EVO saving ordinary humans for themselves

heinäkuuta 29, 2015

" EVO on australialainen, innovatiivinen, yksilöllinen ja suoraselkäinen kampaamoissa käytettävien ja myytävien hius- ja kosmetiikkatuotteiden valmistaja, joka kertoo totuuden!"

Jaahas, mitäs tämä nyt sitten on? Olin nimittäin eilen iltasella blogitapahtumassa, jonka idHAIR Finland Oy oli järjestänyt ja siellä esiteltiin eilen suomessa lanseerattu uusi hiustenhoitosarja. Sarja siis tulee australiasta asti ja meille sitä esiteltiin australiasta ja briteistä tänne lennätettyjen kavereiden voimin. Ensinnäkin huumori ja tarinat, tuntuivat olevan se ykkösjuttu tuotteiden ulkönäössä, sillä pullot ja putelit olivat hyvin simppeleitä, voisin jopa väittää hieman tylsiksi. Mutta tekstit pullojen kyljissä ovat se juttu. Toisaalta mietin, että kuka sitä jaksaa alkaa tavaamaan pitkiä tekstejä pullojen kyljissä tuotteita ostettaessa, koska saanen epäillä meidän ja aussien huumorin eroavan hiukan. Toisaalta nämä tuotteet myydään yksinomaan kampaamoissa, joten oletan, että kampaaja osaa suositella tuotteet ja nuo tekstit ovat sitten vain pikku lisä päivää piristämään.


" Evohair-yritys on syntynyt halusta valmistaa laadukas kampaamosarja ( jota ei myydä vastauksena elämän-, rakkauden- tai muuhu tuskaan). Evo astuu ulos normaalien totuutta venyttävien keksintöjen alueelta kieroutuneen rehellisellä `wake up and smell the coffee`-kampanjalla, jonka on tarkoitus laittaa ihmiset ajattelemaan. Ja näin yrityksen slogankin on - saving ordinary human`s from themselves."
Meille esitettiin mainosvideo kaikesta siitä, mitä tuotteet eivät sisällä, koska yleensähän se on juuri päinvastoin. Luontoa kunnioittaen, ei myyttejä, kikkoja tai kuvitteelista teknologiaa. Kaikki mitä tuotteissa on, ovat tarpeellisia ainesosia, mitään ei ole lisätty vain siksi, että saataisiin se mainos- ja markkinoitilauseisiin.


Evon missio onkin laadukkuus, yksinkertaisuus ja toimiva tuotesarja käytössä: kertoa totuus, paljastaa vilppi ja pitää kauneusala rehellisenä.
Yksi mielenkiintoinen asia, joka tuli esille ja uusi sellainen, on sosiaalinen vastuu: kaikki vahingoittuneet tuotteet annetaan asunnottomien yömajoihin.
Kaikki Evo-tuotepakkaukset ovat 100% kierrätettäviä ja kierrätettäviä materiaaleja käytetään myös markknointimateriaaleissa. Kaikki tuotteet ovat sulfaatittomia, parabeenittomia ja tuotteita ei testata eläimillä.


Värishampoo ja hoitotuotteet ovat tulossa vasta keväällä, mutta tässä esimakua esim. vaaleiden hiusten tuotteisiin. Tavoitteena on saada hiustenväri pysymään pitempään hiuksissa aina kampaamokäyntien välillä.
Kotiin testattavaksi saimme seuraavia tuotteita:


Helmut, en tiedä miksi tuotteilla on kaikilla miesten nimiä, kuten harjoilla ja kammoillakin oli, mutta Helmut light on hienojakoinen keskivahvan pidon antava hiuskiinne kampausten muotoiluun ja viimeistelyyn. Helppo harjata pois.


Salty dog on merivesimäinen muotoilusuihke, joka on suunniteltu antamaan hiuksille suolainen, rantaelämän oloinen ja helposti muokattava rakenne ja mattainen viimeistely.


Water killer on 2 in 1 kuivashampoo ja muotoilusuihke samassa. Saa hiukset tuntumaan ja tuoksumaan jälleen raikkaalta, voidaan käyttää myös kampaussuihkeena.


Ritual salvation shampoo ja hoitoaine korjaa ja vahvistaa sekä suojaa vahingoittuneita ja värjättyjä hiuksia haalistumiselta. Shampoo ei pahemmin vaahtoa, jolloin se pesee hellävaraisemmin.

Kaikkien näiden tuotteiden tuoksu on kyllä miellyttävä ja esityksessä malleille suihkittua tuotetta olisi voinut hyvin verrata kermatoffeen tuoksuun ja me kaikki nuuhkimme sitä huumaantuneena.
Mielenkiintoisia tuotteita ja nyt vain sitten testailemaan.
Tuotteiden hinnat pyörivät 20-30 välillä, joten suhteellisen edullinen hiustenhoitosarja ja pullot näyttivät olevan aika reippaan kokoisia ja ne ovat kuluttajille saatavissa kampaamoista elokuussa 2015.

idHAIR
Tiedot poimittu lehdistötiedotteesta
Lehdistönäytteet


                                                                          With love,
                                                   M
6 kommenttia on "EVO saving ordinary humans for themselves"
 1. Ihanan omaperäiset pullot ja niin mielenkiintoisen oloinen sarja! Harmittaa, etten eilen päässyt paikalle. Olisi ollut aivan mahtavaa kuulla näistä lisää. Täytyy kurkkia muiden postaukset ja ahmia tietoa sitä kautta ;)

  VastaaPoista
 2. Hauskan näköinen sarja. Tiiätkö, mä olen sellainen joka lukee ne kaikki printit pullojen kyljistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sittenhän tämä on sulle se just. Ei muuta kuin tiirailemaan nyt kampaamon hyllyjä:)

   Poista
 3. tämä sarja tainnutti ja ihastutti totaalisesti. Tänään kassi on ollut vieressä ja sieltä on tulvinut niin hyvä tuoksu, että haluaisin tuoksua aina tuolta ja hajuvedenkin evolta. Purkit ovat mitä enemmän katson, minimalistisuudessaan todella tyylikkäät ja vielä kaiken kukkuraksi hauskat. Eettisyys, läpinäkyvyys ja koko tarina, en tiedä tästä taisi tulla uusi suosikki!

  Tapahtuma oli muuten todella kiva, meillä oli niin hauskaa ja oli mahtavaa kuulla evon taustoja ja tarinaa. Täydellinen ilta, kiitos ihanuus seurasta. Toivottavasti jalat eivät kovin kipeät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarina tässä taustalla on kyllä hyvä ja eettiset arvot paikallaan. Taitaa olla päivän trendi ja nykyisin, jotta menestyy onkin oltava ekologinen ja eettiset arvot omaava yritys/tuote.
   Kiitos vaan kahveista ja seurasta ja kyllä ne jalat taas paranee, seuraavaan kertaan:)

   Poista

Auto Post Signature

Auto Post Signature