveltely on ihanan rauhoittava ja terapeuttinenkin jopa. Nimittäin pieniä lapsiakin voidaan terapeuttisesti rentouttaa siveltimellä silittelemällä, joten jotain perää siinä täytyy olla. Olen käyttänyt meikatessa jos jonkinlaisia siveltimiä, milloin niitä nysiä, joita tulee meikkirasioiden mukana. Ne ovat aivan surkeita, mutta onhan niilläkin jotain saanut tuherrettua. Mutta kun ikää tulee, niin vaatimustaso kummasti kasvaa ja voisikohan olla, että ehkäpä tietämys, joten olen yrittänyt panostaa kunnon siveltimiin. Mikään ei ole ihanampaa kuin sivellä pehmeällä siveltimellä sipaisu meikkipohjaa kasvoille tai poskipunaa poskille. Tai tarpeeksi jämäkällä siveltimellä kulmaväriä kulmille ja  käyttää apuna oikeaoppisesti silmän mukaisesti muotoilulla siveltimellä eyelineria silmän rajaamisessa. Kyllähän se helpottaa meikin tekoa ja loppujen lopuksi kun siveltimiin kerralla kunnolla satsaa, niin niillä pärjääkin sitten pitkän aikaa. Niin ja huoltaminen se vasta tärkeää onkin, kuinka säilytät ja huollat siveltimiäsi, vaikuttaa  se myös siveltimen käyttöikään. Itse pyrin pesemään riittävän usein siveltimiä, joita käytän päivittäin ja pesaisen ne aina miedolla saippuavedellä pyöritellen harjasosaa kämmentä vasten ja niin, ettei metalliosa kastu. Huuhtelen huolella ja kuivaan kasvopaperin päällä lappeellaan. Riittävän usein on kahden viikon välein, mutta pesen aika tiheästi meikkivoidesivellintä, koska vaihtelen meikkivoiteita, joten puhtaalla siveltimellä on kivempi tehdä meikkiä ja pesu tulee tehtyä siinä ohimennessä.Miksi valita Ecotoolsin siveltimiä?

ELÄÄ KAUNIISTI.

Elää kauniisti (Living Beautifully) on toimintamme johtoajatus. Haluamme antaa ihmisille välineet näyttää kauniilta ja elää kauniisti. Vuodesta 2007 alkaen EcoTools on antanut tukensa organisaatioille maailmanlaajuisesti joiden tavoitteena on ollut tehdä maailmasta terveellisempi (ja kauniimpi) paikka elää. Vuonna 2013 olemme olleet mukana lanseeraamassa ylpeästi EcoTools Living Beautifully -projektia. Kuten olemme tehneet jo useita vuosia, Living Beautifully projekti tarjoaa meille mahdollisuuden tukea organisaatioita jotka toiminnallaan tukevat EcoToolsin omia tavoitteita vihreiden ja kauniiden arvojen puolesta. Mutta tämä ei olisi mitään ilman sinua! EcoToolsin kansainvälinen Living Beautifully projekti on suunniteltu siten että myös sinä voit vaikuttaa hyväntekeväisyyskohteen valintaan!  

Ecotoolsin siveltimien varsi on tehty ihanan miellyttävästä bambusta ja sen huomaa, kun siveltimen ottaa käteensä, vartta tekee mieli vain silitellä, kierrätetystä alumiinista ja harjasosa synteettisestä taklonista. Siveltimet valmistetaan 95% kierrätysmateriaaleista ja nopeasti uusiutuvista luonnonvaroista. Ei ole testattu eläimillä ja sopii myös vegaaneille. Säilytyspussi, joka tulee noiden siveltimien mukana on tehty puuvilla-hamppusekoitteesta, yhden pienen säilytyspussin, olen ilmeisesti hävittänyt siivousinnostuksessani, joten harmi. Mutta muuten sivellin säilyy hyvässä kunnossa, kun sitä säilyttää tuossa pussissa. Koska oman lipaston laatikossa pitkät siveltimet osuvat lipaston reunaan laatikkoa sulkiessa, on tämä ainoa tapa pitää siveltimet hyvässä kuosissa. Tässäpä aiheita mietittäväksi, kun valitsee siveltimiä seuraavan kerran.
Kuvassa olevat poskipunasivellin ja aurinkopuuterisivellin ja ovat niin silkkisen pehmoisia, että näillä on ilo meikkailla.Tähän loppuun  esittelen myös Bambu harjapesimen. Tällä on miellyttävä pestä, sillä harjasosa on pehmoisa  ja  pitkän varren ansiosta ylettää selänkin harjata ja kuivaharjaukseen tämä on myös mainio. Ainoa miinus tässä on se, etten muista sitä kuivaharjausta koskaan. Pitäisi varmaan laittaa se harja tuohon sängyn viereen ja aloittaa heti herättyään se jynssääminen, jotta homma tulisi hoidettua. Kuulemma kuivaharjauksessa harjausta tulisi suorittaa heti aamulla, ennenkuin on kunnolla sängystä noussut. No joo. Eipä taida oikein meikäläisen aamut sillä tavalla lähteä käyntiin, joten pesen tällä sitten vaan ja kuivaharjaan muistaessani, mutta en kyllä ennen aamukahviani.

Ovatko nämä siveltimet/harjat tuttuja?

Tietoa siveltimistä lisää löytyy täältä
Tiedot poimittu Ecotoolsin sivuilta
Lehdistönäytteitä
Yhteistyössä Ecotools

        
                                                                   With love,
                                        M
                                                                              
18 kommenttia on "Ecotools"
 1. On kyllä käytössä kaikki mahdolliset Ecotoolsin siveltimet ja jalkaraspi oli älyttömän hyvä. Tuo selkäharja <3

  Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laadukkaita tuotteita on kiva käyttää!
   Mukavaa päivää Tiia <3

   Poista
 2. Ecotoolsit eivät ole tuttuja, mutta muuten olen aikaa sitten hylännyt superloninysät ja tahmaiset vaahtomuovisienet ja siirtynyt siveltimien käyttäjäksi niin meikkivoiteen kuin muidenkin meikkien levityksessä. Pehmoinen kabuki on arjen luksusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se meikin jälki on siistimpi oikeanlaisilla siveltimillä ja itseä voi siinä samalla hemmotella:)

   Poista
 3. Minullakin on Ecotoolsit käytössä, ja pois en vaihda! <3 Ovat vieläpä todella kestäviä. Samoilla siveltimillä on pärjännyt monta vuotta, aktiivisesta käytöstä ja pesusta huolimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, niin ajattelin, että kestäisivät hyvin arjen kulutuksessa. Itselläni ovat vielä suht tuoreita:)

   Poista
 4. Minulla on jalkaraspi käytössä, on ollut todella hyvä.
  Tajusin juuri omistavani vain poskipuna/aurinkopuuteri sivellin sekä yksi luomiväri sivellin, joita pesen kerran viikossa.
  Mukavaa alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jalkojen hoidossa todella tarpeen tuo raspi, muttei silläkään saa liikaa raspata:) Mukavaa lomaviikkoa:)

   Poista
 5. Tykkään myös Ecotoolsin siveltimistä, joita on käytössä. Mulla on myös Sensain ja ikuisuuksia vanhoja Duroyn siveltimiä, jotka on toimineet hyvin. Real Techniquesilta löytyy myös muutama huippu yksilö. Pesen omat tarvikkeeni kerran viikossa, siitä en tingi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät siveltimet ovat taiteilijalla aina tarpeen:) Tuo kerran viikossa on minustakin ihan hyvä, jos meikkailee pävittäin ja käyttää siveltimiä. Itsellä ne eivät sitten ihan aina ole käytössä ja nyt kesälomalla, hups, milloinka minä viimeksi meikkailinkaan:D

   Poista
 6. Kiva blogi sinulla!
  Itselläni on käytössä Body Shopin siveltimiä, mutta myös yksi Ecotoolsin sivellin.
  Kyllähän sitä näin iän myötä painostaa laatuun ja tuotteen ominaisuuksiin, materiaaleihin jne.aivan toisella tavalla, kuin mitä nuorena teki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Marianna! Hyvillä siveltimillä saa sutjakkaasti kauniimpaa jälkeä:)

   Poista
 7. Heh minä en edes tiedä omien siveltimieni merkkiä, olisikohan aika niihinkin panostaa ja vaihtaa uusiin :) Nämä tuotteet kuullostavat hyviltä kun luin edellisten kommentit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyi minultakin sellaisia, etten tiedä milloin hankittu ja mistä, mutta kun olen saanut parempia tilalle, olen laittanut vanhat siveltimet askarteluun. Tässä taannoin käytin yhtä sivellintä juuri saunan katon rajan maalaamiseen, kun siellä oli nitä reikiä ja suti ei sinne päässyt:) Ecotools kyllä on tasokas merkki ja minä pidän tuosta kierrätyksen ideologiasta.

   Poista
 8. Minun siveltimeni ovat oikeasti nollassa, meikkivoide menee käsin, aurinkopuuteriin on suti.. Mutta pitäisi jotain siveltimiä hankkia. Lila kehui kovasti Ecotoolseja, kun kävi minua meikkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nämä ovat siveltimiä, joihin kannattaa satsata ja arvotkin ovat kohdallaan:) Toki minullakin osa meikkivoiteista onnistuu paremmin sormin kuin siveltimellä, mutta lähinnä aurinkopuuteri, meikkipohja ja silmämeikkiin tarvittavat on parasta tehdä silveltimellä.

   Poista
 9. Ecotoolsin siveltimet olivat ensimmäiset "oikeat" siveltimeni, ja kyllähän ne ovat hyviä. Ja tietenkin ekologisuus on vain plussaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja minä kun en erityisemmin voohota noiden ekojuttujen kanssa, niin kiva bonus silti:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature